Pistejakauma

1%

0%

0%

1%

2%

5%

10%

24%

24%

33%

Pisteytykset

rating 100,000

mika72
Käyttäjä

rating 100,000

maailman parhain elokuva. diskshopin ostetuin ja parhaimmat arvostelut saanut. imdbn 10. paras.

http://www.imdb.com/title/tt0468569/

Paras batman ikinä.

Se paras Batman tähän mennessä. Edellinen oli ensimmäinen Batman tämä on sitten se toinen ja parempi Batman.

aki007
Käyttäjä

rating 100,000

ihan parhaita leffoja mitä olen nähny.heath ledger esittää uskomattoman hyvän roolin.

ihan best elokuva mitään on vähän aikaan nähty

IceTea
Käyttäjä

rating 100,000

Aivan huippuleffa. Kuuluu ehdottomasti parhaimpiin elokuviin maailmassa. Heathin roolisuoritus oli todella loistava! Parempaa Jokeria saa hakea.

R.I.P Heath.

Varmasti paras Batman tämä. Trailerin perusteella ainaski.

nowatar
Käyttäjä

rating 100,000

Tämä olisi ehdottomasti pitänyt katsoa jo teatterissa mutta kun ei saanut silloin aikaiseksi niin nyt. Heath Ledger oli LOISTAVA Jokerin roolissa. Kun hän ei ollut mukana kohtauksessa, toivoi hänen olevan mukana siinä. Hän oli elokuvan kantava voima ja jo puolet tähdistä tulee roolisuorituksesta. Kiistatta paras Batman-elokuva. Ikinä.

addict
Käyttäjä

rating 100,000

Itse lukemattomia elokuvia nähneenä olen "vasta" nyt todella huomannut kuinka karismaattinen näyttelijä saa mukaansa ja kantaa katsojaa läpi koko pitkän elokuvan ajan. Kompatakseni aiempia jo pelkkä Ledgerin roolisuoritus saa minut antamaan elokuvalle täydet pisteet, eikä sitä tarvitse edes kahta kertaa miettiä. Supersankari-Genren elokuvat eivät ole jaksaneet pitkään aikaa innostaa, mutta olen ottanut periaatteeksi katsoa kuitenkin ja tuomita vasta sitten. Yön ritari oli siinä mielessä erittäin positiivinen yllätys jo kaiken hypetyksen jälkeenkin.

afterman
Käyttäjä

rating 100,000

kaikkien aikojen paras batman leffa jossa heath ledger tekee uran parhaimmista pahiksen rooleista eli jokerina!!!!

akmes
Käyttäjä

rating 100,000

Yön Ritaria ja etenkin Ledgerin jokeria on kehuttu maasta taivisiin, joten pakkohan se oli käydä tarkistamassa, että onko tämä niin hyvä. Välillä leffan epätoivo oli melkein käsinkosketeltavaa, kun edes Batman ei tiennyt miten pysäyttää jatkuvasti askeleen edellä olevaa psykopaattista Jokeria. Bale vetää kaksoisroolinsa ihan ok, mutta etenkin Brucena olisin toivonut enemmän, Eckhartin vetämä Harvey Dent piirisyyttäjänä olis kaivannut enemmän lujuutta. Kaksinaamana taas ei ole muuta kuin inisevä pikku äpärä, osaa olla lievästi sanoen jopa ärsyttävä hahmo. Mutta Heath Ledger. No pakko myöntää että kyllä se Ledgerin versio jokerista on hyvä. Vertailu Nicholsonin jokerin kanssa ei edes kannata kyseessä on kuitenkin aivan eri jokerit, jotka lähti eri lähtökohdista liikkeelle. Etenkin jäi mieleen kun Joker kertoi Dentille, että hän on kuin autoja jahtaava koira, joka ei tiedä mitä tekisi sille autolle jos saisi kiinni. Ainakin yksi 2000luvun vakuuttavimmista roolisuorituksista. Leffan musiikki ja tehosteet ovat vakuuttavia ja etenkin moottoripyörä kohtaukset ovat jokseenkin nautittavaa katsomista.
+ Jokeri
+ Visuaalinen puoli kunnossa
+ Tankki räjähti ja toivottavasti ei tule koskaan takaisin
+/- Leffahan on vähän pitkä, mutta iskee kyllä lähes täydellä kympillä, joten ois tätä ehkä voinu pitempäänkin katsoa
- Aaron Eckhart
- Vaikka se onkin ihan vakuuttavaa että bätmän örisee, mutta tässä on vedetty jo yli
- Käsikirjottaja ottanu muutaman paukun liikaa kun ei taho juoni pysyä aina käsissä

Alzu
Käyttäjä

rating 100,000

Onnistunein Batman-elokuva, mikä on tehty. Näyttelijätyö on huippuluokkaa. Ledgerin Jokeri on loistava, mutta silti mielestäni pilalle hehkutettu. Ei se rooli nyt sentään Oscarin arvoinen ole! Toiminnassa on asennetta ja juoni on kunnianhimoinen

AnaBanana
Käyttäjä

rating 100,000

Todella mahtava ja ihana elokuva! Välillä vähän pelottava ja synkkä, mutta aina jaksoi odottaa, että mitä seuraavaks tapahtuu. Heath Ledger onnistui roolissaan tosi hyvin. Sitä väkisinkin kääntyy jokerin puolelle batmanin sijasta, vaikka tosin 'olin molemmien puolella!'
''Why so serious? Lets put smile on that face.''
''Heidän kaikkien mielestä olet kummajainen, kuten minä.''

Angel Eyes
Käyttäjä

rating 100,000

I´m impressed! Batman-fanina täytyy kyllä sanoa, että mahan täydeltä sitä makiaa nyt sitten saatiin. Pelkäsin etukäteen hieman yliampuvan ennakkohypen vaikutusta, mutta kankaalta eilen pätkän nautittuani voin sanoa elokuvan olevan kaiken suitsutuksen arvoisen. Siirtykää syrjään hämikset, hulkit ym. pellet, Yön Ritari on täällä.
Kaikkien aikojen sarjisfilmatisointi? Kyllä. Ja lopuksi, kyllä herra Ledger oli uskomattomassa vedossa viimeiseksi jääneessä roolissaan. Jokeri naulitsi minut penkkiin ja sai oikein odottamaan seuraavaa esiintymistään... upeaa. Pidin paljon Nicholsonin (onhan hän lempinäyttelijöitäni) Jokeristakin, mutta vertaamaan en lähde. Kyllä nämä mestarinäyttelijät lähestyivät roolejaan kuitenkin hieman eri kantilta.

5/5

Arttuuu
Käyttäjä

rating 100,000

Batman trilogian paras osa, ja muutenkin yksi parhaista toiminta elokuvista ikinä! Heath Ledger tekee yhden elokuvahistorian parhaista psykopaattirooleista jokerina ja Christian Bale tekee tasapaksun roolin batmanina. Suosittelen aivan kaikille! 5/5

Bean
Käyttäjä

rating 100,000

Synkin Batman-leffa. Raskas tunnelma sopii hyvin Nolanin trilogiaan. Bale ei ehkä sovi Batmanin rooliin yhtähyvin kuin Michael Keaton, mutta Ledger on on aivan selvästi tähän astisista Jokereista se paras. Tämä on ehkä kaikista supersankarileffoista vakavastiotettavin. Loistava toimintatragedia. (5/5)

Beer Master
Käyttäjä

rating 100,000

Juuri tällaista olen odottanutkin. Yksi parhaimmista elokuvista joita olen nähnyt.

Beerminator
Käyttäjä

rating 100,000

Selkeästi paras Batman leffa ikinä, vakkei se varsinaisesti ole mikään saavutus...No kolmanneksi paras sarjakuvaan perustuva leffa IKINÄ

Cherry Darling
Käyttäjä

rating 100,000

Mainiota! En ole odottanut niin kovasti elokuvaa sitten Sin Cityn. Heath Ledger loisti jokerina, Christian Bale on paras Batman tähäs asti.

Yön Ritari lunasti kaikki odotukseni, ja on aivan selvästi paras Batman elokuva koskaan.

