Pistejakauma

1%

0%

0%

0%

0%

2%

5%

18%

22%

52%

Pisteytykset

rating 100,000

vomppa
Käyttäjä

rating 100,000

M-E-S-T-A-R-I-T-E-O-S Aivan käsittämättömän loistava, kaunis, hieman surullinen, elokuva jonka avainsana on toivo. Yksi parhaimmista elokuvista mitä olen nähnyt. Tim Robbins ja Morgan Freeman tekevät molemmat upeat roolisuoritukset, samoin Clancy Brown sadistisena Byron Hadleyna, samoin James Whitmore vanhana Brooksina.

afterman
Käyttäjä

rating 100,000

Rita Hayworth? Aivan kamala nimi leffalle no tulihan tämä yli 20 vuoden takainen klassikko nähtyä viimein.Tapahtumien alku sijoittuu 1940-luvun loppuun. Elokuva kertoo nuoresta, hiljaisesta sekä älykkäästä pankkiirista Andy Dufresnesta (Tim Robbins) joka tuomitaan kahteen elinkautiseen vankeusrangaistukseen vaimonsa ja tämän rakastajan murhasta, ja lähetetään kärsimään rangaistusta Shawshankin vankilaan.

Vankilassa Dufresne ystävystyy vanhemman vangin Redin (Morgan Freeman) kanssa joka kykenee hankkimaan kaikkea mahdollista, joten kyseiset liiketoimet tuovat nämä kaksi yhteen. Samalla Dufresne päättää kehitellä pakosuunnitelman. Dufresne perustaa vankilassa ollessaan kirjaston ja toimii korruptoituneen vankilanjohtajan kirjanpitäjänä. Dufresne pakenee 19 vankilavuoden jälkeen vankilasta kaivetun tunnelin avulla joka oli piilotettu julisteen taakse. Dufresne on ennen pakoaan kertonut Redille suunnitelmistaan perustaa hotelli Meksikon rannikolle ja pyytää Rediä etsimään hänet käsiinsä vapauduttuaan. Lopussa kaksikko kohtaa toisensa Zihuatanejossa, Elokuva on ollut 7 Oscar ehdokkaana vuona 1995

Allu
Käyttäjä

rating 100,000

kaunis ja koskettava sekä tunteita herättävä elokuva toivosta ja ystävyydestä. Ja ennenkaikkea se on elokuva miehestä, joka ei koskaan luovuttanut. Elokuvan ainut heikkous on sen huonosti suomenettu nimi.

AnaBanana
Käyttäjä

rating 100,000

tosi hyvä leffa! ei ehkä eka ajattelis et se on hyvä, mut sit huomaa et se onki parempi ku hyvä, se on paras!

Anzalone
Käyttäjä

rating 100,000

Ainoa vaihtoehto on viisi tähteä. Kaikkien aikojen parhaita elokuvia ehdottomasti. Kertakaikkiaan mykistävä tarina, henkilöhamot ja näyttelijät upeita. Klassikko jo syntyessään ja vielä suurempi klassikko tulevaisuudessa. Vihreän Mailin ja Pako Alcatrazista ohella vankilaelokuvien kirkkain kärki.

azey
Käyttäjä

rating 100,000

Beer Master
Käyttäjä

rating 100,000

Hyvä vankilaleffa. Morgan Freeman tietenkin paras.

Cpa
Käyttäjä

rating 100,000

Ei voi muuta sanoa, kuin "WAU!". Oli iha mieletön. Loistava käsikirjotus ja näyttelijäsuoritukset.

Cslangsta
Käyttäjä

rating 100,000

Koskettava mestariteos. Paras Kingin kirjan pohjalta tehty elokuva koskaan (tosin nimen suomennoksen voi jättää omaan arvoonsa).

Elokuva saattaa vaikuttaa perus tylsältä draamaleffalta, jota se ei tosiaankaan ole. Se on mielenkiintoinen, viihdyttävä ja miettimään pistävä 2 tuntia + mahtavat näyttelijäsuoritukset.

