Pistejakauma

13%

19%

15%

28%

13%

9%

4%

0%

0%

0%

Pisteytykset

rating 30,000

korkkinado
Käyttäjä

rating 30,000

Olipas pökkelö tekele. Kaikkien haukkujensa arvoinen. On kyllä hauska juttu, kun on nähnyt elokuvan, mutta ei tunnu että olisi nähnyt sitä. Niin vähän uutta toi trailerien päälle. Ja missä muuten oli trailereissa vilahtanut talvinen toimintakohtaus(!). Projektia on muutettu rutkasti, eikä ohjaaja ollut sovussa studion ja näyttelijöiden kanssa, ei ihme, että tämä floppasi niin laadullisesti kuin box officessakin.

Elokuva kestää 100 minuuttia eli liian vähän. Victor Von Doom pahismuodossa esitellään viimeisen puolituntisen aikana, herranjestas. Samoin taistelukohtauksia oli kaksi kunnollista. Elokuva pitkittää johdantoa ja kiireyttää loppua, niin lopputulos ei voi olla kuin täysi pannukakku.

Onneksi jatko-osa ei ole tulossa. Voidaan toipua tästä ja odottaa uutta reboottia (toivottavasti Marvelin tekemänä, ei Foxin). Marvelin vanhin sarjakuva ansaitsee kunnollisen leffaversion. Elokuva saa kuin saakin itseltäni ruhtinaalliset puolitoista tähteä. Yksi OK-tason näyttelystä ja puolikas lupaavasta ensimmäisestä puolituntisesta.

Ei näin.

lilju_
Käyttäjä

rating 30,000

Tämä uusin versio Fantastic Fourista on kyllä todellinen floppi. Oli toki pieni toivon pilkahdus, että olisi edes jollaintapaa päihittänyt edelliset versiot, mutta ei tosiaan. Alusta asti tosi tylsä juoni, ja kun toiminta osuus alkoi, leffa loppuikin jo. Tämän jälkeen jäi päähän kysymys: Miksi piti tehdä vielä yksi uusi versio? Eikö ne aikaisemmat riittäneet, ja vielä kun tästä tuli näin surkeaa kuraa. Efektit oli myös tosi huonoja. Ei kyllä jäänyt mitään hyvää käteen tämän tekeleen jälkeen, tosi etäiseksi jää omalla kohdalla. Ei vain toiminut.

Addeh
Käyttäjä

rating 30,000

Altema
Käyttäjä

rating 30,000

Antsa82
Käyttäjä

rating 30,000

Juusak
Käyttäjä

rating 30,000

Tsingis
Käyttäjä

rating 30,000

Elokuvan tiedot

Fantastic Four
Fantastic Four arvosana 1,76
Genret:
Toiminta,
Valmistusvuosi:
2015
Tunnetaan myös nimillä:
Fantastic 4
Ohjaajat:
Josh Trank
Käsikirjoittajat:
Jack Kirby, Jeremy Slater, Simon Kinberg
Pääosanäyttelijät:
Jamie Bell, Kate Mara, Michael B. Jordan, Miles Teller, Reg E. Cathey, Tim Blake Nelson, Toby Kebbell
Maat:
USA
Kielet:
englanti