Pistejakauma

1%

0%

0%

1%

0%

3%

6%

23%

26%

37%

Pisteytykset

rating 100,000

Alm0st
Käyttäjä

rating 100,000

Schindlerin listan voisi ristiä sotapropagandaksi, sillä ohjaaja Steven Spielberg on juutalainen. Ja Schindlerin lista kertoo bisnesmies Oskar Schindleristä, joka pelasti yli tuhat juutalaista natsien keskitysleireiltä. Mutta asia on niin, että Schindlerin lista on yksi maailman parhaista elokuvista. Sotapropagandaa tai ei.

Elokuva perustuu tositapahtumiin ja se tekee elokuvasta entistäkin vaikuttavamman. Liam Neeson vetää parhaimman roolinsa koskaan Oskar Schindlerinä, ja on yksi mieleenpainuvimmista elokuvahahmoista. Ralph Fiennes vetää sadistisen ja julman roolin natsiupseeri Amon Goethina. Schindlerin lista kuvaa juutalaisvainojen julmat tapahtumat erittäin raskaasti. Leffa on kuvattu mustavalkoiseksi, mutta eräässä leffan kohdassa näkyy tyttö jolla on punainen takki päällään ja punaisen takin väri näkyy. Tämän kohtauksen voi jokainen tulkita omalla tavallaan.

Musiikki on mahtavaa. Juutalaisten rukoukset ja laulut tuovat toivoa niinkin pimeään aikakauteen. Schindlerin lista on yksi parhaista koskaan tehdyistä elokuvista, ja se myös muistuttaa meitä maailman pimeimmästä aikakaudesta.

Anzalone
Käyttäjä

rating 100,000

Katsoin ensimmäistä kertaa moneen vuoteen tämän uudestaan ja oli pakko nostaa 4,5 tähdestä täyteen viiteen. Onhan tämä nyt aivan mykistävä elokuvakokemus. Parhaita draamoja ikinä.

Becky
Käyttäjä

rating 100,000

Mahtavin elokuvamusiikki mitä olen ikinä kuullut!

Chinook
Käyttäjä

rating 100,000

Vaikuttava, koskettava ja ajatuksia herättävä leffa. Hyvin tehty, näytelty ja ohjattu, mustavalkoisuus toimii ja pituus on kohdillaan.

CLOSEThero
Käyttäjä

rating 100,000

Ehdottomasti viiden tähden arvoinen mestariteos! Liam Neeson, Ben Kingsley ja Ralph Fiennes loistavat rooleissaan.

Darkman900
Käyttäjä

rating 100,000

Spielbergin yksi parhaimmista elokuvista tai ehkä jopa paras. Todella koskettava ja mieleenpainuva elokuva. Mustavalkoisuus tuo hienon tunnelman ja näyttelijöiden roolisuoritukset ovat loistavia. Kertakaikkiaan onnistunut elokuva.

Gossyy
Käyttäjä

rating 100,000

Täydellinen, ainoa pieni miinus on, että elokuvasta puuttuu uudelleenkatsottavuus

HANSGI
Käyttäjä

rating 100,000

Hienoin katsomani elokuva pitkään aikaa ja kestää monta katselukertaa.

iffe
Käyttäjä

rating 100,000

Loistava. Loppu vähän venytetty mutta what the hell. Ralph Phiennes on fantastinen

Infektor
Käyttäjä

rating 100,000

Ei perhana, miten voikin elokuva olla näin hieno ja kaunis. Spielberg ei myöskään syyllisty hänelle tyypilliseen siirappimaisuuteen. Tässä taas todiste siitä, kuinka juutalaisiin ja holokaustiin liittyvät leffat ovat aina sen vuoden Oscar rysiä. ;) Tunnarikin on erittäin kaunis.

IronMaiden
Käyttäjä

rating 100,000

Todella loistava, oscarinsa ansainnut mestariteos ja Spielbergin paras työ. Elokuva on erittäin lohduton ja mustavalkoisuus tekee siitä vielä lohduttomamman. Henkilöt ovat erittäin uskottavia ja jos Amon Göth oli vähääkään yhtä vastenmielinen kuin Fiennesin tulkitsemana, niin enpä olisi halunnut häntä tuntea.
Spielbergin oma juutalaisuus paistaa myös koko leffan ajan ja oli varmasti myös etu sen tekemisessä.