Vankila miljöönä oli mielestäni koko elokuvan ajan ehkä paras vankilakuvaus elokuvahistoriassa. Andy Dufresne vangitaan säälimättömään Shawshankin vankilaan, jossa tarvitsee selvityäkseen kovan luonteen. Andy ei sitä omista, joten hänen tarvitsee käyttää muita taitojaan saadakseen ystäviä/kunnioitusta.

Elokuvassa käy myös ilmi, että joillekkin ihmisille vankilasta tulee se tuttu, turvallinen maailma, ja normaali maailma on eriskummallinen,
pelottava paikka.

7 Oscar-ehdokkuutta, mutta samana vuonna ilmestynyt Forrest Gump oli niin (yli)arvostettu, ettei Shawshank Redemption voittanut yhtään.
Silti, loistava elokuvakokemus, jota suosittelen kaikille.

Darkman900
Käyttäjä

rating 100,000

Loistava vankilaelokuva. Monta kertaa on tullut nähtyä eikä vieläkään kyllästytä.

eero
Käyttäjä

rating 100,000

Tähtien määrä kertoo kaiken:

ELPaso
Käyttäjä

rating 100,000

Odotin hienoa elokuvaa, enkä todellakaan pettynyt. Voi kutsua jopa pieneksi mestariteokseksi. Loistava leffa ja loistava Freeman. Täytyy myöntää että Freemanin ääni ja kerronta varsinkin lopussa sai aikaan oudon tunteen rinnassa.
5/5

Frank Lucas
Käyttäjä

rating 100,000

Loistava elokuva. Päihittää kaikki muut vankilaelokuvat!

Glenn
Käyttäjä

rating 100,000

Tunnelmallinen ja mieleenpainuva leffa kyseessä. Ei tälle voi olla antamatta täydet 5 tähteä.

huivaihai
Käyttäjä

rating 100,000

Ei yhtään huonoa sanottavaa, mutta ehkä hiukan yliarvostettu. 90-luvun suurimpia mestariteoksia. Tämä on myös parhain elokuva joka pohjautuu Stephen Kingin kirjasta.

ilmastointiteippi
Käyttäjä

rating 100,000

Mahtava,kaunis,eeppinen vankila elokuva joka jokaisen on pakko katsoa

IronMaiden
Käyttäjä

rating 100,000

Riipaiseva ja erittäin aliarvostettu elokuva. Ylitti kaikki erittäin korkealle asettamani odotukset ja nousee suosikkielokuvieni listan kärkisijalle.
Leffa täyttää kaikki hyvän elokuvan kriteerit, ja pysyy mielenkiintoisena loppuun asti.

Jabbopoikanen
Käyttäjä

rating 100,000

Elokuva toivosta ja ystävyydestä. Kestää useammankin kaselukerrat. Erinomainen leffa.

James_Bond
Käyttäjä

rating 100,000

Loistava vankiladraama. En tiedä onko ihan Vihreän mailin tasoa, mutta loistava silti. Morgan Freeman oli ehkä paras. Mieleenpainuva ja yllättävä helmi.
Ihan mahtava!

jampaa6
Käyttäjä

rating 100,000

Paras vankilaelokuva American History X:n (jonka pääpaino ei kuitenkaan ole vankilassa) rinnalla. Kaikki toimii ja Morgan Freeman varsinkin.

PS. Elokuva minun mielestäni onnistuneempi kuin kirja. Muuten lähes identtiset, mutta muutama yksityiskohta muutettu elokuvassa, ja mielestäni niin parempi.

JanneVaan
Käyttäjä

rating 100,000

Ei tämä turhaan ollut imdb:n ykkösenä! Jotenki kuvittelin huonommaksi, mutta olikin huippu!

jansku_92
Käyttäjä

rating 100,000

No joo niin kyllä tekee, minusta ehkä 2 kaikkien aikojen roolisuoritusta ja mahtava loppu ratkaisu!

Japonen
Käyttäjä

rating 100,000

Elokuva kyllä kiteytyy yhteen lauseeseen, ja se on:Aivan mieletön leffa. Vaikka katsoo kuinka monta kertaa, niin aina on yhtä hyvä. 5/5

JeLaine
Käyttäjä

rating 100,000

Tämä on kyllä aivan mahtava!! Ei ihme että on Imdb:ssä lista ykkösenä! Joka kerta yhtä hyvä!

