South Park: Isompi, pidempi & leikkaamaton (1999)
- Alkuperäinen nimi:
- 79 min
- Genret:
- Komedia, Animaatio, Musikaali
- Sijoitus:
Leffatykin 245. paras elokuva.
Kommentit (96)
DRUGSKäyttäjä |
04.01.10 klo 17:50 Ihan loistava! Kasaa oivasti yhteen koko South Parkin parhaat puolet. Naurattaa vieläkin vaikka kuinka monta kertaa onkin tullut nähtyä. |
IronMaidenKäyttäjä |
30.12.09 klo 17:52 Todella hauska. Fanit saavat taatusti mitä haluavat. Aivan liikaa kuitenkin lauletaan. |
jarnoKäyttäjä |
28.12.09 klo 03:45 loistavaa huumoria. |
VaikuttajaKäyttäjä |
20.12.09 klo 20:51 Jos piti elokuvasta, kannattaa antaa mahdollisuus myös sarjan jaksoille. Elokuva jää hiukan vajaaksi siitä tunnelmasta ja huumorista, jota kaikki SP- jaksot sisältävät. Kerrassaan loistavaa menoa kaikesta huolimatta! |
SquareXKäyttäjä |
03.11.09 klo 16:43 Ihan mukava "musikaaliparodia". ;) Naurattaa ja viihdyttää ihan sopivasti vaikka tosin jokin välillä ärsyttääkin, mutta muuten ihan toimiva. "Älyttömistä lauluista" plussaa! |
ottowWKäyttäjä |
01.11.09 klo 21:33 Olisi mielestäni toiminut paremmin ilman pirun ärsyttäviä ja älyttömiä lauluja. Että pitikin hyvästä sarjasta vääntää tyhmä musikaali. Muuten kaikin puolin hauska ja toimiva leffa.
AatuKäyttäjä |
31.10.09 klo 11:17 Olin viimeksi nähnyt tämän leffan joskus 5-vuotiaana, joten aika hatarat muistikuvat ja nyt varmasti tajuaa leffan huumorinkin. Kyseessähän on aika hyvä leffa, jonka huumori on erittäin hyvää. Vitutti vaan leffassa se, että laulukohtauksia on aivan liian paljon ja mielestäni olisi toiminut paremmin ilman niitä. 10 minuuttia leffaa ja sit laulukohtaus. Meinas pää haleta loppua kohden. Jonkun verran leffaa pilaavista lauluista huolimatta hyvä ja viihdyttävä komedia ja varsinkin South Park -faneille nannaa.
MatalahiilihappoinenKäyttäjä |
31.10.09 klo 10:47 Tästä ei paljon älyvapaammaksi mennä. |
LassomiesKäyttäjä |
30.10.09 klo 16:27 Satiiri on hieno komedian muoto ja South Park antaa erityisesti kielenkäyttöön kohdistuvalle sensuurille huutia. Mutta se, että saa roiskia mitä tahansa suusta, ei tarkoita, että pitäisi. Kenties minulla menee pointti kokonaan ohi, mutta "sedänn*ssijan" tai "l*tkan" lisääminen reploihin on suht halpa keino hassutella. Vähän mielikuvitusta nyt peliin. Otan avosylin vastaan tiukkapipo-syytökset.
T-800Käyttäjä |
09.09.09 klo 17:35 Ei toimi niin hyvin kuin tv-sarja. Sarja on loistava ja kaikki jaksot on katsottu. Elokuva tosin on pidennetty jakso, mutta silti hyvä. |
MustiSotakoiraKäyttäjä |
29.08.09 klo 20:02 Mielikuvitusta ja omaperäisyyttä löytyy elokuvaksi asti
KookosbanaaniKäyttäjä |
13.08.09 klo 17:11 Best of the best!
moberghietanenKäyttäjä |
18.07.09 klo 08:32 Ihan hyvä elokuva.Miinuspisteet tulevat turhasta laulusta,mutta Philip ja Terrance ovat huvittavia tyyppejä. |
HarrycaneKäyttäjä |
02.05.09 klo 15:28 On kyllä mielestäni liikaa lauluja tässä, tulee ihan disney leffa mieleen. Vitsit eivät yllä ihan sarjan tasolle, mutta kyllähän tämä onnistuu silti viihdyttämään.