Juki
Käyttäjä

rating 100,000

Ehdottomasti kaikkien Oscariensa arvoinen mestariteos. Nousee jopa omalla listallani Spielbergin parhaaksi elokuvaksi. Pysättävä ja ajatuksia herättävä teos, jossa Liam Neeson tekee hyvän suorituksen Oskar Schindlerina. Leffa sisältää muutamia aika rajuja kohtauksia, mutta sellaistahan se touhu tuohon aikaan on ollutkin. Spielberg on onnistunut luomaan leffaan upean ja koskettavan tunnelman jonka kruunaa John Williamsin upea musiikki. Mustavalkoisuus tuo leffaan upeaa dokumenttimaista tunnelmaa. Schindlerin Lista on elokuva joka kaikkien vähääkään historiasta kiinnostuneiden tulisi nähdä.

Kookosbanaani
Käyttäjä

rating 100,000

Todella mielenkiintoinen ja yllättävän koskettava draama. Mustavalkokuvaus on upea, lisäksi näyttelijät ovat tarkkaanvalittuja. Aito Spielberg-leffa jo syntyessään.

Kuulintu
Käyttäjä

rating 100,000

Joka ei ole kuullut Schindlerin Listasta, ei ole kuullut elokuvistakaan. Tämä klassikko on kyllä maineensa veroinen. Vaikuttava, dramaattinen sotakuvaus, joka ei kyllä jätä ketään kylmäksi, mutta jossa ihmisiä kyllä pannaan kylmästi kylmäksi.

lapio
Käyttäjä

rating 100,000

Spielberg on kyllä kaikkien aikojen paras ohjaaja äijältä ei muuta tulekaan kuin huippuja kuten Indyt, Jurassic Park, Jaws, sekä tämä Schindlerin Lista.

markus aki berg
Käyttäjä

rating 100,000

Spielberg on ohjannut aidosti koskettavan, mutta paikoitellen hieman hauskan juutalaisvaino-draaman. Tässä kerrottaan kaikki juutalaiskauhut ja heidän elämänsä niin tarkasti, että voit kuvitella olevasi yksi juutalaisista. Myöskin mustavalkoinenväri sopii tähän paremmin kuin värikuva.

Näyttelijäsuoritukset ovat vahvoja joista päälimmäiseksi ei nouse Liam Neeson vaan Sir Ben Kingsley. Hän eäytyy kirjanpiätäjän rooliinsa niin hyvin ja hän osaa aina tilanteen tullen vaihtaa äänensävyäkin. Neeson on myös loistava Schindlerinä ja hänen urotyönsä yksi historian parhaimpia tekoja.

Tämä elokuva vakiinnutti Spielbergin maapallon parhaimpien elokuvaohjaajien joukkoon yhdessä Tarantinon ja Scorsesen kanssa. Tämä on ehdottomasti Spielbergin paras hänen pitkällä urallaan.

norman_bates
Käyttäjä

rating 100,000

Todella voimakas ja vaikuttava elokuva. Yksi parhaista, mitä olen koskaan nähnyt.

Aihemateriaali on synkkä ja vakava, eikä elokuva nössöile yhtään. Autenttista ja raakaa väkivaltaa on luvassa, ja kokonaisuus onkin todella ahdistava. Siitä huolimatta elokuva on melkoisen kaunis ja liikuttava kuvaus yhden miehen uroteosta.

Mustavalkoisuus sopii leffaan todella hyvin, ja kuvaus on upeaa. John Williams tekee leffassa yhden parhaimmista scoreistaan. Myös näyttelijät, erityisesti Neesonin ja Fiennesin liki täydelliset suoritukset, ovat mainitsemisen arvoisia.

Schindlerin Lista on hyvin tärkeä ja ajatuksia herättävä elokuva siitä, minkälaiseen pahuuteen ihminen voi kyetä tietynlaisissa olosuhteissa, ja vastaavasti minkälaiseen hyvyyten ihminen on kykenevä. Spielbergin humaani ja tunteellinen ohjaustyyli sopii tähän erinomaisesti, eikä meininki ole todellakaan liian sentimentaalista. Kestoakaan ei ole sekuntiakaan liikaa!

Mestariteos!