JohnieH
Käyttäjä

rating 100,000

En keksi oikein mitään sanottavaa, muuta kuin että helvetin loistava ja erittäin hyvin yllättävä elokuva! Parhaimpia elokuvia mitä nähnyt.

Joku
Käyttäjä

rating 100,000

Parhaita elokuvia ikinä. Ei tähän muuta tarvi sanoo.

Jorge
Käyttäjä

rating 100,000

eipä oo pitkään aikaan tullut katsottua elokuvaa, mikä ei tuntuisi tasapaksulta tai saisi itseäni sen kummemmin syttymään. Onneksi sentään tuli tämä katsottua. Elokuva piti tunnelmallaan otteessaan koko keston ajan juoni oli aivan loistava ja yllätyksellinen. Erinomaiset henkilöhahmot ja yksi parhaimpia-ellei paras loppu. 5/5

JucciB
Käyttäjä

rating 100,000

Mitä tästä sanoa... Mestariteos.

Jugger
Käyttäjä

rating 100,000

Ansaitsee todellakin kaiken ylistyksen mitä on saanut aivan loistava!

JuhoTsu
Käyttäjä

rating 100,000

Hyvä elokuva. Kaikki näyttelijät tekevät todella hyvät roolisuoritukset ja juoni toimii ja on vielä hyvin ohjattukkin. Ja mikä parasta, Morgan Freeman juontamassa. Erittäin hyviä juonenkäänteitä.

Juki
Käyttäjä

rating 100,000

Nyt tuli vihdoin katsottua tämä jo vuosia katsottavien leffojen listallani keikkunut vankiladraama. Alkuperäistä Kingin teosta en ole lukenut, joten vertailu ei onnistu. Morgan Freeman tekee leffan parhaan suorituksen ja myös Tim Robbins siinä sivussa on hyvä. Juonikin on mielenkiintoinen ja ohjaus on myös onnistunut nappiin. Aivan maailman parhaaksi elokuvaksi (IMDb.comin mukaan) en tätä rankkaisi, mutta erittäin korkealle kuitenkin. Onhan tämä yksi parhaista näkemistäni Stephen Kingin teoksiin perustuvista elokuvista.

Kaltsu
Käyttäjä

rating 100,000

Todella loistava elokuva.

keijomies
Käyttäjä

rating 100,000

Tämä elokuva ei selittelyjä kaipaa. Kaikkien aikojen paras elokuva!

kontraatti
Käyttäjä

rating 100,000

Mestariteos. Kuuluu ehdottomasti elokuvien kärkikymmenikköön.

Kookosbanaani
Käyttäjä

rating 100,000

Sanoinkuvaamattoman loistava elokuva. Turha tässä on mitään huonoja puolia vahdata, sillä onnistuneesta elokuvasta ei sovi kiistellä. Joten täydet pisteet ja voitto kotiin.

korkkinado
Käyttäjä

rating 100,000

Shawshank Redemption (en kehtaa käyttää täysin surkeaa suomennos-nimeä) on sellainen elokuva, joka ei vanhene ollenkaan ja on täysin ajaton. Tarina jaksaa koskettaa joka ikisellä katselukerralla. Oscareiden suurin moka jättää tämä ilman palkintoja. Tästä on kyllä jo kaikki sanottu.

Kuikelo
Käyttäjä

rating 100,000

Todellinen Mestariteos..... 5/5

kuperkeikka
Käyttäjä

rating 100,000

Aivan mahtava! Yksi parhaista pätkistä mitä on tullut nähtyä.Morgan Freeman on aivan mahtava roolissaan.Aika kuluu kuin siivillä tätä katsoessa.Elokuva naulitsi minut penkkiin ja lopputekstien pyöriessä tuijotin ruutua vain suu auki.

Kurt
Käyttäjä

rating 100,000

Kuuluu kyl ehdottomasti maailman parhaimpien leffojen joukkoon, kaikki täs on kohillaan.