MINÄKäyttäjä |
24.04.09 klo 23:35 Ainoa piirretty, jossa laulut ovat hauskoja ja hyviä! Paikoin kuitenkin heikompi, mitä itse sarja.
-mirco-Käyttäjä |
23.04.09 klo 23:12 Kaksi parasta animaatiosarjaa ovat ehdottomasti South Park ja The Simpsons. Valkokankaan puolella South Park vie selvän voiton Simpsoneista. Bigger, longer & uncut jaksaa naurattaa ties kuinka monennella katselukerrallakin. On hienoa, miten Stone ja Parker löytävät aina uuden etnisen ryhmän, jonka kyseenalaistaa, Sananvapaus on hieno asia ja tätä animaatio on parhaimmillaan. Ei ole Eric Carmanin voittanutta! |
NastY`Käyttäjä |
08.02.09 klo 20:43 Varaudu kuolemaan nauruun!! |
wgotzimaKäyttäjä |
05.02.09 klo 10:49 Älyttömän hyvä! |
somenerdKäyttäjä |
06.01.09 klo 18:17 olen täysin eri mieltä Flcnian kanssa. Pidän shout parkista ja elokuva on melkein sarjan veroinen. olen varma että Flcnia ei edes pidä shout parkista. shotu parkin faneille elokuva on katsomisen arvoinen. 4/5 |
OZMOxDKäyttäjä |
06.01.09 klo 11:14 Tarjoaa räkänaurut melkein puoleksitoista tunniksi. n = 4 |
NidKäyttäjä |
03.01.09 klo 23:03 Ei ihan vedä vertoja sarjan huumorille, mutta viihdyttävä. |
SkimbaajaKäyttäjä |
01.01.09 klo 01:35 Olisi voinut olla parempi juoni... Sarja on vähän parempi. |
EnsioNietosKäyttäjä |
06.12.08 klo 16:20 Monesti sarjaa katsellessani olen meinannut kuolla myötähäpeään, - South Park vetää vaan niin överiksi joka suhteessa. Mutta kun alatyylin huumorille oppii kerran nauramaan, se jaksaa naurattaa kerta toisensa jälkeen. Elokuva jatkaa taatulla South Park-meiningillä, eikä jätä kylmäksi! ******** ****** *** ***** ** ** ********** **** *** ****!!!!
LieroKäyttäjä |
21.10.08 klo 18:53 Odotin South Park-elokuvaa innolla, sillä sarja on parhaimmillaan hysteerisen hauska, vaikkei ihan Simpsonien tasolle pääse (onhan se ihan erilainenkin). Amerikkalaiselle sodankäyntipolitiikalle ja kukkahattutädeille irvaileva leffa ei ollut pettymys, mutta elokuvana ehkä hieman turhan perinteinen - odotin Parkerilta ja Stonelta vähän erilaisempaa elokuvaa. Ja sivujuonet plus toimintakohtaukset ovat kuitenkin monta kertaa nähtyjä. Vitsit silti naurattavat monen katselukerran jälkeenkin. Lauluosuudet ovat selvästi elokuvan paras kohta. En tiedä miksi jotkut väittävät laulujen olevan vain "täytettä", sillä niiden tekeminen on todella vaikeaa. Siis ihan hyvä leffa, mutta toimii silti sarjana paremmin.
StorytellerTähtääjä |
22.07.08 klo 18:50 Tarjoaa sitä samaa mitä sarjakin. |
![]() TacoKäyttäjä |
11.06.08 klo 17:13 Olipas typerä elokuva. Sarjana paljon parempi. |
![]() buumi |
29.05.08 klo 13:59 ihan hyvä musikaali parhaimpii lauluja oli se shut up fucking face uncle fucker you uncle slicing uncle fucker 3/5 |
SchwarzeneggerKäyttäjä |
17.02.08 klo 12:42 Toistaa vähän samoja asioita kun sarjassa, mutta mikäs siinä kun toimii. Musiikkinumeroista tietysti plussaa. Ei tunnu pelkästään pidennetyltä jaksolta, vaan ihan itsenäiseltä teokselta.
![]() karjalainen |
12.12.07 klo 18:09 Hirveää moskaa. Koko ajan vain kiroilua ja vessahuumoria. Jos jotain hyvää on sanottava niin lauluosuudet. Muu elokuva on täyttä sontaa.
