Pistejakauma

13%

19%

15%

28%

13%

9%

4%

0%

0%

0%

Pisteytykset

rating 40,000

andy
Tähtääjä

rating 40,000

Uusin yritys päivittää Fantastic Four jää melko yhdentekeväksi pitkitetyksi johdannoksi. Avengersien ja X-Menin maailma menevät valovuotta tätä uutta Fantastic Fouria edellä. Hahmojen välinen kemia tuntui olevan hukassa vähänväliä ja hieman ripaus huumoria olisi tehnyt vähän terää tarinalle. Tunnelmaa luodaan välillä ihan kohtalaisesti ja ajatus toisista maailmoista teleportaation avulla toimii ihan toimivasti. Miles Teller suoriutuu puhtain paperein nelikosta, mutta Kate Mara, Michael B. Jordan ja Jamie Bell jäivät erikoisen vaisuiksi rooleissaan. Mikä ihme siinä on että yhtä sarjakuvamaailman tunnetuinta pahista Victor Von Doomia ei osata tehdä kunnolla. Toby Kebbellin hahmolla on toki kylmät hetkensä, mutta kun hahmo jälleen pelkkä kliseinen katkera mielipuoli. Tim Blake Nelson pääsi hieman jopa näyttelemään ahnetta johtomiestä. Huomasi kyllä että ohjaajalla ja studiolla on ollut erilaiset näkemykset tarinasta. Nyt käteen jää juuri kertaalleen katsottava toimintaseikkailu. Toivottavasti mahdollisesti tulevaan jatko-osaan saadaan vähän enemmän ytyä ja potkua.

Miikku
Käyttäjä

rating 40,000

Vaikutti alkuun ihan hyvältä elokuvalta, mut mitä ihmettä sitten tapahtuu. Kehnot efektit ja sitten kun alkaa jotain toimintaa elokuvassa niin tää jo loppuu. Hohhoijaaa.

Tupolev79
Käyttäjä

rating 40,000

Tuli katsottua tämä vuoden 2005 elokuvan perään ja kaipa niissä tehosteissa tapahtunut jotain kehitystä kymmenessä vuodessa. Muuten mielestäni täysin turha remake ehkä hieman synkemmällä ilmeellä. Oliko tässä mitään toimintaa ennen lopputaistelua? Onneksi oli suht lyhyt sillä pidempään ei olisi jaksanut katsoa.
Marvel-faneille ehkä must, minulle täysin yhdentekevä hömpötys..

Uytp7
Tähtääjä

rating 40,000

Huonompaakin settiä on tullut nähtyä. Kehnohkot efektit ja tylsä juoni jäivät yhtä kaikki päällimmäisinä mieleen. Näyttelijöiden suurta riemufestivaalijamboreeta teos ei edusta, silti suurin osa hortoilee ruudulla kutakuinkin siedettävästi. Studion interventio näkyy teoksessa selvästi. Eihän tämä edes tuntunut trikoosaagalta, missä oli meisinki ja suuret teemat? Hutiloiden hutiloitua huttua, joskaan kakki ei maistu liian läpitunkevasti. Vakavuus toimi, mitään Deadpoolia en halunnutkaan.

barros
Käyttäjä

rating 40,000

Brutal_Action
Käyttäjä

rating 40,000

Jarno Väistö
Ylläpitäjä

rating 40,000

Jii89
Käyttäjä

rating 40,000

lonelyrider
Käyttäjä

rating 40,000

Parasite
Käyttäjä

rating 40,000

Sinipiika
Käyttäjä

rating 40,000

UltimateJT
Käyttäjä

rating 40,000

Xsamid
Käyttäjä

rating 40,000

Elokuvan tiedot

Fantastic Four
Fantastic Four arvosana 1,76
Genret:
Toiminta,
Valmistusvuosi:
2015
Tunnetaan myös nimillä:
Fantastic 4
Ohjaajat:
Josh Trank
Käsikirjoittajat:
Jack Kirby, Jeremy Slater, Simon Kinberg
Pääosanäyttelijät:
Jamie Bell, Kate Mara, Michael B. Jordan, Miles Teller, Reg E. Cathey, Tim Blake Nelson, Toby Kebbell
Maat:
USA
Kielet:
englanti