Yksi pieni miinus: Kaksinaaman palanut puolisko olisi voitu hoitaa vähän tyylikkäämmin

Chokecherry
Käyttäjä

rating 100,000

Vuoden 2008 paras leffa. Elokuvateatterissa ensimmäistä kertaa katsottuna oli aivan verraton kokemus. Olin koko ajan ihan penkin reunalla kuin hypnotisoituna, ja kävin läpi monenlaisia tunteita; odotusta, pelkoa, huojentuneisuutta, huvittuneisuutta, kauhistuneisuutta, surua, empatiaa... ja välillä kaikkea yhtä aikaa. Se oli sanoinkuvaamatonta.

Odotin, että elokuva loppuisi jo puolivälissä, mutta olin iloinen kun se jatkui. Minua ei haittaa pitkä aika, mutta tietyssä vaiheessa alkoi olla liian paljon tekeillä yhtä aikaa. Asioista sai selvän, mutta tuntui, että jotain olisi voinut säästää seuraavaan osaan. Soundtrack kuvastaa ja samalla luo elokuvan tunnelmaa. Myös visuaalista kauneutta löytyy, ja Gotham on Gotham.

Näyttelijät ovat kaikki hyvin valittuja, mutta Heath Ledgeria en voi jättää erikseen kehumatta, hän teki upean roolisuorituksen ja oli elokuvan keskipisteenä valkokankaan ulkopuolellakin. Jokerina Ledger oli pelottava, ja hän hallitsi haastavan hahmon kokonaisuudessaan täydellisesti. Olisipa Ledger elänyt paljon pitemmän elämän, niin hän olisi voinut nähdä kaiken roolista saamansa ylistyksen. Voin vain sanoa, että parhaat menee ensin... Yön Ritari oli vain yksi monista elokuvista, joka todistaa hänen olleen kaikin puolin mahtava näyttelijä.

Elokuvassa oli huonojakin puolia, mutta hyvien puolien kimalluksen loisteessa silmät sokaistuivat enkäpä niitä huomannut.

Crank!
Käyttäjä

rating 100,000

vähän yliarvostettu. en pistäis IMDb:ssä top listalla viidenneksi. mutta kyllä tää 5 tähteen yltää. ledgerin oscari palkinto on ollut jo pitkään tiedossa

Cumdumpster
Käyttäjä

rating 100,000

Loistava.

Darkman900
Käyttäjä

rating 100,000

Paras Batman-elokuva ja myös yksi maailman parhaimmista elokuvista. Heath Ledgerin rooli Jokerina on todellakin loistava, eikä muutkaan näyttelijät huonoja ole. Tämä leffa tullaan varmasti muistamaan tulevaisuudessakin.

DeadMan96
Käyttäjä

rating 100,000

Paras batman leffa.

delorean
Käyttäjä

rating 100,000

Dark Knight räjäyttää potin ja näyttää miten sarjakuviin perustuvia
elokuvia voi tehdä myös tyylikkäästi.

Der Meister
Käyttäjä

rating 100,000

Batman begins oli hyvä ja musiikki loi jännittävän tunnelman. Yön ritarissa on kaikki tämä + plus mainio Ledger, joka teki omalaatuisen, mutta vaikuttavan roolin Jokerina. Sehän on sanomattakin selvää, että teatterissa tästä saa enemmän irti kuin dvd:llä(tai bluerayllä, ellei sitten ole hyvää kotiteatterijärjestelmää). Täydet pisteet.

Eepos
Käyttäjä

rating 100,000

Paraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasssssssss!!!!!!!!!!!!!!

Eikka
Käyttäjä

rating 100,000

Yksi kaikkien aikojen parhaista elokuvista ja samalla paras Batman elokuva. Heath Ledger ansaitsee Oscarin Jokerina olemisessa. Yksin kertaisesti yksi Parhaita elokuvia

emfu
Käyttäjä

rating 100,000

ihan älyttömän hyvä leffa! heti kun näin, se oli lempileffani. Heath Ledger on syystäkin lempinäyttelijäni!!


epee
Käyttäjä

rating 100,000

Näin tänään kyseisen leffan ja oli ihan tajuttoman hyvä. Heath Ledger teki kyllä elämänsä parhaan ja harmiksi vaan viimeisimmän roolinsa. Suosittelen kaikkia katsomaan kyseinen leffa.

Elokuva on muutenkin ollut supersuosittu ympäri maailmaa, viikon sisällä se on noussut IMDB:n top250 elokuva listalla numero ykköseksi.
http://www.imdb.com/chart/top?tt0468569

ja niille jotka eivät tiedä mikä IMDB on, se on internet movie database, mistä löytyy kaikkien leffojen tiedot ja käyttäjät pääsevät itse antamaan äänensä kyseisille leffoille.

erikaa
Käyttäjä

rating 100,000

Aivan pirun hyvä leffa! Yleensä en tämän tyyppisistä elokuvista niin innostu, mutta tämä kyllä yllätti todella positiivisesti. Heath Ledgerin mahtava roolisuoritus on toki saanut paljon huomiota herran kuoltua, mutta ei sitä kyllä ole yhtään yliarvioitu!

EwaYoManne
Käyttäjä

rating 100,000

elokuva on mielestäni mestariteos ja te kaikki jotka sanotte että elokuvassa ei ole juonta olette amtaöörejä elokuvan arvostelemisessa. jos haluaisitte muuttaa elokuvaa niin menkää ja tehkää parempi! Elokuvassa on kaikkea plussaa!!
1. se ei ole tehty halvalla ( huomaa trikeistä)
2. ammattitaitoisia stunt miehiä.
3. mahtava musiikki(esim 'jokerin' musiikki)
4. hieno ohjaus.
5. Uskomattomasta uskomattomin roolisuoritus Heath Ledgeriltä joka antoi kaikkensa elokuvaan!

Heath Ledger 'täydensi' elokuvan todella mahtavasti! hän esitti psykopaattista skitsofreenikko pelleä joka halusi nähdä maailman palavan.
Heath itse sanoo roolisuorituksestaan; Jokerin näytteleminen oli hauskaa ja hän odottaa leffan valmistumista jotta hän voisi nähdä sen! Valitettavasti hän ei kuitenkaan koskaan nähnyt sitä valmiina. Hän esitti jokeria paremmin kuin Jack Nicholson. hän sulautui rooliin niin syvälle, että ei melkein vapaa ajallakaan muuta ajatellut.

Heath oli lahjakas, tunnolinen, hauska ja upea persoona...kaipaan häntä todella paljon ja minun mielestäni hän hurmasi minut hymylään ja sai minut kanan lihalle ja kyyneliin&lt;3 kukaan ei pysty paikkaaman hänen paikkaansa JOKERINA<3 eikä missään muussakaan hän tulee aina olemaan sydämmesäni<333
R.I.P Heath Andrew Ledger</3

Felos
Käyttäjä

rating 100,000

Tosi loistava supersankari leffa!! Jokeri osasi esittää oikein roolinsa!! Todella hyvä juoni ja tapahtumat!! Raakuuttakin oli vähän vaikka oli K-13 leffa!!

Frank Lucas
Käyttäjä

rating 100,000

Paras Batman elokuva ikinä. Heath Ledger saa haukkomaan henkeä roolisuorituksellaan!

GorreR
Käyttäjä

rating 100,000

Tämä on jotain liian hienoa

Gynther
Käyttäjä

rating 100,000

PARAS BATMAN IKINÄ!!! HEATH LEDGER VIE KOKO POTIN ELOKUVASTA JOKERINA! IHAN MAHTAVA LEFFA! UPEAT NÄYTTELIJÄT! PARHAAT TEHOSTEET JA PARAS MUSIIKKI! WHY SO SERIOUS! LETS PUT SMILE ON THAT FACE!!!

hebbu
Käyttäjä

rating 100,000

Pistää paremmaksi kuin BB. Saa sitten nähdä,minkälainen on paljon hypetetty Yön ritarin paluu.

hollanti123
Käyttäjä

rating 100,000

Mestariteos, joka jokaisen pitäisi nähdä.

hwoarang
Käyttäjä

rating 100,000

Jokeri on joku niin ylirakastettava mielipuoli ja Heath Ledger teki siitä juuri sellaisen, kuin Jokerin täytyy ollakin. En ole aikaisemmin mitenkään hirveästi perustanut Batmanista, mutta tämä oli aivan loistava. Ja vaikka se kestikin sen 2.5h, ei se tuntunut mitenkään ylipitkältä, oli enemmänkin typerää nähdä lopputekstit, kun halusi vain nähdä lisää itse leffaa.
Ei tästä leffasta voinut muuta kuin pitää, aivan mahtavaa.