![]() hmm |
16.10.07 klo 21:28 Mietityttää se miten elokuvassa on kaksitoistavuotiaille ikäraja. elokuvassa kuitenkin kiroillaan aika paljon. Elokuva on muuten todella mainio komedia elokuva mitä olen koskaan nähnyt.
![]() Leffahullu |
07.10.07 klo 14:59 Huima leffa! Lauluosuudet olivat hauskoja ja muutenkin vitsit ihan hyviä.
![]() Flcnia |
24.07.07 klo 16:25 Täyttä.... ******.. Ketä voi viihdyttää kiroilu ja lapsellinen vessahuumori. Ehkä tämä on hauska jos ikää on 12-14 ja teini-ikä alkaa puskea päälle, mutta muuten, jätä väliin.
![]() Agent Orange |
29.05.07 klo 22:51 Kuolematon kultti-leffa! Laulut ovat rivoja ja satiiri röyhkeää mutta jostain syystä molemmille huomaa pian nauravansa. Elokuva nyt vain on niin hullu ja huvittava ettei sitä voi haukkua.
![]() Otso |
07.05.07 klo 11:30 Hauska leffa oli, siitä ei pääse mihinkään. Ainainen pieruhuumori kyllästyttää pitemmän päälle, mutta koska leffa ei ole liian pitkä, se jaksaa naurattaa alusta loppuun saakka. South Park on Simpsoneiden ohella viihdyttävin animaatiosarja ja leffa ei varmasti jätä sarjasta pitäviä kylmäksi.
![]() Heikki Mustola |
02.05.07 klo 22:11 Mahtava elokuva! Huumori on viihdyttävää, mutta välillä menee yli. Monet laulut tässä on oikeasti hyviä, kuten "La Resistance", "What would Brian Boitano Do?", "Shut you fucking face uncle Fuckaa!" ja Mountain Town."
![]() Liero |
28.10.06 klo 01:21 Taattua Southpark-kamaa. Elokuva pilkkaa härskisti kaikkea ja jaksaa naurattaa. Parasta ovat räävittömät laulut.
![]() maggara |
18.10.06 klo 13:11 aivan loistava leffa. varsinki terrance ja phillip.
![]() PS |
13.07.06 klo 16:22 South Park-leffa on taatusti törkeää viihdettä, mutta kylläpä nauratti. Välillä jutut menivät liian mauttomiksi, mutta valopilkkujakin löytyy; esimerkiksi "Operaatio Ihmiskilpi" oli hulvatonta pilkkaa jenkkiarmeijan touhuista. Leffan poliittiset kannanotot USA:n sodankäyntiin saisivat kuitenkin olla nasevampia. Ei tämä mielestäni mitään satiirin oppituntia tarjoa, mutta viihdyttää kyllä...Kunhan vaan muistaa pitää isovanhemmat visusti poissa ruudun äärestä.
![]() vänski |
05.07.06 klo 01:29 Tässä on kaikki kohdallaan, eikä tarvitse edes valehdella! Amerikan ikäraja pelleily saa tässä hyvin pilkkakirveestä. Paras satiiri ja kovana kakkosena tulee robocop.
![]() azkabanonsuosikkikirjani |
15.06.06 klo 13:04 E i hyvä jumala hahahahahaaaaa parhainpia komedoita mitä ikinä oon nähny:´´onko sinulla mitään hyvää muistoa tähän hätään? On se kun pistit
![]() kenny |
29.05.06 klo 15:53 laulu kohdat ärsyttävät.niitä on liikaa.
![]() kenny |
24.02.06 klo 19:13 odotukset leffasta eivät olleet kovin korkealla, mutta yllätyin positiivisesti. elokuvassa oli menoa ja meninkiä, alapäähuumoria ja kiroilua aivan hävyttömästi ja kaikki oli vieläpä koottu loistavasti yhteen. suosittelen!
![]() Markus |
18.01.06 klo 22:26 Odotin näkeväni vain pidennetyn jakson, mutta tämä onkin 100 kertaa törkeämpi kuin sarja! Suosittelen.