Nosfecoff
Käyttäjä

rating 100,000

Voimakas ja koskettava mestariteos, joka on elokuvaviihteenä huippuluokkaa, mutta toimii hyvin myös historian oppituntina yhden miehen merkityksestä mutta myös natsien kammottavuuksista, joita tämä elokuva kuvaakin kiitettävän graafisesti ja kaunistelemattomasti. Pääasia ei kuitenkaan ole kauheudet- elokuva shokeeraa, mutta tarkoituksella. Jokainen verisuihku muistuttaa ajan kauheudesta.
Liam Neeson on Schindlerinä loistava, mutta täytyy myös mainita Ralph Fiennes, joka on harvinaisen kuvottavana Amon Göthinä hyvin vakuuttava (ja pelottava).
Schindler's List on mestariteos.

NTX
Käyttäjä

rating 100,000

Mahtavuus yksissä kansissa.

Tässä punnitaan nykykulttuurissa elävän ihmismassan realiteettien näkemys. Jos leffa on mielestäsi pitkäveteinen ja tylsä A) katsot ainoastaan päätöntä roska/actionia B) suoli-mättö-roska/kauhua C) olet sen verta nuori, ettet saa elokuvasta mitään irti D) kaikkia edellä mainittuja.

Kyllä. Arvostelin ja luokittelin juuri ihmisten mielipiteitä. Aatos omassa päässä elokuvan jälkeen oli: miten joku ei voi pitää näin upeasta elokuvataiteesta? Ehkä vaan joudun elämään sen kanssa, ettei kaikki saanut leffasta yhtä paljon irti. Ehkä joku vielä kasvaa tähän elokuvaan.

oskuli
Käyttäjä

rating 100,000

Loistava leffa. Paras mitä mestari on koskaan tehnyt. 5/5

ossjuh
Käyttäjä

rating 100,000

Yksi parhaimpia elokuvia! Ei välttämättä kaikkein viihdyttävin, mutta saa puhuuttelemaan. Spielberg ei säästele mitään ja näyttää juutalaisten todellisen ahdingon.

Näyttelijät ovat loistavia varsinkin Liam Neeson on elämänsä parhaassa roolissa, eikaä Ralph Fiennes ja Ben Kingsley jää yhtään varjoon. Todellakin Oscarinsa ansainnut!

OZMOxD
Käyttäjä

rating 100,000

Parhaimpia holokaustista kertovia elokuvia mitä olen nähnyt.
Mustavalkoinen värimaailma lisäsi omituista kyllä todellisuuden tuntua.
Raju, ahdistava sekä surullinen tositarina ja eiköhän se ole pakko antaa täydet pisteet.

Peeder
Käyttäjä

rating 100,000

Erittäin koskettava elokuva ! Pisti todellakin miettimään...Sanoin kuvaamaton...Tämä on todellakin sellainen leffa minkä jokaisen tulisi katsoa...

Spielbergin paras ohjaus

Pelimies
Käyttäjä

rating 100,000

Rankka ja ylipitkä,mutta hieno ja koskettava mestariteos.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Punakuu
Käyttäjä

rating 100,000

Todella koskettava elokuva. Ehkä yksi parhaimmista elokuvista mitä olen nähnyt ja Liam Neeson tekee erinomaisen roolisuorituksen todellakin!! Mielestäni kaikkien tulisi tämä nähdä edes kerran..

Rainafriikki
Käyttäjä

rating 100,000

Erittäin hieno draamaelokuva,elokuvahistorian ehdoton merkkipaalu.

Tertsi
Käyttäjä

rating 100,000

Todella maineensa veroinen, ellei parempikin. Pitkäveteisyydestä ei tietoakaan. Elokuva olisi voinut olla jopa pidempi, sen verran nopeasti kirjan tapahtumat kerrottiin. Sitä ei kuitenkaan voi pitää miinuksena, onhan vajaa 200 min kuitenkin ihan kunnioitettava kesto leffalle.

Elokuvan mustavalkoisuuteen tottuu yllättävän nopeasti, ei siihen puoleen väliin mennessä enää kiinnittänyt huomiota. Värilliset yksityiskohdat olivat oiva lisä harmaaseen värimaailmaan. Mustavalkoisuus taas lisäsi elokuvan dokumentaarisuutta ja todentuntuisuutta. Monet kohtakset ovat paljon ajatuksia herättäviä ja loistavasti toteutettuja. Sopiva musiikki täydentää niitä hienosti. Näyttelijäpuolella onnistutaan myös erinomaisesti. Kingsley, Neeson, Fiennes.. kaikki loistavia. En keksi elokuvasta mitään moitittavaa, yksi parhaimpia koskaan näkemiäni filmatisointeja.

tiinanen
Käyttäjä

rating 100,000

Ehkä vaikuttavin elokuva, jonka olen koskaan nähnyt. Tämä jokaisen pitäisi nähdä. Mestariteos!