"Do I look like a guy with a plan?"

Indy15
Käyttäjä

rating 100,000

Parhaita näkemiäni elokuvia. Ledger tekee unohtumattoman roolin Jokerina Gothamin pahimpana rikollisena. Ledger on Oscarinsa ansainnut.

IronMaiden
Käyttäjä

rating 100,000

Upea pätkä! Ledger teki Jokerista yhden parhaista roistoista mitä on! Sääli että kuoli pois ennen kuin ehti saada palkintoja työstään.
Pelkästään Jokerin ansiosta:

J0ker
Käyttäjä

rating 100,000

Laatu leffa, laatu kriteerit. erinomaiset suoritukset kaikilta. odotin paljon tätä elokuvaa ja se ylitti odotukseni. 5/5

jalakanen
Käyttäjä

rating 100,000

Perskeles!

5/5

Jokeri_
Käyttäjä

rating 100,000

Mahtava leffa! Ei voi muuta sanoa!

jokurandomiMyers
Käyttäjä

rating 100,000

Taas niitä kertoja kun elokuvan pahis ottaa isomman korren

Jonttura
Käyttäjä

rating 100,000

Ledger jäi historiaan!

jude3
Käyttäjä

rating 100,000

Paras

JuhoTsu
Käyttäjä

rating 100,000

Yön Ritari on parhaita elokuvia ikinä. Heath Ledgerin Jokerin rooli on yksi parhaita roolisuorituksia ikinä.
Joten

Jürgen
Käyttäjä

rating 100,000

Heath Ledgerille Oscar-ehdokkuus! Toivottavasti vie pystin,

Keippari
Käyttäjä

rating 100,000

Kuuluu ehdottomasti parhaimpiin leffoihin mitä olen nähnyt!

kokkolanpoju
Käyttäjä

rating 100,000

Tässä elokuvassa kaikki toimii vain niin
täydellisesti

Kookosbanaani
Käyttäjä

rating 100,000

Yliarvostettu joo, jos ottaa huomioon kliseisyyden ja sen tosiseikan, että Batman ei ole kaikkien juttu. Jos sattuu kuulumaan Batman-faneihin, niin takuulla iskee. Itse kuulun jälkimmäisiin.

korkkinado
Käyttäjä

rating 100,000

Vaikea löytää mitään huonoa. Heath Ledgerin roolisuoritus on jotain kuin sanoinkuvaamatonta taidetta, samoin Nolanin ohjaus. Masterpiece made by genius Christopher Nolan.

Krisu79
Käyttäjä

rating 100,000

Uusista Batman:sta paras!, tarviiko muuta sanoa? 5/5

Kurt
Käyttäjä

rating 100,000

Parin uusintakatselun myötä on tunnustettava, että kaikesta huolimatta The Dark Knight on ihan perkeleen tyylikäs sekä parhaimmilleen hiottu timantti rautaisella juonella, ja vakuuttavilla näyttelijäsuorituksilla. Onhan Heath Ledgerin hehkutus mennyt vähän yli, mutta ansaitsiko edesmennyt hymypoika sitten kaiken huomion ja Oskarin? Kyllä vain. Hepun tulkinta Jokerina lienee yksi parhaimmista psykopaatti rooleista liikkuvan kuvan historiassa ikinä. Ainoastaan Anthony Hopkins Hannibal Lecterinä vetää vertoja Ledgerin Jokrulle. Christian Bale on Batmanin roolissa hyvä, ei mainio. Se möreä ääni tuntuu vähän liioitellulta, mutta sen sijaan Nolanin näkemys Bättiksen puvusta on upea. Gary Oldman, Morgan Freeman ja Michael Caine loistavat sivurooleissa Batmanin luottomiehinä. Äksöni on tässä paljon suurempaa ja komeampaa kuin Beginsissä, jossa melkein jokainen taistelu oli kuvattu puolen metrin päästä tappelijoista, samalla kameran kulma vaihtuen sekunnin välein..Ainoastaan gore puuttuu.

Kaikin puolin huippuleffa, jonka jatko-osaa odotan innolla. Saapa nähdä minkälaista synkistelyä se tarjoaa, kun kehään astuu Bane!

Kuu-Ukko
Käyttäjä

rating 100,000

Mestariteos jossa on hyvät näyttelijät ja selkeä juoni.

lapio
Käyttäjä

rating 100,000

Kyllä Ledger tästä Oscarinsa ansaitsi.

lebajuu
Käyttäjä

rating 100,000

Aivan loistava elokuva! Onko kieroutunutta nauraa tämän elokuvan aikana ? Koska jos on, mä oon kieroutunut ;D
Ehsottomasti yks parhaista leffoista ikinä!

Leffa-man
Käyttäjä

rating 100,000

Paras supersankarielokuva ikinä. Näin taidokasta Batman-elokuvaa ei taatusti tulla koskaan tekemään.

Leffa Timppa
Käyttäjä

rating 100,000

Nolanin Batman-trilogia on aivan mahtava, mutta kyllä tämä Yön Ritari on vaan niistä paras. Ja ei mulla ole mitään lisättävää Ledgerin suoritukseen kylmäverisenä tappajana! Minusta Christian Balesta, jonka Batman ääni on vähän hömelö. Lisäksi hän ei ole ihan sellainen lihaskimppu millainen itselleni tulee kyseisestä hahmosta. Hänen näyttelemisessä ei kuitenkaan ole mitään pahaa.

leffan katsoja
Käyttäjä

rating 100,000

siis niin paras elokuva että varsinkin hyviä näyttelijöitä heath ledger oli tosi hyvä

Lennie
Käyttäjä

rating 100,000

Paras Batman elokuva tähän asti. Ei epäilystäkään. Piti otteessaan eikä pituus haitannut lainkaan.

Liikavarvaz
Käyttäjä

rating 100,000

Kuten Tim Burtonin Batman, kuuluu tämäkin kaikkien aikojen parhaimpien sarjakuvaelokuvien joukkoon. Analysoiva, pohtiva ja edeltäjäänsä Batman Beginsiin verrattuna ylivertaisesti kuvattu elokuva.
Jäin kaipaamaan tiettyä synkkyyttä, mikä vielä oli vahvasti mukana Yön Ritari -trilogian ensimmäisessä osassa, mutta tämä voidaan kuitata yhdellä sanalla: Realistisuus.
Mutta yksi, mikä minua häiritsee, on se, miten jokaisella hahmolla tuntuu olevan aina puhe valmiina ja The Dark Knigtissa tunnutaan analysoivain AIVAN kaikkea.
Entä sitten Jokeri? Kumpi on parempi Jokeri? Heath Ledger vai Jack Nicholson?
Henkilökohtainen mielipiteeni, vaikka sitä ei kysytäkkään, on se, että Mark Hamil animaatiosarjassa on kaikkien aikojen paras Jokeri, kuten myös Kevin Conroy on mielestäni paras Batman, mutta jos verrataan näitä elokuvia, niin Heath Ledger on ehdottomasti ylivoimainen Jokeri. Miksikö? Siksi, että hän on voinut ottaa mallia kaikista edellisistä Jokereista. Sarjakuvista, Cesar Romerosta, Jack Nicholsonista ja Mark Hamilista. Heath Ledger ei ole ainoastaan hauska roolissaan, mutta hän on aika-ajoin todella pelottava. Tämän todistaa hänen lupausvideonsa, joka aiheuttaa kylmänväreitä jokaisella kerralla.
Bruce Wayne on Bruce Wayne. Christian Bale on juuri sopiva playboymainen henkilö Bruce Waynen rooliin.
Mutta Batmanin ääni on hanurista.

MaidenFani
Käyttäjä

rating 100,000

Paras supersankari elokuva mitä on tehty!!!

Majesty
Käyttäjä

rating 100,000

Omaan makuuni pitkälti täydellinen elokuva. Heath Ledger loii yhden parhaimmista roolisuorituksia ikinä, ja muutkin näyttelijät olivat vähintäänkin hyviä. Olen pitkälti sitä mieltä, että Yön ritari on yksi niistä muutamista elokuvista, joka pitkälti kaikkien olisi pakko nähdä.

