Arvostelu

Kokonaisuus jäi valitettavan ohueksi.

Farrellyn veljesten elokuvat ovat vuoristoradan tavoin olleet välillä hyviä ja välillä huonoja. Hyvät esimerkit ovat todella hauska Sekaisin Marista- pätkä, jonka kreisihuumori sekoitettuna romantiikkaan toimi hyvin. Huonojen leffojen puolelta löytyy Stuck On You- hirvitys, jossa ei ollut oikeen mitään hyvää. Yksi asia Farrellyn veljesten elokuvista löytyy. Se ei ole Ben Stiller, vaan genre: eli komedia. Sekaisin Suhteessa on komedia, joka tasapainottelee hyvän ja huonon elokuvan välillä.

Elokuva kertoo Eddiestä (Stiller), jolla ei naismaailmassa ole pahemmin onnea ollut. Eräänä päivänä Eddie kuitenkin tapaa joka puolin täydelliseltä vaikuttavan Lilan (Akerman). Yhtäkkiä nuori pari onkin jo häämatkallaan, jolloin Eddie huomaa, että Lila onkin valitettavasti kaukana täydellisestä. Kun soppaan lisätään kaunis Miranda (Monaghan), niin on sekasotku valmis.

Juonen perusteella odotin äärimmäisen kieli poskella tehtyä Farrelly- teosta, jossa kreisikomedia kukkii. Lopputulos on kuitenkin valitettavan epätasainen teos, jonka jälkeen fiilikset ovat ristiriitaiset-pidinkö todella tästä elokuvasta? Sekaisin Suhteessa ei ole Farrellyn veljesten paras tuotos, mutta on se silti ihan viihdyttävä paketti. Tylsien kohtausten vastapainoksi laitetaan kohtauksia, jotka saavat varmasti nauramaan.

Näyttelijätyössä on selviä puutteita. Ben Stiller näyttelee kovin keskinkertaisesti Eddietä, tuntuu kuin miehellä olisi koko ajan sama ilme ja olemus päällä, joten hahmoon ei oikein pääse samastumaan. Sama juttu on Michelle Monaghanin tulkitsemalla Eddien ihastuksella Mirandalla, sillä hahmo jää valitettavan ohueksi. Onneksi elokuvan näyttelijäkaartista löytyy joitakin valopilkkuja. Malin Akerman esittää Lilaa todella antaumuksella, sillä hahmo todelakin vaikuttaa täydelliseltä elokuvan alussa, ja Malin tekee todella hyvää työtä hahmon olemuksen muuttamisessa. Sivuhahmoista mainittakoon ainakin hulvaton Tito, jonka dialogit ja pelkkä olemus saivat ainakin minut nauramaan.

Sekaisin Suhteessa oli loppujen lopuksi pettymys, jonka kokonaisuus jäi valitettavan ohueksi ja elokuva jää seilaamaan valtavirtaan. Elokuva kuitenkin kannattaa katsastaa, jos pitää Farrelyn veljesten aiemmista tuotoksista. Ihan kelpo viihdettä tuo on jonkun illan ajanvietteeksi, mutta huonoa rahan vastinetta, jos elokuvan käy katsomassa teatterissa.

Pisteet: rating 60,000

NitroPupu
Käyttäjä, 38 arvostelua
Arvosteltu: 12.12.2008
Katsottu: Teatterissa

Saman kategorian TOP-leffoja

Diktaattori
Diktaattori arvosana 4,15
Diktaattori
Rowan Atkinson Live
Rowan Atkinson Live arvosana 4,02
Rowan Atkinson Live
Koskemattomat
Koskemattomat arvosana 4,21
Koskemattomat
Sátántangó
Sátántangó arvosana 4,44
Sátántangó

Elokuvan tiedot

Sekaisin suhteessa
Sekaisin suhteessa arvosana 2,50

Sekaisin suhteessa (2007)

Alkuperäinen nimi: The Heartbreak Kid

Genret:
Komedia
Valmistusvuosi:
2007
Pituus:
115 min
Ohjaajat:
Bobby Farrelly, Peter Farrelly
Käsikirjoittajat:
Bobby Farrelly, Kevin Barnett , Leslie Dixon, Peter Farrelly, Scot Armstrong
Pääosanäyttelijät:
Ben Stiller, Carlos Mencia, Jerry Stiller, Malin Akerman, Michelle Monaghan, Rob Corddry
Maat:
USA
Kielet:
englanti