![]() Miigu |
06.01.06 klo 19:09 Keskivertokamaa. Ei tee ihmeitä, mutta kyllä nauratti :D. Toista kertaa katsottuna en nauraisi paljoakaan.
![]() ... |
03.01.06 klo 13:40 tää on paras!!!
![]() bahamutjedi |
30.12.05 klo 16:29 Onko mitään tätä hauskempaa?
![]() Juuzo P |
17.12.05 klo 09:33 Kyllä tää nyt pari kertaa naurattaa, mutta ei kauaa. Lopulta saa vain pelkkää kiroilua ja tyhmyyttä irti.
08.08.05 klo 21:38 paras elokuva parhaalle TVsarjalle
![]() The Wolf |
22.07.05 klo 21:58 Täydellinen.
![]() kommentoija |
26.06.05 klo 20:18 nauroin kippurassa koko leffan ajan
![]() bigfloppydonkeydick |
08.06.05 klo 23:42 maailman hauskimpien jätkien maailman hauskin musikaali...
![]() Eino Man Porkkakoski |
14.04.05 klo 17:58 Elokuva pilkkaa kristinuskoa ja Amerikkaa hauskalla tavalla erilaisine laulunumeroineen ja vuoropuheluineen. Stone ja Parker ovat 2000-luvun Monty Pythoneita ja voi vain ihmetellä kavereiden mielikuvitusta. Nyt kun on nähnyt uusinta yhdeksättä tuotantokautta voi huomata että sarja on parantunut vain vuosi vuodelta. Olisi aika elokuvan jatko-osalle.
![]() tane |
16.03.05 klo 18:39 South park on niitä elokuvia mun makuun!Hyvät jutut hyvä juoni ja paras elokuva!
![]() Movie Myers |
16.02.05 klo 09:18 En osannut nauraa tympeille jutuille.
![]() minä |
15.02.05 klo 22:43 Vähän maistuu ylipitkältä jaksolta.
![]() vänski |
27.01.05 klo 21:29 Tämä on sitä animaatio/komedian parasta päätä jota ei joka paikasta löydy ! kaikki vitsit ovat sitä South parkin tyyliin . 4 elokuvalle ja 1 UPEILLE lauluille
![]() mauge |
26.01.05 klo 18:04 UncleFucker on hieno biisi, muuten elokuva on ylipitkä ja puuduttava,
![]() paska pää |
19.11.04 klo 13:34 paskaaaaa !!!
![]() Banzui |
27.10.04 klo 18:41 Todella hauska leffa, jota ei tule ottaa liian vakavasti. Huumori toimii iskee todella, olen ollut aina South Park fani. Puolen pisteen miinus tulee vähän turhankin paljosta laulamisesta.
![]() Deena |
04.10.04 klo 20:08 Muistan ikuisesti, kun me vaan naurettiin vedet silmissä leffalle, josta 13-vuotiaat kanssakatsojat ei tajunnu mitään...Aivan huikee, ei sovellu ihan tyhmimmille kakka- ja pierufaneille, koska menettävät elokuvan "nerokkuudesta" paljon.
![]() Mikez |
21.09.04 klo 22:00 Aivan liian hyvä elokuva. Musiikki ja laulaminen on todella hyvää ja huumori on hauskempaa kuin mikään tähän mennessä. Olen tässä tosin myös lukenut muidenkin kommentteja ja varsinkin niiden, jotka sanovat tätä elokuvaa huonoksi, ovat epäilemättä alkaneet katsoa tätä vakavalla mielellä. Voin sanoa että ei kannata, ei tästä silloin saa mitään irti. Parhain komedia minkä tiedän, ja se ei ole elokuvan kiroilun ansiota (maailman ennätys, reilu 1000 kirosanaa elokuvassa). Kelpaa mainiosti maanantai-vitutukseen.
![]() DVDA |
21.09.04 klo 11:49 Trey Parker ja Matt Stone ovat neroja. En missään vaiheessa ole ymmärtänyt, mitä vahingollista South Parkissa on, ärsyttää ihmisten väärinymmärtäminen. Hyvä elokuva, sarjaa moniulotteisempi ja poliittisesti aivan vitun korrekti.
![]() mauge |
12.09.04 klo 03:57 Se mikä ehkä toimii nipin napin telkkarissa, ei voi toimia pitkänä leffana. Hinku ja Vinkukin ovat paremmin "animoituja" kuin Terrance ja Philiph.