Markku11
Käyttäjä

rating 100,000

Yksi parhaita koskaan näkemiäni toimintaleffoja. Ehdottomasti 2000-luvun parhaimmistoa.

mintsi
Käyttäjä

rating 100,000

Paras Batman tähän astisista. Ylivoimaisesti.

-mirco-
Käyttäjä

rating 100,000

Odotukset olivat valtavat teatteriin tultaessa, mutta elokuva ylitti ne moninkertaisesti. Elokuvan ensimmäiset puoli tuntia olivat ennennäkemätön elokuvakokemus. Huikea käsikirjoitus ja mestarillinen ohjaus . Heath Ledgerin elämääkin suuremman roolisuorituksen lisäksi muutkin näyttelijät (etenkin Bale, Oldman, Caine ja Freeman) hoitivat hommansa paremmin kuin hyvin. Efektit olivat myöskin mahtavasti toteutettuja, mikä näkyi myös Academy Awardseissa. Kyllä harmittaa pitkään, ettei elokuva saanut genrensä vuoksi edes parhaan elokuvan ehdokkuutta.

Misfind
Käyttäjä

rating 100,000

Odotukseni elokuvaa olivat isot mutta Batman- The Dark Knight yllätti minut täysin. Se erottui selkeästi edellisestä osasta erityisesti mahtavalla juoneilla höystettynä räjähtävivällä käänteillä. Heat lyö heti ilmestyttyään elokuvassa ensimmäisen kerran kaikki entiset Jokerit. Jopa Jack Nicholsonin Jokerin. Heat loistaa roolissaan tässä elokuvassa. Maggie Gyllenhaal osaa näytellä rooliaan uskottovasti samoin Aaron Eckart. Iso kaipuu iski aina minuun katsellessani Jokeria eli Heat Ledger jonka saappaita ei ole helppo täyttää. Tämä elokuva ansaitsee ehdottomasti viisi tähteä. Se osottautui niiden arvoiseksi, siitä ei ole epäillystäkään. Minä tulen kyllä katsomaan tämän elokuvan enemmän kuin yhden kerran.

Missedo
Käyttäjä

rating 100,000

"See to them, you are just freak.. like me." Kuuluivat Jokerin sanat. Olin jo lumoissa, kukaan ei ole koskaan ollut näin loistava Jokerina kuin Heath Ledger. Toimintaa oli riittämineen ja se oli upeinta, kun Jokeri oli mukana. Juoni kulki hyvin, ehkä se oli hieman tuhti ja on varmaa että Christian Balen esittämä Batman jäi rankasti varjoon. Käheä ääni alkoi ärsyttävästi 'tikittämään' korvissa. Lepakkomiehemme oli tylsä. Hän oli! Hah. Mutta elokuva oli upea. Maggie Gyllenhaal teki hyvän roolisruorituksen, niinkuin myös Aaron Eckhart, Michael Caine ja Morgan Freeman. Mutta loppu oli tavallaan shokki minulle. Se oli niin väärin, niin väärin.. Jos Jokeri näkisi ilmeeni loppua jatellessani, kysyisi hän minulta: "Why so serious?" Kukaan ei pysty täyttämään Ledgerin Jokerin saappaita. Tälläistä Jokeria olen aina kaivannut ja se toteutui. Suosittelen elokuvaa kaikille.

"And here we... go!"

nakkuunen
Käyttäjä

rating 100,000

Yön ritarin sielu on heath ledgerin esittämä psykopaatti jokeri...oscarin arvoinen suoritus herra ledgeriltä...tulevaisuuden klassikkoelokuva 5/5.

nikie326
Käyttäjä

rating 100,000

Mahtava elokuva. Heath Ledger näyttelee Jokeria ihan sairaan hyvin.

Nutz
Käyttäjä

rating 100,000

thenameless... elokuva kertoo batmanistä. Heath vaan esitti niin hyvin jokeria, jopa sinun mielestä "elokuvan olisi pitänyt kertoa jokerista" Omasta mielestäni jokerin olisi pitänyt olla enemmän esillä.

Vautsi... kuten kommenteista näkyy... elokuvan ilmestyttyä tulee pelkkiä viitosia mutta nyt myöhemmin tänne on näköjään raahautun paljon ihmisiä haukkumaan elokuvaa täydeksi paska/kura/huono/yliarvostettu -sekoitukseksi... :S

onni
Käyttäjä

rating 100,000

todella hyvä elokuva. Jonka jokaisen pitäisi nähdä. Isot plussat hyvistä näyttelijöistä ja jokerista.

ozzzku
Käyttäjä

rating 100,000

Ei siitä voi kiistellä(voi),mutta tämä on paras sarjakuvaleffa joka on tehty.vaikka tätä on kuultu ihan liikaa heath ledger on loistava.
5-5

Pandemonic
Käyttäjä

rating 100,000

Instant klassikko jo heti kättelyssä! Paras Batman elokuva ikinä! Lepää rauhassa Heath Ledger.

Pelimies
Käyttäjä

rating 100,000

Pisti joikaisella osa-alueella paremmaksi kuin bb. Ledgerin roolisuoritus Jokerina oli aivan mieletön ja Kaksinaama oli paremmin maskeerattu kuin Batman foreverissä.

Punakuu
Käyttäjä

rating 100,000

Yksi upeimista elokuvista koskaan. Nolan saa elokuvasta melkein täydellisen, jota täydentävät mitä mahtavin näytteliäkaarti , joista kaikkein kirkkaimpana loistaa tuo aina niin mahtava Ledger, joka tekee suorastaan mykistävän roolisuorituksen. Kaikille hyvien elokuvien ystäville sydämellisesti suositeltava elokuva mestareilta.

saida
Käyttäjä

rating 100,000

Ihan hyvä elokuva. Heath ledgerter vähän myyöntää kyllä elokuvalle mustaa taustaa, mutta se ei haittaa The dark knight elokuvan kat
somista.

Spuge
Käyttäjä

rating 100,000

Tässä on paljon hyviä puolia, mutta myös pari huonoa puolta. Elokuvan kesto on hieman liian pitkä, mutta hyvät puolet korvaavat tuon pienen miinuksen. Heath Ledger suoritti Jokerin roolin täydellisesti, psykologia oikein pursuaa hänestä. Oikea mies jokeriksi. Balelta hyvä roolisuoritus, mutta se koihtuu vähän tylsäksi. Bale sopii kuitenkin ehdottomasti batmaniksi. Eräs parhaista supersankari elokuvista ja sen ohella yksi Nolanin parhaista. Voisi jopa puhua parhaasta. Samalla paras Batman-elokuva tähän mennessä tehdyistä.

Stranger
Käyttäjä

rating 100,000

Todella hieno mestariteos Christopher Nolanilta, jonka kesto ei haitannut yhtään. Leffan näyttelijät olivat kaikki loistavia, vaikka Heath Ledger tuntuikin varastavan shown.5/5

Supersonic
Käyttäjä

rating 100,000

2000-luvun legenda leffa TSH-elokuvien ohella. Juoni, Jokerin hahmo, näyttelijä suoritukset..Kaikki tässä elokuvassa on hyvää!

The Joker
Käyttäjä

rating 100,000

Aivan älyttömän hyvä elokuva. Batmanin mörinä on ajoittain hieman noloa, mutta Heath Ledgerin USKOMATON roolisuoritus pelottavana Jokerina nostaa elokuvan uusiin ulottuvuuksiin. Elokuvan parasta antia ovat kohtaukset joissa Jokeri selittää kuinka sai arpensa. Yön ritaria katsoessa unohdin ajoittain, että Batman on pääroolissa ja Jokeri vain sivuhahmo, niin hyvin Heath Jokeria näytteli. Heath Ledger todellakin ansaitsi saamansa oscarin Jokerin roolista. Yön ritari on pakko katsoa uudelleen ja uudelleen.

tietäjä
Käyttäjä

rating 100,000

EI HELVETTI tulipa tästä tosiaan pitkä teksti 8D ei helkkari pisin kommentti leffatykissä varmaa ikinä :D:D: ei ees menny oikeesti kauan kirjottaa. :o

noniin tuotanoin strommi minun mielestä taas sun tekstit on schaizzea. väitämpä vähän vastaan ja kerrompa miksi minun mielestäni dark knight ei ole täyttä paskaa. jos et jaksa strommi tätä lukee, kun tästä tulikin aika pitkä teksti, nii ei haittaa :P tykkään vaan vängätä vastaan. jos vaikka saatais tästä oikeen tulinen taistelu dark knightistä..ne on aina kivoja minusta.

