Pistejakauma

43%

14%

0%

29%

0%

14%

0%

0%

0%

0%

Pisteytykset

rating 40,000

Chadagun
Käyttäjä

rating 40,000

Takakansitekstiä lukiessani mietin, voiko elokuva, joka periaatteessa perustuu ryhmäseksikokeilulle, olla hyvä. No, Seksiä ja Aamupalaa ei ole toivottoman huono, mutta ei missään nimessä kehuttavan hyväkään. Jälkimaku on kieltämättä hyvinkin valju.

Ensimmäinen ajatus oli se, että onpas outoa nähdä Culkin tämänkaltaisessa roolissa, kun totuin kakarana katselemaan Yksin kotona -elokuvia. Kun alku"järkytyksestä" päästiin yli, alkoi melkoisen mitäänsanomaton puolitoistatuntinen.

Elokuva käsittelee parisuhdetta ja sen ongelmia jättäen kimppakiva-ajatuksen aluksi taka-alalle. Se onkin ehdottomasti suunnattu draaman ystäville, ei pehmopornoa kaipaaville; seksiä ja paljasta pintaa on nimittäin niukasti.

En oikein tiedä, mitä tästä pitäisi ajatella. Roolisuoritukset ovat ihan mukiinmeneviä, ei siinä mitään, mutta muut osa-alueet eivät vain yksinkertaisesti kolahda. Leffa on olevinaan komedia, mutta se ei naurata. Se on myös olevinaan draama, mutta ei kosketa kepin päälläkään, eikä onnistu myöskään olemaan aito edes ajoittain.

Sex and Breakfast on kuin se tavallinen koululounas: kyllä sen syö, kun ei ole muutakaan tarjolla, mutta sen kummoisempi nautinto se ei ole.

Miketti
Käyttäjä

rating 40,000

Elokuvan tiedot

Sex and Breakfast
Sex and Breakfast arvosana 1,36
Genret:
Komedia,
Valmistusvuosi:
2007
Pituus:
81 min
K15
Ohjaajat:
Miles Brandman
Käsikirjoittajat:
Miles Brandman
Pääosanäyttelijät:
Alexis Dziena, Eliza Dushku, Joanna Miles, Kuno Becker, Macaulay Culkin
Maat:
USA
Kielet:
englanti