![]() uugah! |
27.08.04 klo 16:19 no jaah...pari pistettä muutamista vitseistä ja sensuurin puuttumisesta...
![]() jenny |
18.07.04 klo 15:55 ihan hyvä leffa
![]() Dim |
14.07.04 klo 21:24 hyvää viihdettä. lauluosuudet on kivoja mutta muuten sarjan jaksot on parempia kuin leffa.
![]() janne |
21.06.04 klo 11:10 se on kiva leffa
![]() mä vaan |
16.05.04 klo 12:36 Trey Parker ja Matt Stone ovat luoneet todella hyvän elokuvan! Itse rakastan sarjaa, joten rakastan myös tätä leffaa. Jos ei tykkää sarjasta, ei välttämättä kannata katsoa leffaa. Yleensä se on niin, että SP joko rakastaa tai vihaa. Minä rakastan
![]() Mustetulostin |
27.04.04 klo 19:13 Varmaankin yksi huonoimmista näkemistäni elokuvista. Noh, olihan tuossa hauskatkin kohtansa mutta ne voi laskea yhden käden sormilla. Elokuva on moraaliton, turhan rivo ja oksettavan huonoa makua edustava ja leikkii väärillä asioilla. Tulee paha olo tämmöistä katsoessa.
![]() mp40 |
22.04.04 klo 20:47 en ymmärrä tässä mitään NIIN hienoa. nauroin pari kertaa.
![]() Cartman`s Mom |
20.02.04 klo 17:08 Todella huvä Leffa josta ei kirosanoja puutu
![]() -kauhufriikki_91- |
08.02.04 klo 20:28 Vaikka piirroselokuva on ns."aikuisten" piirretty,niin huumori on todella lapsellista ja samalla hauskaa.Kirosanoja leffasta ei ainakaan puutu.Siitä plussaa!Hauska elokuva.
![]() Makeboy89 |
06.02.04 klo 20:25 elokuva joka on tehnyt ennätyksen kirosanoilla!! huippu!!!!!
![]() smohsss |
04.02.04 klo 13:17 Matt ja Trey omaavat kieroutuneen tavan kertoa epäkohdista tai muuten tyhmistä asioista yhteiskunnassa. Esim. amerikkalaisten aivopesumaisesta tavasta ajatella omaa napaansa. Loistava elokuva jonka huumoria ei pidä ottaa sananmukaisesti.
![]() tykittäjä |
11.12.03 klo 23:46 Trey Parkil ja Matt Stonel on aivan käsittämätön huumorintaju.Hyvällä tavalla tietysti.South parkista ei liene kenelläkään pahaa sanottavaa ja jos on niin sietää itse saada pahaa sanottavaa.Komediaa parhaimmillaan.
![]() Raato-A |
08.11.03 klo 16:08 Voivoivoi...Tämä on nähty monta kertaa, ja joskus kun on sillä päällä leffa on käsittämättömän hauska ja pisteliäs, ja joskus se taas tuntuu käsittämättömän surkealta.
![]() pappi |
14.09.03 klo 13:34 sairaan hauska
![]() Übern00b |
16.07.03 klo 19:25 Kaikkien aikojen paras musikaali ja siinä sivussa todella hauska elokuva.
![]() Kaiser |
16.07.03 klo 15:52 South Park-elokuva yrittää vähän liikaa. Sarja on mitä mainiointa viihdettä, sarkasmia ja yhteiskuntakritiikkiä (varsinkin amerikkalaista yhteiskuntaa vastaan)ja niin on leffakin, mutta ei aivan niin purevaa. Tuntuu että leffasta on yritetty tehdä vain mahdollisimman rivo ja rankka (ja siinä on kyllä hyvin onnistuttukin), mutta se tuoreus ja repäisevyys mikä varsinkin sarjan kahdessa ensimmäisessä tuotantokaudessa oli mukana, on unohdettu tyystin. Eipä silti - hyvä leffa SP on, mutta sarja kyllä ansaitsee täydet viisi tähteä. Leffa ei aivan niin paljoa.
![]() peelonoob |
25.06.03 klo 22:04 aivan loistava
![]() maija009 |
29.05.03 klo 17:20 Tosi hyvä!