strommi: "elokuvassa ei ole juonta (ei siis ole pahemmin mikään elokuvakaan!)"

minä: mitenniin ei ollu juonta? tarkotatko ettei leffassa ollu tarpeeks kliseinen juoni? mulle se ainakin oli taas ihana helpotus ettei oo mitään copy paste mission imposseble juonta jossa käytetään tuhannennen kerran samoja vaiheita ja juonenkäänteitä samassa järjestyksessä vaihtamalla vaan paikkaa ja henkilöitä.

vai ärsyttikö sua se että elokuvassa oli tavallaan pari juonta päällekkäin? no siis täähän on tavallaan sarja että oli monta asiaa joille piti kertoo jatkoa ja toivottavasti pohjustaa myös uusia juttuja mahdollista kolmosta varten ja eikö juonten kirjo ole rikkautta?.. Batman begins oli musta hyvä elokuva ja tosi hyvä elokuva siihen asti kunnes tuli se viimenen taistelu. miks siinä piti olla sellanen linkitys siihen alkuun. ois se linnun pelätti ollu ihan eri porukkaa vaan. se koko loppu siinä vaan tuhos sen koko idean että batman on alkanu taistella useita vihollisia vastaa. mun reaktio siinä kohassa: "jaah sama mies -.-"

dark knightissä sitä suurta oli just se, että kun oletti että noniin nyt tulee joku juonenkäänne nii ei tuukkaa ja kun aattelee että nyt tulee se loppuratkasu niin kaikki kääntyyki ylösalaisin ja on vaan sillei "ohhoh hoijoi tästähän se vasta alkaa" ja kun aattelee että nyt tässä kohti batmanille pitäs tulla ongelma nii batman onnistuukin ja tulee aito "hurraa batman" fiilis eikä sankarin voitto sillei jännästi ärsytäkkään niinku niissä elokuvissa mitä minä pidän schaizzeina.

Strommi: "eikä kummankaan päähenkilön näyttely ollut mitenkään erikoista, pikemmin hyvin säälittävää (Pettynyt batmanin näyttelyyn loistavan Batman Beginsin jälkeen ja Ledger ei tee missään poikkeusta, varasti vain pääosan paikan joka oli suurin virhe elokuvassa)."

Minä: Mun mielestä dark knightissä kivasti saatiin näyttelytyöllä nimenomaa korostumaan se idea: Batman on kehitelly ittelleen egon ja tyylin ja kaikki jo edellisessä elokuvassa, mutta nyt hän tapaa miehen joka tavallaan vie häneltä jalat alta ja hänen egonsa voittaa sillein henkisesti batmanin egon, vaikka batman minä hetkenä hyvänsä voisi tappaan tämän rääpäleen. Jokerin tälläinen mielenjohteinen käyttäytyminen kuitenkin saa ensin batmanin ihan sekasin, mutta vähitellen batman kuitenkin rupee ottamaan itseensä niskasta kiinni ja

WOOPS paljastukset loppuvat tähän.

mutta katsokaa onko batman samallainen batman beginssin ja dark knightin lopussa. ::) harmi kun lopuista ei saa keskustella täällä. :(

Strommi: "Ja kaiken huipuksi Ledger hakee säälipisteitä tappamalla itsensä. Se on jo toinen syy miksi hänen EI olisi kuulunut saada Oscaria. Tosi säälittävää tollanen..."

minä: tuskimpa se itsemurha liitty siihen oscarin saantiin mitenkää. ei ainakaan ois pitäny niinku puolesta eikä vastaan. oliko sun mielestä sitten ironmanin roolin suorittanut mies parempi vai kellä oisit sen oscarin ite antanu?? tiiätkö ees keille muille se oscar ehdokkuus annettiin sinä vuonna? mun mielestä ledgerin roolisuoritus oli tosi viihdyttävä, eikä tylsä eikä ärsyttävä ollut hän missään vaiheessa.

mun mielestä ei oo yliarvostettu vaan ansainnu kaiken suosion, oikestaan suurimmaks osaks sen takia että tää on parasta esimerkkiä muille elokuvan tekijöille ja tämän menestymisen jälkeen christopher nolanin seuraava leffa voi olla vielä parempi. paitsi jos nousee kusi päähän se on tietty aina vaara :(

Tuukkka
Käyttäjä

rating 100,000

Aivan loistava leffa! R.I.P Heath Ledger

5/5

vankock
Käyttäjä

rating 100,000

Ihan mieletön! Ehdottomasti paras Batman-leffa ever. Mukavasti synkkyyttä ja elämän / asioiden kahtiajakoisuutta. Ledger vie tässä kyllä yli puolet showsta, äijä ansaitsis oscarin.
Ehdottomasti 5/5

Vanne
Käyttäjä

rating 100,000

Ennen elokuvan näkemistä ajattelin Ledgerin mahdollisen Oscar-ehdokkuuden ja ylistyksen olevan vain seurausta traagisesta kuolemasta. Elokuvan jälkeen kaikki nuo ajatukset olivat poissa. Voittaa jopa legendaarisen Jack Nicholsonin suorituksen Batman Foreverissä. Kaikin puolin täydellinen suoritus, ei vain voi kehua liikaa!

Ledger =

Vasuri
Käyttäjä

rating 100,000

Todella hyvä Batman-raina, yllätti todenteolla ja sai uudelleen uskomaan Batmaniin. Filmi on juuri sellainen kuin pitääkin, Lepakkomiehen oloinen, eikä mikään komediahömppä. Ohjaaja Nolan teki tässä parhaan ohjauksensa, minkä minä olen nähnyt. Christian Bale on paras Battiksen roolissa ja upeasti näytteleekin sen. Ledger kylläkin hakkaa hänet Jokeri-roolillaan, joka on parhaita elokuvahahmoja. Yksi positiivinen yllättäjä oli Michael Caine, hän esitti uskottavasti Alfredia.

Viii
Käyttäjä

rating 100,000

Niin ehdottomasti paras Batman aivan mahtava elokuva! Ja tässäkin oli se yksi ja tietty näyttelijä Heath Ledger. Siinä vasta mahtava näyttelijä, aivan upea. Heath levätköön rauhassa<3<3<3<3<3<3 5/5

Villetys
Käyttäjä

rating 100,000

Yön ritaria kohtaan oli kovat odotukset loistavan Batman Beginsin jälkeen ja tämä ei petä missään vaiheessa. Heath Ledger vetää loistavasti Jokerin roolin tai pikemminkin Ledger on Jokeri ja se jättää selvästi Batmanin varjoon tämän rinnalla. Myös kaksinaaman roolissa oleva Aaron Eckhart on mainio. Kummatkin elokuvasarjan leffat ovat loistavia, mutta niitä ei voi verrata toisiinsa.

Vincent
Käyttäjä

rating 100,000

Loistava ja todennäköisesti paras Batman leffa, joka on paljon enemmän kuin pelkkä supersankarielokuva. Elokuva onnistuu myös välttämään kaikki ne kliseet, joita näissä elokuvissa yleensä on. Näyttelijäsuorituksia ei voi liiaksi kehua, varsinkaan Ledgerin Jokerin osalta. Mies vetää (harmillista kyllä) viimeisen roolinsa niin hyvin ettei olisi ikinä uskonut! Nicholsonin Jokeri jää armottomasti tämän nerokkaan ja psykoottisen ihmishirviön varjoon. Ehdottomasti yksi parhaista leffapahiksista kautta-aikojen. Muut näyttelijät pärjäävät myös loistavasti ja hahmot saavat myös enemmän ruutuaikaa. Christian Balen ohella Gary Oldman ja erityisesti myös Aaron Eckhart vetävät vahvat roolisuoritukset. Ei edes elokuvan huima pituus haittaa vaan elokuva kulkee sujuvasti eteenpäin ja musiikit ovat loistavat! Ainoa pieni miinus on, ettei Nolanin ohjauksessa kaikista toimintakohtauksista tahdo saada selvää, mutta siitä huolimatta tämä on todellinen mestariteos ja viiden tähden arvoinen.

