Pistejakauma

0%

2%

1%

10%

11%

36%

26%

12%

1%

1%

Pisteytykset

rating 50,000

Juki
Käyttäjä

rating 50,000

Taas kerran visuaalisesti upeaa katsottavaa kuten kaikki muutkin leffasarjan pätkät. Suurin miinus tulee siitä, ettei leffassa nähty legendaarista valomiekkailua ollenkaan. Vaikka tämä ihan viihdyttävä pätkä onkin, niin itse leffasarjaan tämä ei tuo oikeastaan mitään uutta. No, kerrotaanhan tässä sentään miten Han Solo ja Chewbacca kohtasivat ensimmäisen kerran. Ja onhan tässä myös muutama ihan näyttävä toimintakohtauskin mukana, mutta muuten tämä oli aika tylsää seurattavaa.

tepi
Käyttäjä

rating 50,000

Leffassa palataan Han Solon hurjiin nuoruusvuosiin. Ensitapaaminen Chewien kanssa ei ollut sydämellinen. Näytetään myös, kuinka Han voitti Milleniun Falconin Landolta ja kaikkea muuta sälää. Tarpeellinen tai ei, leffa kyllä onnistuu viihdyttämään ja näyttelijät suorittavat mallikkaasti. Näkymät ovat paikoin upeat, kun sukelletaan kaasupilviin.

Huoh. Ehkä nuorempi katsoja hihkuisi innosta, mutta tälläinen vanhemman liiton leffaintoilija voisi sanoa että ihan kiva, muttei mitään uutta. Ohjaaja Ron Howard sentään tiesi mitä oli tekemässä, kun ohjasi tämän pikkusievän tekeleen. Olen katsonut leffan kerran ja kyllä se toisenkin katselukerran kestää.

2-Edge
Käyttäjä

rating 50,000

andy
Tähtääjä

rating 50,000

Herman Tottooro
Käyttäjä

rating 50,000

Lassomies
Käyttäjä

rating 50,000

Leffa Timppa
Käyttäjä

rating 50,000

Masu
Käyttäjä

rating 50,000

QT
Käyttäjä

rating 50,000

Elokuvan tiedot

Solo: A Star Wars Story
Solo: A Star Wars Story arvosana 3,08
Genret:
Seikkailu,
Valmistusvuosi:
2018
Pituus:
135 min
Tunnetaan myös nimillä:
Solo
Ohjaajat:
Ron Howard
Käsikirjoittajat:
Jon Kasdan, Lawrence Kasdan
Pääosanäyttelijät:
Alden Ehrenreich, Donald Glover, Emilia Clarke, Jon Favreau, Joonas Suotamo, Paul Bettany, Phoebe Waller-Bridge, Thandie Newton, Woody Harrelson
Maat:
USA
Kielet:
englanti