Vincent
Käyttäjä

rating 100,000

Karu ja koskettava elokuva on myös yksi Spelbergin parhaimpia. Mustavalkoisuus sopii leffaan loistavasti ja John Williamsin surumieliset sävelet ovat jotain käsittämättömän kaunista. Liam Neeson tekee elämänsä roolin ja Ralp Fiennes on myös loistava barbaarisena natsiupseerina. Yksi maailman parhaista elokuvista!! 5/5 :D:D

'32'
Käyttäjä

rating 100,000

__IIPO__
Käyttäjä

rating 100,000

_joona_
Käyttäjä

rating 100,000

Agneror
Käyttäjä

rating 100,000

ainolinnea
Käyttäjä

rating 100,000

-ak
Käyttäjä

rating 100,000

Akemi
Käyttäjä

rating 100,000

Altema
Käyttäjä

rating 100,000

andy
Tähtääjä

rating 100,000

ANGO
Käyttäjä

rating 100,000

anna.v
Käyttäjä

rating 100,000

Annalisa
Käyttäjä

rating 100,000

Apatheia
Käyttäjä

rating 100,000

Arska79
Käyttäjä

rating 100,000

arvili
Käyttäjä

rating 100,000

Arvostelija
Käyttäjä

rating 100,000

Ashom
Käyttäjä

rating 100,000

Bad Lieutenant
Käyttäjä

rating 100,000

Betty
Käyttäjä

rating 100,000

biko
Käyttäjä

rating 100,000

BlaizerTM
Käyttäjä

rating 100,000

bloody-nightmare
Käyttäjä

rating 100,000

Bobby72
Käyttäjä

rating 100,000

Borcha
Käyttäjä

rating 100,000

Bungle
Käyttäjä

rating 100,000

Busmo
Käyttäjä

rating 100,000

c4fkw294ziq
Käyttäjä

rating 100,000

Casa
Käyttäjä

rating 100,000

Cavaldi The Vivaldi
Käyttäjä

rating 100,000

cazeboij
Käyttäjä

rating 100,000

Cpa
Käyttäjä

rating 100,000

Creeper234
Käyttäjä

rating 100,000

DarthKnight
Käyttäjä

rating 100,000

Dux
Käyttäjä

rating 100,000

Eetwartti
Käyttäjä

rating 100,000

elefteria
Käyttäjä

rating 100,000

ELPERRO
Käyttäjä

rating 100,000

Elvis69
Käyttäjä

rating 100,000

Eyehategod
Käyttäjä

rating 100,000

F-A
Käyttäjä

rating 100,000

F_Spaz
Käyttäjä

rating 100,000

Fakiiri
Käyttäjä

rating 100,000

fasetti
Käyttäjä

rating 100,000

Filmifriikki
Käyttäjä

rating 100,000

fooga
Käyttäjä

rating 100,000

ForrestGump
Käyttäjä

rating 100,000

gerbba
Käyttäjä

rating 100,000

Goebbels
Käyttäjä

rating 100,000

GoldenDragon
Käyttäjä

rating 100,000

GoldenReviews
Käyttäjä

rating 100,000

Gumbert
Käyttäjä

rating 100,000

Heeres Johnny
Käyttäjä

rating 100,000

henchoz
Käyttäjä

rating 100,000

henrikb1976
Käyttäjä

rating 100,000

Herman Tottooro
Käyttäjä

rating 100,000

hipheijenna
Käyttäjä

rating 100,000

holis
Käyttäjä

rating 100,000

Hoplaa
Käyttäjä

rating 100,000

huivaihai
Käyttäjä

rating 100,000

Humppapiru
Käyttäjä

rating 100,000

Iciph3r_
Käyttäjä

rating 100,000

impi80
Käyttäjä

rating 100,000

Ipar
Käyttäjä

rating 100,000

irenreV
Käyttäjä

rating 100,000

IzU
Käyttäjä

rating 100,000

Jaaha
Käyttäjä

rating 100,000

jalakanen
Käyttäjä

rating 100,000

Jamii
Käyttäjä

rating 100,000

Jamou
Käyttäjä

rating 100,000

Jampe_69
Käyttäjä

rating 100,000

jangga
Käyttäjä

rating 100,000

jani87
Käyttäjä