Vislami
Käyttäjä

rating 100,000

Voin veikata että tulossa on vuoden paras superhero actioni :) todella mahtavan oloiset tapahtumat mitä trailereista voin päätellä.

voksKa
Käyttäjä

rating 100,000

yksi kautta aikojen parhaista elokuvista! Why so serious?

vomppa
Käyttäjä

rating 100,000

Äärimmäisen hyvä elokuva, joskin hieman ylipitkä. Christian Bale on loistava Batmanina, mutta vielä loistavampi on Heath Ledger tulkitessaan Jokeria, ja luodessaan aivan uudenlaisen psykopaatin. Musiikkikin on hienoa, samoin tehosteet. Christopher Nolan osoittaa olevansa keskivertoa taitavampi ohjaaja.

WillFilm2001
Käyttäjä

rating 100,000

Tämä on hiukan muita uusia Batman-leffoja parempi. Syynä Ledgerin ilmiömäinen suoritus maailman parhaana pahiksena. Tämä elokuva oikeasti oli jännittävä. Lauttakohtaus oli yksi jännityksen tekijöistä. Hienoja kohtauksia oli paljon ja syvyyttäkin runsaasti.

- "Why so serious?"

- "Some men just want to watch the world burn."

- "Let's put a smile on that face!"

- "What do you propose?
- "It's simple. We kill the Batman."

5/5

Willy
Käyttäjä

rating 100,000

Tämä elokuva on karkkia elokuvahampailleni. Pitää otteessaan aina räjähtävästä alusta ja tyylikkääseen loppuunsa. Näyttelijöiden suoritukset ovat loistavia ja Heath Ledgerin suoritusta Jokerina voisi kutsua jo suorastaan legendaariseksi. Muutkin näyttelijänsuoritukset ovat loistavia, tehosteet ällistyttäviä ja juonenkuljetus ja yllätyksellisyys sujuvaa ja vielä paljon enemmänkin. Sopivan synkkä tunnelmainen, johon Jokeri tuo reippaan säväyksen kieroutunutta huumoria.

Xavier
Käyttäjä

rating 100,000

Pakko sanoa: PARAS BATMAN LEFFA! Toki tänä kesänä tuleva uusin(ehkä viimeinen?) voi lyödä uudet pohjat tähän saagaan. Toimintaa ja vihollisten pieksemistä sisältävä Batman leffa ei voi olla huono! Olisi toki voinut olla vähän parempikin,mutta silti se on aina yhtä hyvä kun sen katsoo!