Leffa Timppa
Käyttäjä

rating 100,000

Näitä leffoja, joiden loppuessa tekisi mieli laittaa pyörimään uudelleen alusta. Pituus ei tunnu miltään ja olisinpa jaksanut katsoa tätä jopa usean tunnin tv-sarjana. Omallakin listalla pääsee TOP-20:een. Robbins ja Freemaan tietty varastavat show'n loistavana kaksikkona. Ohjaus on aika maltillinen ja tunnelma toivon ja epätoivon välillä poukkoileva. Usein kehutaan maailman parhaaksi elokuvaksi, jota tämä ei todellakaan ole. Asemansa vuoksi puhutaan yleissivystykseksi. Frank Darabont osaa selvästi ohjata vankiladraamoja, sillä on tämän lisäksi ohjannut Vihreän mailin. Näistä kahdesta Avain pakoon vie helposti voiton, vaikka toinenkin on hyvä.

Ludil
Käyttäjä

rating 100,000

Mestariteos! Kaikki on täydellistä: hyvä tarina, loistavat näyttelijät, musiikki, kaikki. Tämä imaisi hyvin mukaansa. Juoni on karu, mutta sopii tunnelmaan. Onnistunut elokuva, parhaimmaksi nousee Morgan Freeman.

Tässäpä esimerkki loistavasta elokuvasta.

lumiukko
Käyttäjä

rating 100,000

Ehdottomasti parhaita vankilakuvauksia joita olen nähnyt! Koskettava, ei pelkkää väkivaltaa, sortoa, puukotuksia ruokajonossa vaan paljon muutakin!

Mad movie man
Käyttäjä

rating 100,000

Loistava leffa. Roolisuoritukset ja käsikirjoitus ovat loistavia, todella koskettava ja mukaansatempaava leffa.

MaidenFani
Käyttäjä

rating 100,000

Darabont on luonut upeita elokuvia mutta tämä on ylivoimaisesti paras. Morgan Freemanille jälleen virheetön suoritus. Niin iloinen loppu että meinasi itku tulla. 8D

mamasu
Käyttäjä

rating 100,000

Paras. Ei tästä oikeen muuta voi sanoa. Ainoa mikä mustaa tätä elokuvaa suomalaisen silmissä on erittäin surkea suomenkielinen leffakäännös. Älkää antako sen hämätä - 10 pisteen leffa!

Matalahiilihappoinen
Käyttäjä

rating 100,000

Erittäin hieno elokuva. Tässä(kin) tulee todistettua, kuinka hyvin Frank Darabont hallitsee vankiladraamat. Juoni on hyvä, kekseliäs, monivaiheinen sekä yllättävä eikä käsikirjoituksesta löydy mitään vikaa vaikka etsimällä etsisisi. Jokainen pää - ja sivuhahmo on uniikki ja luo oman vivahteensa tähän A-luokan soppaan. Tim Robbins tekee hyvän roolisuorituksen, mutta etenkin Morgan Freemanin rooli yhtenä avainhenkilöistä, kertojana ja päähenkilö Andyn läheisimpänä ystävänä on suorastaan upea. Karismaattisuutta henkivä Freeman saa elokuvan vaikuttamaan yhä enemmän ja enemmän todelta. Ja vaikkei elokuvan tarvitse olla todenmukainen, The Shawshank Redemption onnistuu jopa tässä.

Maukka
Käyttäjä

rating 100,000

Ei mithään järkeä kuinka hyvä tämä on!

May_Force_Be_With_U
Käyttäjä

rating 100,000

Jaahas, arvostelu ei tainnut tulla sittenkään perille. Vitun Firefox.

Meriläinen
Käyttäjä

rating 100,000

Monia lainaten, ei ole turhaan kehuttu. Katsomisen jälkeen olin ihan fiiliksissä elokuvan juonesta, oli jotain niin hienoa.

Parhaimpia leffoja mitä olen ikinä katsellut.