rating 100,000

JanneVaan
Käyttäjä

rating 100,000

Jimmy
Käyttäjä

rating 100,000

John Lennonjohto
Käyttäjä

rating 100,000

John Smith
Käyttäjä

rating 100,000

Johnny
Käyttäjä

rating 100,000

JohnnyCash
Käyttäjä

rating 100,000

Jon_1
Käyttäjä

rating 100,000

JonzcuPotato
Käyttäjä

rating 100,000

JoonaPrkl
Käyttäjä

rating 100,000

Joppe
Käyttäjä

rating 100,000

juhothenero
Käyttäjä

rating 100,000

Jurpo
Tähtääjä

rating 100,000

Juujoki
Käyttäjä

rating 100,000

kalapuikko
Käyttäjä

rating 100,000

Kalmannäkijä
Käyttäjä

rating 100,000

KARHU---
Käyttäjä

rating 100,000

keijomies
Käyttäjä

rating 100,000

khyyh
Käyttäjä

rating 100,000

kolamuki
Käyttäjä

rating 100,000

KolmasMies
Käyttäjä

rating 100,000

Köpi79
Käyttäjä

rating 100,000

Koski
Käyttäjä

rating 100,000

Kristo
Käyttäjä

rating 100,000

Krisu79
Käyttäjä

rating 100,000

kulkuri91
Käyttäjä

rating 100,000

Kumkvatti
Käyttäjä

rating 100,000

kurkkupurkki
Käyttäjä

rating 100,000

lage
Käyttäjä

rating 100,000

Lasikukko
Käyttäjä

rating 100,000

lasiton
Käyttäjä

rating 100,000

lauratzu
Käyttäjä

rating 100,000

Leffa Timppa
Käyttäjä

rating 100,000

leopets
Käyttäjä

rating 100,000

lilalotta
Käyttäjä

rating 100,000

Limestone
Käyttäjä

rating 100,000

lokomoo
Käyttäjä

rating 100,000

losersgame
Käyttäjä

rating 100,000

lurde
Käyttäjä

rating 100,000

Luski
Käyttäjä

rating 100,000

macantti
Käyttäjä

rating 100,000

madworld
Käyttäjä

rating 100,000

malahma
Käyttäjä

rating 100,000

mambou
Käyttäjä

rating 100,000

mannapuuro
Käyttäjä

rating 100,000

Mara
Käyttäjä

rating 100,000

marinanna
Käyttäjä

rating 100,000

Markku11
Käyttäjä

rating 100,000

May_Force_Be_With_U
Käyttäjä

rating 100,000

Michelle78
Käyttäjä

rating 100,000

Migus
Käyttäjä

rating 100,000

milkamilka
Käyttäjä

rating 100,000

Milla_S
Käyttäjä

rating 100,000

minä mikä minä
Käyttäjä

rating 100,000

misakorp
Käyttäjä

rating 100,000

Montaasi
Käyttäjä

rating 100,000

Mouho
Käyttäjä

rating 100,000

Mr. Johnny
Käyttäjä

rating 100,000

Mr.Nobody
Käyttäjä

rating 100,000

ms
Käyttäjä

rating 100,000

Mustaoinas
Käyttäjä

rating 100,000

Neene
Käyttäjä

rating 100,000

Nexus
Käyttäjä

rating 100,000

njasta
Käyttäjä

rating 100,000

Oikeepakki
Käyttäjä

rating 100,000

Ondy 48
Käyttäjä

rating 100,000

Oskar
Käyttäjä

rating 100,000

Pallukka
Käyttäjä

rating 100,000

Parasite
Käyttäjä

rating 100,000

Pelzzi
Käyttäjä

rating 100,000

penttoll
Käyttäjä

rating 100,000

Petzi
Käyttäjä

rating 100,000

pexmachine
Käyttäjä

rating 100,000

phodos
Käyttäjä

rating 100,000

Phoenix_
Käyttäjä

rating 100,000

Piikittäjä
Käyttäjä

rating 100,000

Pikli
Käyttäjä

rating 100,000

Pix
Käyttäjä

rating 100,000

pk82
Käyttäjä

rating 100,000

Podovsky
Käyttäjä

rating 100,000

pökkelö
Käyttäjä

rating 100,000

Polemoni
Käyttäjä

rating 100,000