2-Edge
Käyttäjä

rating 100,000

3D
Käyttäjä

rating 100,000

64jamesbond
Käyttäjä

rating 100,000

7eleven
Käyttäjä

rating 100,000

_Kepe_95_
Käyttäjä

rating 100,000

_laaki_
Käyttäjä

rating 100,000

_mht_
Käyttäjä

rating 100,000

_NoBody_
Käyttäjä

rating 100,000

Acedia
Käyttäjä

rating 100,000

Addeh
Käyttäjä

rating 100,000

aduial
Käyttäjä

rating 100,000

ainjou
Käyttäjä

rating 100,000

ainolinnea
Käyttäjä

rating 100,000

-ak
Käyttäjä

rating 100,000

akinnna
Käyttäjä

rating 100,000

AlexZ
Käyttäjä

rating 100,000

Alez-
Käyttäjä

rating 100,000

Alien
Käyttäjä

rating 100,000

alive
Ylläpitäjä

rating 100,000

AllouttaAngst
Käyttäjä

rating 100,000

Allu92
Käyttäjä

rating 100,000

Alnwick
Käyttäjä

rating 100,000

Altema
Käyttäjä

rating 100,000

Altzheimer
Käyttäjä

rating 100,000

Amnesiac
Käyttäjä

rating 100,000

AnnieBeat
Käyttäjä

rating 100,000

anniinaa
Käyttäjä

rating 100,000

annikaaa
Käyttäjä

rating 100,000

Anssi91
Käyttäjä

rating 100,000

Antsa82
Käyttäjä

rating 100,000

Apple
Käyttäjä

rating 100,000

Applethief
Käyttäjä

rating 100,000

Aragorn86
Käyttäjä

rating 100,000

ArhippA
Käyttäjä

rating 100,000

arpum
Käyttäjä

rating 100,000

Arska79
Käyttäjä

rating 100,000

arskamahis
Käyttäjä

rating 100,000

Artsi
Käyttäjä

rating 100,000

arvasin
Käyttäjä

rating 100,000

Atonement
Käyttäjä

rating 100,000

Aty92
Käyttäjä

rating 100,000

AxZ
Käyttäjä

rating 100,000

Bad Lieutenant
Käyttäjä

rating 100,000

Bateman
Käyttäjä

rating 100,000

[Batman]
Käyttäjä

rating 100,000

Batman
Käyttäjä

rating 100,000

Blairoid
Käyttäjä

rating 100,000

BlaizerTM
Käyttäjä

rating 100,000

Blastmaster
Käyttäjä

rating 100,000

Blooddrunk
Käyttäjä

rating 100,000

bloody-nightmare
Käyttäjä

rating 100,000

Bobby72
Käyttäjä

rating 100,000

bondey
Käyttäjä

rating 100,000

Borcha
Käyttäjä

rating 100,000

Bouli
Käyttäjä

rating 100,000

c4fkw294ziq
Käyttäjä

rating 100,000

carloz
Käyttäjä

rating 100,000

cassie
Käyttäjä

rating 100,000

Chaoz
Käyttäjä

rating 100,000

Char
Käyttäjä

rating 100,000

Climppi
Käyttäjä

rating 100,000

Clive0wen
Käyttäjä

rating 100,000

Cobretti
Käyttäjä

rating 100,000

Codeclown
Käyttäjä

rating 100,000

Compi
Käyttäjä

rating 100,000

Cross
Käyttäjä

rating 100,000

DarthKnight
Käyttäjä

rating 100,000

De3
Käyttäjä

rating 100,000

Dee Jay
Käyttäjä

rating 100,000

detuner
Käyttäjä

rating 100,000

Diagno
Käyttäjä

rating 100,000

Diminution
Käyttäjä

rating 100,000

disturbed
Käyttäjä

rating 100,000

Dr. Zaius
Käyttäjä

rating 100,000

Driztdor
Käyttäjä

rating 100,000

Drpepper
Käyttäjä

rating 100,000

Duck
Käyttäjä

rating 100,000

Dude
Käyttäjä

rating 100,000

DueDean
Käyttäjä

rating 100,000

DullElysium
Käyttäjä

rating 100,000

Earth history X
Käyttäjä

rating 100,000

Ei vaan pysty
Käyttäjä

rating 100,000

Elina89
Käyttäjä

rating 100,000

eljupe
Käyttäjä

rating 100,000

Elmeri
Käyttäjä

rating 100,000

Embule
Käyttäjä

rating 100,000

emeieks
Käyttäjä

rating 100,000

Emiko
Käyttäjä

rating 100,000

emmisofia
Käyttäjä

rating 100,000

ENKERRO19
Käyttäjä

rating 100,000

Eraser-erkki
Käyttäjä

rating 100,000

Esko-
Käyttäjä

rating 100,000

F_Spaz
Käyttäjä

rating 100,000

Faramir
Käyttäjä

rating 100,000

farrell, depp & heath
Käyttäjä

rating 100,000

feelslikesleep
Käyttäjä

rating 100,000

FifthAce
Käyttäjä

rating 100,000

Filmifriikki
Käyttäjä

rating 100,000

Fiski
Käyttäjä

rating 100,000

forexperiences
Käyttäjä

rating 100,000

GaGa
Käyttäjä

rating 100,000

geewee
Käyttäjä

rating 100,000

geniusdude
Käyttäjä

rating 100,000

gerbba
Käyttäjä

rating 100,000

GettinHi
Käyttäjä

rating 100,000

globeN
Käyttäjä

rating 100,000

GoingNowhere
Käyttäjä

rating 100,000

GoldenReviews
Käyttäjä

rating 100,000

Graffit
Käyttäjä

rating 100,000

GRDDI
Käyttäjä

rating 100,000

-Greed-
Käyttäjä

rating 100,000

GreenCharlotte
Käyttäjä

rating 100,000

Gumbert
Käyttäjä

rating 100,000

Haahuilija
Käyttäjä

rating 100,000

Häky
Käyttäjä

rating 100,000

Hangar 18
Käyttäjä

rating 100,000

hannut
Käyttäjä

rating 100,000

hazardus
Käyttäjä

rating 100,000

Heathledger
Käyttäjä

rating 100,000

Heeres Johnny
Käyttäjä

rating 100,000

heka
Käyttäjä

rating 100,000

helios
Käyttäjä

rating 100,000

helminen
Käyttäjä

rating 100,000

henazc
Käyttäjä

rating 100,000

henchoz
Käyttäjä

rating 100,000

henna183
Käyttäjä

rating 100,000

HENRiZ
Käyttäjä

rating 100,000

Henz
Käyttäjä

rating 100,000

Hillopulla
Käyttäjä

rating 100,000

himpula
Käyttäjä

rating 100,000

holis
Käyttäjä

rating 100,000

horrormoviereview
Käyttäjä

rating 100,000

huivaihai
Käyttäjä

rating 100,000

I Like Tarantino
Käyttäjä

rating 100,000

Ikaros
Käyttäjä

rating 100,000

Inglourious Baster
Käyttäjä

rating 100,000

Ipar
Käyttäjä

rating 100,000

ipe000
Käyttäjä

rating 100,000

Irse
Käyttäjä

rating 100,000

itäpuu
Käyttäjä

rating 100,000

Its is the best
Käyttäjä

rating 100,000

Jaakko
Käyttäjä

rating 100,000

Jack Bauer
Käyttäjä

rating 100,000

Jackou
Käyttäjä

rating 100,000

jahu
Käyttäjä

rating 100,000

James Baand
Käyttäjä

rating 100,000

Jamppahattu
Käyttäjä

rating 100,000

janddi
Käyttäjä

rating 100,000

jangga
Käyttäjä

rating 100,000

Janhouu
Käyttäjä

rating 100,000

Jani-0307
Käyttäjä

rating 100,000

JanneVaan
Käyttäjä

rating 100,000

jansku_92
Käyttäjä

rating 100,000

jarkkose
Käyttäjä

rating 100,000

Jasaka
Käyttäjä

rating 100,000

JäsenJ
Käyttäjä

rating 100,000

jazga
Käyttäjä

rating 100,000

Jedi_Man
Käyttäjä

rating 100,000

JiiHoo
Käyttäjä

rating 100,000

Joenkkoe
Käyttäjä

rating 100,000

JohnieH
Käyttäjä

rating 100,000

Jolene
Käyttäjä

rating 100,000

jollu
Käyttäjä

rating 100,000

Jonar94
Käyttäjä

rating 100,000

JoTu
Käyttäjä

rating 100,000

Joukka
Käyttäjä

rating 100,000

Joutsenolainen
Käyttäjä

rating 100,000

JOV1959
Käyttäjä

rating 100,000

jubaa85
Käyttäjä

rating 100,000

JucciB
Käyttäjä

rating 100,000

jude43
Käyttäjä

rating 100,000

juhhuu
Käyttäjä

rating 100,000

juho591
Käyttäjä

rating 100,000

jukkakulta
Käyttäjä

rating 100,000

juoppohullu
Käyttäjä

rating 100,000

Justifier
Käyttäjä

rating 100,000

justme.
Käyttäjä

rating 100,000

Juujaaja
Käyttäjä

rating 100,000

Juukelis
Käyttäjä

rating 100,000

JV
Käyttäjä

rating 100,000

Kahvimies
Käyttäjä

rating 100,000

Kalmannäkijä
Käyttäjä

rating 100,000

Kampis
Käyttäjä

rating 100,000

Kandy
Käyttäjä

rating 100,000

karpat23
Käyttäjä

rating 100,000

karvainenpeikko
Käyttäjä

rating 100,000

keijomies
Käyttäjä

rating 100,000

kekerambo
Käyttäjä

rating 100,000

killbill
Käyttäjä

rating 100,000

Killer
Käyttäjä

rating 100,000

Kilttipoika
Käyttäjä

rating 100,000

KimmoW
Käyttäjä

rating 100,000

kkatah-
Käyttäjä

rating 100,000

Knihti
Käyttäjä

rating 100,000

Kokkis
Käyttäjä

rating 100,000

kolamuki
Käyttäjä

rating 100,000

kontraatti
Käyttäjä

rating 100,000

Körkkö
Käyttäjä

rating 100,000

korppi-
Käyttäjä

rating 100,000

Koski
Käyttäjä

rating 100,000

kultakala
Käyttäjä

rating 100,000

kuningas
Käyttäjä

rating 100,000

kurkkupurkki
Käyttäjä

rating 100,000

Laaauri
Käyttäjä

rating 100,000

LaAlias
Käyttäjä

rating 100,000

Läde
Käyttäjä

rating 100,000

laiva-aave
Käyttäjä

rating 100,000

Lanttu95
Käyttäjä

rating 100,000

Latex91
Käyttäjä

rating 100,000

LeFa
Käyttäjä

rating 100,000

LeffaGuru
Käyttäjä

rating 100,000

legrand
Käyttäjä

rating 100,000

leksu
Käyttäjä

rating 100,000

Liiskunpaimen
Käyttäjä

rating 100,000

Lindeman
Käyttäjä

rating 100,000

LLauraVegkk
Käyttäjä

rating 100,000

Lollikala
Käyttäjä

rating 100,000

lonelyrider
Käyttäjä

rating 100,000

Lordi-fani
Käyttäjä