MersuZ
Käyttäjä

rating 100,000

5/5

metalhead90
Käyttäjä

rating 100,000

Yksinkertaisesti täydellinen paketti ja ehkä maailman paras elokuva. Elokuva naulitsee katsojan uskomattomalla tavalla koko kestonsa ajaksi, eikä jätä kylmäksi ketään. Morgan Freemanin roolisuoritus on täyttä timanttia, yhtään Tim Robbinsia väheksymättä.

The Shawshank Redemption toimii jokaisella osa-alueella täydellisesti ja jokaisen katselukerran lopputuloksena maailma on taas vähän parempi paikka.

mige
Käyttäjä

rating 100,000

Täydellinen elokuva.

Migus
Käyttäjä

rating 100,000

Sanoinkuvailemattoman upea Mestariteos on henkilökohtainen suosikkini. Jokainen näyttelijä hoiti roolinsa loistavasti ja aidosti koskettaviakin kohtauksia oli riittämiin.

Joka kerta kun tämän elokuvan katsoo on jälkeenpäin hyvä mieli, joka kestää loppu päivän. Maailman paras elokuva.

milkman
Käyttäjä

rating 100,000

Ei ollenkaan yliarvostettu, aivan loistava leffa. Paranee kokoajan loppua kohti.

Milla_S
Käyttäjä

rating 100,000

Tämä elokuva ei esittelyjä kaipaa. Kaikin puolin loistava Mestariteos! Elokuva on samalla jännittävä, hauska ja koskettava.

Nosfecoff
Käyttäjä

rating 100,000

Hengästyttävän hieno, mestarillinen vankiladraama jonka saama arvostelumenestys on täysin ansaittua. Alle viisi tähteä olisi yksinkertaisesti väärin. Plussaa kertojaäänestä (Freeman) sekä muutenkin erinomaisista näyttelijöistä.

Occi
Käyttäjä

rating 100,000

Älyttömän hyvä leffa. Tämä on kaikkien pakko nähdä. Tämä leffa jäi mieleen ja pysyy siellä vielä pitkään. Jäi hyvä fiilis elokuvan loppuessa. 5/5

ossjuh
Käyttäjä

rating 100,000

Aivan mahtava elokuva!!!!

ottowW
Käyttäjä

rating 100,000

Avain Pakoon on minulle jo monia vuosia ollut yksi elokuvahistorian tärkeimmistä teoksista. Se on ensimmäisiä omistamiani elokuvia ja lukuisista katselukerroista huolimatta säilyttää vuodesta toiseen saman hohdokkuden ja tunnelman jonka koin jo ensimmäisellä kerralla kun tämän mestariteoksen näin. Unohtumattomia kohtauksia ja roolihahmoja pursuava sekä realistisen karu, mutta loppujen lopuksi erittäin koskettava tarina jonka veroista tuskin tulen näkemään.

"They say it has no memory. That's where I want to live the rest of my life. A warm place with no memory."

OZMOxD
Käyttäjä

rating 100,000

Oikeastaan koko elokuvan voi tiivistää Robbinsin ja Freemanin väliseen kemiaan. Kyseessä on muutamalla sanalla sanoen yksi elokuvahistorian parhaimmista parivaljakoista ja onhan tätä elokuvaa muutenkin vaikea mennä huonoksi haukkumaan. Mitenpä sellaista voisikaan sanoa elokuvasta, joka yksinkertaisesti toimii? Rauhallisesti etenevä tarinakin tarjoaa jo yksinään erittäin vaikuttavan elokuvakokemuksen, joka jättää hyvän mielen vielä lopputekstien jälkeenkin.

Frank Darabontin muista elokuvista voi olla montaa mieltä, mutta fakta on se, että hän on ohjannut kaksi kenties parhainta vankilaelokuvaa ikinä ja niistä kahdesta Vihreä Maili saattoi iskeä allekirjoittaneeseen vieläkin syvemmin, mutta tästä huolimatta The Shawshank Redemption on yksi parhaimpia elokuvia mitä olen nähnyt.

Paskis
Käyttäjä

rating 100,000

Yksi lempielokuvistani. Ei mitään huonoa sanottavaa. Menee top kymppiin helposti.