Poppy
Käyttäjä

rating 100,000

porssiman
Käyttäjä

rating 100,000

Pulu
Käyttäjä

rating 100,000

Pummi666
Käyttäjä

rating 100,000

Purtsi
Käyttäjä

rating 100,000

Putkari32
Käyttäjä

rating 100,000

pyynö
Käyttäjä

rating 100,000

Qarora
Käyttäjä

rating 100,000

QT
Käyttäjä

rating 100,000

Rantsu
Käyttäjä

rating 100,000

Renmiri
Käyttäjä

rating 100,000

Reservoir Dog
Käyttäjä

rating 100,000

rillijulle
Tykittäjä

rating 100,000

rollejokinen
Käyttäjä

rating 100,000

Roni
Käyttäjä

rating 100,000

Roslyn82
Käyttäjä

rating 100,000

Rue Morgue
Käyttäjä

rating 100,000

Ryyppy
Käyttäjä

rating 100,000

saaran
Käyttäjä

rating 100,000

Samt
Käyttäjä

rating 100,000

sannakeranen
Käyttäjä

rating 100,000

satanoperca
Käyttäjä

rating 100,000

Seonsiinä
Käyttäjä

rating 100,000

sepe
Käyttäjä

rating 100,000

Sgt.Rane
Käyttäjä

rating 100,000

shagi
Käyttäjä

rating 100,000

Siitoin
Käyttäjä

rating 100,000

SixteenSaltines
Käyttäjä

rating 100,000

Sley95
Käyttäjä

rating 100,000

Solidé
Käyttäjä

rating 100,000

stranger in this town
Käyttäjä

rating 100,000

surrealism
Käyttäjä

rating 100,000

TaaTu
Käyttäjä

rating 100,000

Taft
Käyttäjä

rating 100,000

Taukki
Käyttäjä

rating 100,000

techman
Käyttäjä

rating 100,000

TeeP
Käyttäjä

rating 100,000

THOND95
Käyttäjä

rating 100,000

Thubby
Käyttäjä

rating 100,000

Timpsi
Käyttäjä

rating 100,000

Tino
Käyttäjä

rating 100,000

tirehtööri
Käyttäjä

rating 100,000

Titan90
Käyttäjä

rating 100,000

Titanic
Käyttäjä

rating 100,000

TMNT
Käyttäjä

rating 100,000

Toi-Lai-Lee
Käyttäjä

rating 100,000

TomCruise
Käyttäjä

rating 100,000

Tompax80
Käyttäjä

rating 100,000

tonna
Käyttäjä

rating 100,000

TPuu
Käyttäjä

rating 100,000

Travis Bickle
Käyttäjä

rating 100,000

tumppi95
Käyttäjä

rating 100,000

tup0x
Käyttäjä

rating 100,000

Turbulenz
Käyttäjä

rating 100,000

UltimateJT
Käyttäjä

rating 100,000

Urpotus
Käyttäjä

rating 100,000

ussoj
Käyttäjä

rating 100,000

uu likke likke
Käyttäjä

rating 100,000

velzu
Käyttäjä

rating 100,000

Ville
Tähtääjä

rating 100,000

vilmazep
Käyttäjä

rating 100,000

Vilperi
Käyttäjä

rating 100,000

wEEGEE
Käyttäjä

rating 100,000

whatever
Käyttäjä

rating 100,000

xero
Käyttäjä

rating 100,000

xxcromxx
Käyttäjä

rating 100,000

Yotcell
Käyttäjä

rating 100,000

zanne
Käyttäjä

rating 100,000

Zassi
Käyttäjä

rating 100,000

zcb
Käyttäjä

rating 100,000

Zombie
Käyttäjä

rating 100,000

Elokuvan tiedot

Schindlerin lista
Schindlerin lista arvosana 4,36

Schindlerin lista (1993)

Alkuperäinen nimi: Schindler's List

Genret:
Draama
Valmistusvuosi:
1993
Pituus:
197 min
K16
Ohjaajat:
Steven Spielberg
Käsikirjoittajat:
Steven Zaillian
Pääosanäyttelijät:
Ben Kingsley, Caroline Goodall, Embeth Davidtz, Jonathan Sagall, Liam Neeson, Ralph Fiennes
Maat:
USA
Kielet:
englanti, heprea, saksa, puola