rating 100,000

losersgame
Käyttäjä

rating 100,000

lurde
Käyttäjä

rating 100,000

M4ikki
Käyttäjä

rating 100,000

macgyver
Käyttäjä

rating 100,000

Mad movie man
Käyttäjä

rating 100,000

MADCAP92
Käyttäjä

rating 100,000

MadMike
Käyttäjä

rating 100,000

Madventur3z
Käyttäjä

rating 100,000

MaggotCorpse
Käyttäjä

rating 100,000

mambou
Käyttäjä

rating 100,000

Mansikkahillo
Käyttäjä

rating 100,000

Mara
Käyttäjä

rating 100,000

märrr
Käyttäjä

rating 100,000

Matsun
Käyttäjä

rating 100,000

mattis1993
Käyttäjä

rating 100,000

max55
Käyttäjä

rating 100,000

Maximus
Käyttäjä

rating 100,000

Maxis
Käyttäjä

rating 100,000

May_Force_Be_With_U
Käyttäjä

rating 100,000

MersuZ
Käyttäjä

rating 100,000

metalhead90
Käyttäjä

rating 100,000

Mielisairas
Käyttäjä

rating 100,000

Migog
Käyttäjä

rating 100,000

Miivil
Käyttäjä

rating 100,000

mika727
Käyttäjä

rating 100,000

mikelawry
Käyttäjä

rating 100,000

mikke93
Käyttäjä

rating 100,000

milkamilka
Käyttäjä

rating 100,000

mimic
Käyttäjä

rating 100,000

Minimii
Käyttäjä

rating 100,000

Minnespinnus
Käyttäjä

rating 100,000

misakorp
Käyttäjä

rating 100,000

MKGa
Käyttäjä

rating 100,000

monetta89
Käyttäjä

rating 100,000

moovimies
Käyttäjä

rating 100,000

mortti
Käyttäjä

rating 100,000

Morzo
Käyttäjä

rating 100,000

Movie Freak
Käyttäjä

rating 100,000

MovieSpede
Käyttäjä

rating 100,000

Mowgli
Tykittäjä

rating 100,000

Mr. Johnny
Käyttäjä

rating 100,000

Mr. Orange
Käyttäjä

rating 100,000

Mr.Nobody
Käyttäjä

rating 100,000

Mr.Trollface
Käyttäjä

rating 100,000

mrsjoker
Käyttäjä

rating 100,000

MummyEddie
Käyttäjä

rating 100,000

Muumipappa
Käyttäjä

rating 100,000

Nanopoli
Käyttäjä

rating 100,000

napoleon
Käyttäjä

rating 100,000

naraaya
Käyttäjä

rating 100,000

natsaoksa
Käyttäjä

rating 100,000

Necronomicon
Käyttäjä

rating 100,000

neiu
Käyttäjä

rating 100,000

Nephilim
Käyttäjä

rating 100,000

Nexus
Käyttäjä

rating 100,000

Northern Light
Käyttäjä

rating 100,000

NTX
Käyttäjä

rating 100,000

nurmihe
Käyttäjä

rating 100,000

Oderi
Käyttäjä

rating 100,000

Ondy 48
Käyttäjä

rating 100,000

opiuyt
Käyttäjä

rating 100,000

p000p
Käyttäjä

rating 100,000

Pallukka
Käyttäjä

rating 100,000

Pata Pata
Käyttäjä

rating 100,000

Patrick Bateman
Käyttäjä

rating 100,000

patruzka
Käyttäjä

rating 100,000

-Peksi-
Käyttäjä

rating 100,000

pelicaani
Käyttäjä

rating 100,000

pempe
Käyttäjä

rating 100,000

Pette
Käyttäjä

rating 100,000

pexi_88
Käyttäjä

rating 100,000

Pezondus
Käyttäjä

rating 100,000

Phoenix
Käyttäjä

rating 100,000

pirpana
Käyttäjä

rating 100,000

Podovsky
Käyttäjä

rating 100,000

pohvoliini
Käyttäjä

rating 100,000

Preacher
Käyttäjä

rating 100,000

Psykoloki
Käyttäjä

rating 100,000

ptvirt
Käyttäjä

rating 100,000

puli
Käyttäjä

rating 100,000

Punaporo
Käyttäjä

rating 100,000

PurpleHaze
Käyttäjä

rating 100,000

Putkari32
Käyttäjä

rating 100,000

Quantana
Käyttäjä

rating 100,000

Rade
Käyttäjä

rating 100,000

raendom
Käyttäjä

rating 100,000

RanmaConan
Käyttäjä

rating 100,000

Rantarosmo
Käyttäjä

rating 100,000

Rassembly
Käyttäjä

rating 100,000

Razzy
Käyttäjä

rating 100,000

recreazion
Käyttäjä

rating 100,000

Renmiri
Käyttäjä

rating 100,000

riigga
Käyttäjä

rating 100,000

Riotti
Käyttäjä

rating 100,000

RjM
Käyttäjä

rating 100,000

RobottiRuttunen
Käyttäjä

rating 100,000

Rocconeverdies^
Käyttäjä

rating 100,000

rockerboy
Käyttäjä

rating 100,000

Roman
Käyttäjä

rating 100,000

Roni
Käyttäjä

rating 100,000

Ronin
Käyttäjä

rating 100,000

Roobertto
Käyttäjä

rating 100,000

RoyalWithCheese
Käyttäjä

rating 100,000

Ryakar
Käyttäjä

rating 100,000

sandmouse
Käyttäjä

rating 100,000

SAne123
Käyttäjä

rating 100,000

santura98
Käyttäjä

rating 100,000

Savatar
Käyttäjä

rating 100,000

scarface91
Käyttäjä

rating 100,000

sense13
Käyttäjä

rating 100,000

sepe
Käyttäjä

rating 100,000

Shallie
Käyttäjä

rating 100,000

Sheen
Käyttäjä

rating 100,000

shelscott
Käyttäjä

rating 100,000

Siitoin
Käyttäjä

rating 100,000

SiPe
Käyttäjä

rating 100,000

Skimbaaja
Käyttäjä

rating 100,000

sloth
Käyttäjä

rating 100,000

SMK
Käyttäjä

rating 100,000

solarfm
Käyttäjä

rating 100,000

somenerd
Käyttäjä

rating 100,000

sorrowsoul
Käyttäjä

rating 100,000

spedediktus
Käyttäjä

rating 100,000

spicer
Käyttäjä

rating 100,000

Starchild
Käyttäjä

rating 100,000

Strigoi Tyrannus
Käyttäjä

rating 100,000

Suppis
Käyttäjä

rating 100,000

Sweeney
Käyttäjä

rating 100,000

T-9196
Käyttäjä

rating 100,000

Taija
Käyttäjä

rating 100,000

taipistu
Käyttäjä

rating 100,000

taleviolet
Käyttäjä

rating 100,000

tannttu
Käyttäjä

rating 100,000

Tapedown
Käyttäjä

rating 100,000

Taukki
Käyttäjä

rating 100,000

teemukss
Käyttäjä

rating 100,000

Thanatos
Käyttäjä

rating 100,000

THElerolus
Käyttäjä

rating 100,000

TheMan
Käyttäjä

rating 100,000

Thespirit
Käyttäjä

rating 100,000

Thomasou
Käyttäjä

rating 100,000

Threatened
Käyttäjä

rating 100,000

Thren
Käyttäjä

rating 100,000

Thuq
Käyttäjä

rating 100,000

Thuuki
Käyttäjä

rating 100,000

tiinanen
Käyttäjä

rating 100,000

Timangi
Käyttäjä

rating 100,000

tinohi
Käyttäjä

rating 100,000

tire
Käyttäjä

rating 100,000

Titan90
Käyttäjä

rating 100,000

tombe
Käyttäjä

rating 100,000

TomCruise
Käyttäjä

rating 100,000

tomine11
Käyttäjä

rating 100,000

tonait
Käyttäjä

rating 100,000

TonTon
Käyttäjä

rating 100,000

Tsingis
Käyttäjä

rating 100,000

Tsuro
Käyttäjä

rating 100,000

TTQ
Käyttäjä

rating 100,000

tumppi95
Käyttäjä

rating 100,000

tunteella
Käyttäjä

rating 100,000

tuntsa
Käyttäjä

rating 100,000

tup0x
Käyttäjä

rating 100,000

Turbulenz
Käyttäjä

rating 100,000

Tuuletar
Käyttäjä

rating 100,000

tykki
Käyttäjä

rating 100,000

ulpukka
Käyttäjä

rating 100,000

UltimateJT
Käyttäjä

rating 100,000

upp-mE
Käyttäjä

rating 100,000

ussoj
Käyttäjä

rating 100,000

uusis
Käyttäjä

rating 100,000

Vaikuttaja
Käyttäjä

rating 100,000

Vapa12
Käyttäjä

rating 100,000

vapatti@seutuposti.fi
Käyttäjä

rating 100,000

vattu
Käyttäjä

rating 100,000

v!du
Käyttäjä

rating 100,000

Veawarior
Käyttäjä

rating 100,000

Veeraaa
Käyttäjä

rating 100,000

VierasTalo
Tähtääjä

rating 100,000

virpoja
Käyttäjä

rating 100,000

Vminor
Käyttäjä

rating 100,000

Waboba
Käyttäjä

rating 100,000

Wäiski
Käyttäjä

rating 100,000

Waki
Käyttäjä

rating 100,000

Waltsu
Käyttäjä

rating 100,000

Waltu
Käyttäjä

rating 100,000

Watchman
Käyttäjä

rating 100,000

Wayne 64
Käyttäjä

rating 100,000

wednesday
Käyttäjä

rating 100,000

wEEGEE
Käyttäjä

rating 100,000

Wesley
Käyttäjä

rating 100,000

wgotzima
Käyttäjä

rating 100,000

wham
Käyttäjä

rating 100,000

WhySoSerious?
Käyttäjä

rating 100,000

WillKino
Käyttäjä

rating 100,000

wisec
Käyttäjä

rating 100,000

Wolfjob
Käyttäjä

rating 100,000

Wulfric
Käyttäjä

rating 100,000

xaiviar
Käyttäjä

rating 100,000

xenomorph
Käyttäjä

rating 100,000

xlo463
Käyttäjä

rating 100,000

Xsamid
Käyttäjä

rating 100,000

Yölintu
Käyttäjä

rating 100,000

Zäqma
Käyttäjä

rating 100,000

Zassi
Käyttäjä

rating 100,000

Zhipa
Käyttäjä

rating 100,000

Zombiepony
Käyttäjä

rating 100,000

Elokuvan tiedot

Yön ritari
Yön ritari arvosana 4,25

Yön ritari (2008)

Alkuperäinen nimi: The Dark Knight

Genret:
Toiminta,
Valmistusvuosi:
2008
Pituus:
153 min
Ohjaajat:
Christopher Nolan
Käsikirjoittajat:
Christopher Nolan, David S. Goyer, Jonathan Nolan
Pääosanäyttelijät:
Aaron Eckhart, Christian Bale, Cillian Murphy, Gary Oldman, Heath Ledger, Maggie Gyllenhaal, Michael Caine, Morgan Freeman, Tommy 'Tiny' Lister Jr.
Maat:
USA
Kielet:
englanti, mandariinikiina