Arvostelu

Sopii loistavasti tulla katsotuksi hyvässä kaveriporukassa.

Hyvällä huumorilla höystetty elokuva kaveruksista, joista toinen on itsevarma naistenmies, jolle ei tuota minkään näköistä ongelmaa iskeä nainen kuin nainen ja toinen on ujo romantikko, jolla ei näytä naisasiat ottavan tuulta siipiensä alle.

Mike(Jon Favreau) on "juuri" eronnut tyttöystävästään ja yhä vain mies haikailee tämän perään. Miken kaveri Trent (aka "T") yrittää piristää kaveriaan viemällä tämän Las Vegasiin iskemään misuja, mutta tapansa mukaan Mike pilaa tämänkin. Elokuvassa on loistavaa dialogia ja läppää.

John Favreaun ja Vince Vaughnin kemiat sopivat täydellisesti yhteen ja sen huomaa myös miesten seuraavassa yhteisessä elokuvassa Made. Elokuvassa sivussa piipahatavat orkesteri Big Bad Voodoo Daddy sekä aina niin ihana Heather Graham. Tämä elokuva saa hyvälle tuulelle ja se osoittaa, että pienellä budjetilla tehty elokuva, jossa juoni ei ole taivaihin asti kirjoitettu voi silti toimia äärimmäisen hienosti.

Swingers sopii mukavasti DVD-hyllyyn, josta sen voi silloin tällöin laittaa koneeseen pyörimään tuomaan hyvän fiiliksen. Sopii loistavasti tulla katsotuksi hyvässä kaveriporukassa. Swingers on sanalla sanoen MONEY.

nimimerkki: Population1

Pisteet: rating 80,000

IdigN1
Tähtääjä, 36 arvostelua
Arvosteltu: 04.10.2004
Katsottu: DVD

Saman kategorian TOP-leffoja

Dolls
Dolls arvosana 4,30
Dolls
The Shining - Hohto
The Shining - Hohto arvosana 4,16
The Shining - Hohto
Ilmestyskirja. Nyt
Ilmestyskirja. Nyt arvosana 4,30
Ilmestyskirja. Nyt
Iivana Julma
Iivana Julma arvosana 4,00
Iivana Julma

Elokuvan tiedot

Swingers
Swingers arvosana 3,28
Genret:
Komedia,
Valmistusvuosi:
1996
Pituus:
96 min
Ohjaajat:
Doug Liman
Käsikirjoittajat:
Jon Favreau
Pääosanäyttelijät:
Alex Désert, Heather Graham, Jon Favreau, Ron Livingston, Vince Vaughn
Maat:
USA
Kielet:
englanti