Pistejakauma

4%

1%

9%

13%

21%

22%

18%

6%

2%

5%

Pisteytykset

rating 100,000

Beer Master
Käyttäjä

rating 100,000

Täydellinen päätös trilogialle.

Kauhuhullu
Käyttäjä

rating 100,000

Sanoisin, että The Expendables 3 on trilogiansa toiseksi paras osa. Kakkonen on edelleen se selkeä ykkönen ja ensimmäinen osa huonoin. Tässä elokuvassa on kova kaarti, mutta itseäni harmittaa näyttelijöiden käyttö. Schwarzeneggerin ja Lin roolit jäävät edelleen melko pieneksi, kun taas jotkut typerät nuoret (Lutz, Powell, Ortiz, Rousey) saavat enemmän ruutuaikaa. Uusista kiinnityksistä Snipes, Gibson ja Ford toimivat loistavasti. Myös Banderas on hyvä, mutta hän on ehkä vähän liian pelle, vaikka kieltämättä naurattikin usein. Lisähuomiona tuo Robert Davi, jolla on minimaalinen rooli, mutta jonka nimi kuitenkin mainitaan kaikissa trailereissa ja tv-spoteissa mm. ennen Arnoldia... Jokseenkin typerää.

Parasta rainassa on sen toiminnallinen loppu. Miehiä listitään tiuhaa tahtia ja kaikki sankarit pääsevät tykittämään. Itselläni herkkulisinta antia oli Schwarzeneggerin, Lin ja Fordin ryhmätyöskentely. Indiana Jones ajaa kopteria sillä välin kun nämä kaksi muuta ampuvat isoilla aseilla pahiksia.

Vaikka tekele saakin täydet viisi tähteä, siinä on moittimista. Se on liian pitkä, yhdessäkin vaiheessa oli meneillään melko pitkä tylsä jakso. Lisäksi nuo näyttelijöiden käytöt pistävät ärsyttämään. Stallone tekee itsestään hirveän suurta sankaria, jolla on isoin rooli (taas). Hänen käsikirjoitus on hieman ongelmallinen, sillä filmin kulku on jokseenkin outo.

Huumoripuoli toimii ja Snipes naurattaa eniten. Sen sijaan Arskan one-linerit toimivat parhaiten. Täyttä kultaa oli eräs Commandosta tuttu repliikki... Katsokaa niin tiedätte.

Mikäli ikäraja olisi ollut K16, tämä olisi saanut paremman sijan Top-listaltani. Veretön toiminta ei vain ole sama juttu.

kim91
Käyttäjä

rating 100,000

huumori juhlaa

Pelimies
Käyttäjä

rating 100,000

Papat ne jaksaa vaan heilua. EP3 jatkaa samoilla linjoilla ja on taattua toimintatyktystä koko raha edestä.

Antsa82
Käyttäjä

rating 100,000

c4fkw294ziq
Käyttäjä

rating 100,000

lokaäijä
Käyttäjä

rating 100,000

Elokuvan tiedot

The Expendables 3
The Expendables 3 arvosana 2,78