Pistejakauma

0%

5%

3%

11%

11%

8%

8%

47%

5%

3%

Pisteytykset

rating 50,000

Lassomies
Käyttäjä

rating 50,000

Mitähän sitä sanoisi leffasta, joka on referaatti kuusiosaisen "Lone Wolf & Cub"-leffasarjan kahdesta osasta. Vähän kuin fuusioisi Star Wars -episodit I ja II yhteen ja kutsuisi sitä Jedi Assassiniksi, tai jotain sinne päin. Eikä ole kauhean imartelevaa, että DVD:n takakannessa lukee tuotantovuosi 1980, kun materiaali on 70-luvun alusta.
Joka tapauksessa, alkuperäinen Lone Wolf & Cub olisi varmaan syytä nähdä vaikka ihan siksi, ettei dubbaukset raastaisi korvia, mutta halpaa tv-tuotantoa se tuskin muuttaa miksikään. Minähän siis en tiedä, minkälaisia ne leffat tästä ovat, mutta tällaisenaan Shogun Assassin on vain taistelua ilman minkäänlaista rakentelua ja odottamisen jännitystä.
Tomisaburo Wakayama nimiroolissa heiluttaa miekkaa mallikkaasti ja pitää ilmeen niin tiukan keskittyneenä, ettei pienet liikakilotkaan häiritse super-samurai-olemusta. Ja onhan se tietty koskettavaa, kun tuollainen huippusoturi keskittää taitonsa ja voimansa oman poikansa suojelemiseen. Toimintakohdat pelittävät silloin, kun kuvataan kymmenisen metrin päästä yhdellä otolla, mutta useimmiten homma menee lähikuvaukseen, jonka leikkaus vain korostaa sen hitautta ja puiset tehosteet tunkevat naamalle. Lopputulos on aika humoristinen.

Alm0st
Käyttäjä

rating 50,000

Hellblazer
Käyttäjä

rating 50,000

Luski
Käyttäjä

rating 50,000

Elokuvan tiedot

Shogun Assassin
Shogun Assassin arvosana 3,35
Genret:
Toiminta,
Valmistusvuosi:
1980
Pituus:
86 min
Ohjaajat:
Kenji Misumi, Robert Houston
Pääosanäyttelijät:
Kayo Matsuo, Masahiro Tomikawa, Tomisaburo Wakayama
Maat:
USA, Japani