![]() Tom Green |
03.05.03 klo 18:12 Itse en kamalan paljon pidä south parkista, mutta pakko myöntää että huumori oli aika iskevää!!! elokuvassa kaikista huonoin puoli oli se kun Kanadalaisia pilkattiin!
![]() Andy! |
15.04.03 klo 22:05 Aivan uskomattoman oivallista huumoria... mikään ei oo pyhää ja mikä parasta, huumoria revitään uskonnosta ja se se vasta hienoo onkin!!! South Park Rules!!!
![]() Ash |
09.04.03 klo 15:22 Paras piirrettyelokuva ikinä! Trey Parkerin ja Matt Stonen luoma legendaarinen huumorisarja ei ikinä kyllästytä. Erittäin hauskoja vitsejä ja loistavia biisejä viljelevä musikaaliparodia on yhtä loistava kuin Parkerin ja Stonen Sekopallo. Elokuvassa on myös erinomaista ja ajankohtaista kritiikkiä. Mahtava!
![]() Henkka |
24.02.03 klo 22:45 Erinomaista kakkahuumoria viljelevä elokuva.
![]() Tumu |
22.01.03 klo 12:21 South Park leffa toimii aina ykkösenä. Vaikka sitä ei paljon katsokaan ainakin jaksot toimivat, oikeasti South Park leffaa yritettiin kieltää useissa maissa.
![]() Ash |
16.01.03 klo 22:06 Mainio piirrettyelokuva. Stan, Kyle, Cartman ja Kenny seikkailevat elokuvassa tv-sarjan malliin eli kiroilemalla jokatoinen sekuntti mikä ei haittaa yhtään. Kulttielokuva
![]() hartza |
08.01.03 klo 17:04 South Park on kyllä ihan hyvä sarjana, mutta elokuva on virhe. Liian pitkä ja kyllästyttävä
![]() Häiskä |
05.01.03 klo 16:31 Tulipahan ainakin kunnon piirrettyelokuva. Meikähäiskä oppi ainakin uusia, ja humoristisia kirosanoja tästä elokuvasta. En ole seurannut sarjaa, ja se voi olla ihan hyvä juttu, elokuvan kannalta. Kaikki oli ihan "uutta", eikä jo aiemmin käytettyä.
![]() Criiticco |
05.01.03 klo 13:11 No olihan south park hauska tapaus vielä pari vuotta sitten ja leffa pääsi lähes sarjan tasolle. South park pilailee hyvin kuinka kiroilua pidetään pahana ja onnistuu siinä itse ironisella tavalla aika hyvin (leffa on useissa maissa k-18!!!). Animaation taso on sitä mitä se on. South park faneille (mikä joskus itsekkin olin) pakko katsominen liiat laulelut laskevat arvosanaa.
![]() Crackman |
02.01.03 klo 15:49 Parkerin ja Stonen luova pilkka-ja parodiahuumori on moneltakin osaa hyvää, harmi että leffa muistutti liikaa itse tv-sarjaa
![]() rhobe |
02.01.03 klo 15:23 Hyvä ja hauska leffa ja tämä elokuva sopii niille jotka tykkäävät alapää-ja pieruhuumorista (kuten minä)!
![]() Juza |
01.01.03 klo 22:58 Toiseksi paras piirretty Simpsoneiden jälkeen.
![]() maxey |
01.01.03 klo 21:57 Tämä on semoinen elokuva, jota rakastaa tai vihaa. Minä rakastan.
Pistejakauma
1,0% | |
1,5% |
Saman genren leffoja
I Love You, Beth Cooper
Viihdyttää koko kestonsa ajan muullakin kuin tisseillä.

Boy From Shadows 16.01.2010 15:53
Ruma ankanpoikanen ja minä
Tietokoneanimaatioelokuva sieltä huonoimmasta päästä.

MiiCa 19.10.2008 15:33
Arvostelut (5)
Mainio musikaaliparodia.

susihukkanen 04.01.2009 20:08
Yksi hauskempia komedioita mitä on tehty.

Filmer 25.06.2003 21:55
Kuolemattomia vuoropuheluita esiintyy kaikkialla ja niissä ei kaikissa ole yhtään kirosanaa.

Juhani Sementti 27.05.2003 20:23
Videot (1)