Peeder
Käyttäjä

rating 100,000

Uskomaton elokuva ! Yks parhaimmista ! Tämä on kyllä sellanen leffa, joka pitää nähdä !

Pelimies
Käyttäjä

rating 100,000

Eeppinen⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

pökkelö
Käyttäjä

rating 100,000

Yksi elokuvahistorian parhaimpia elokuvia.

5/5

poximus
Käyttäjä

rating 100,000

Todella hyvä leffa!

Punakuu
Käyttäjä

rating 100,000

Todellakin täydellinen elokuva! Itselläni menee kyllä parhaimpien elokuvien listan kärkeen. Freeman ja Robbins ovat loistavia! Suosittelen kaikille lämpimästi katsomaan tämän elokuvan!

Rainafriikki
Käyttäjä

rating 100,000

Mahtava ja koskettava draamaelokuva,joka on todellakin maineensa arvoinen.

ricksaw
Käyttäjä

rating 100,000

Paras vankilaelokuva ja myös yksi parhaimmista elokuvista muutenkin.

seew
Käyttäjä

rating 100,000

Loistava elokuva. Ainut mikä häiritsee, on elokuvan suomenkielinen nimi, joka paljastaa heti sen miten Andy pakenee. Ehkä paras elokuva, jonka olen nähnyt.

Shabbath
Käyttäjä

rating 100,000

Ehkä hieman hidastempoinen alkuun, mutta erittäin tunnelmallinen.

Soapmaker
Käyttäjä

rating 100,000

Aivan käsittämättömän upea Shawshank Redemption onnistuu kaikessa aina sulavasta tarinankerronnasta Tim Robbinsin ja Morgan Freemanin roolisuorituksiin. Lähestulkoon täydellinen filmi.

suklaamonni
Käyttäjä

rating 100,000

Ei vie voittoa Vihreälle mailille, mutta seilaa heti perässä hyvänä kakkosena ! Käsittämättömän upea, todellinen mestariteos.

TaoTao
Käyttäjä

rating 100,000

Leffa nauttii kaikessa hiljaisuksessaan aliarvostusta,
mutta ne ketkä siitä pitävät pitävät siitä niin paljon että jaksavat katsoa toistuvasti ja suositella kaikille raukoille jotka eivät vielä ole tätä nähneet, mitä mainoin vankileffa, se paras Stephen King kuvaus, kaverin kauhu kynäelmien ulkopuolelta.

Tertsi
Käyttäjä

rating 100,000

Harvoin tämäntyyppisiä elokuvia katson, mutta tämäpä teki syvän vaikutuksen. Elokuva oli vaan.. no hyvä. Freeman oli huippu, eikä Robbinskaan hassumpi ollut. Pätkä olisi voinut olla vähän lyhyempi, siitä miinus, jos sellaisia pitää etsiä. Muuten varsin upea teos.

Thrashtament
Käyttäjä

rating 100,000

Todella huolella ja nerokkaasti toteutettu juoni! Ainoa pettymys oli mahdoton vankilapako viemäreissä. Andyn hahmolla oli myös tämä ärsyttävä "jokapaikan höylä" piirre. Muilla saroilla mahtava!

tikox
Käyttäjä

rating 100,000

Ei lisättävää.

tirehtööri
Käyttäjä

rating 100,000

Tulipa taas muutaman vuoden tauon jälkeen katsottua taas tämä uudelleen. Ei voi muuta sanoa että kuin on kyllä Yksi parhaista elokuvista mitä on koskaan tehty.Aika Kuluu aina kuin siivillä kun tätä leffaa katselee. Tästä elokuvasta ei vaan voi olla tykkäämättä. Tässä leffassa on vain kaikki kohdallaan.

tithonous
Käyttäjä

rating 100,000

Tässä elokuvassa toimii kaikki, aivan kaikki. Kertakaikkiaan mahtava, koskettava, paikoin myös hauska ja upeilla näyttelijäsuorituksilla varustettu elokuva, josta yksikään normaali ihminen ei voi olla pitämättä. Ja Morgan Freeman, miten mies voikaan olla noin komea ja karismaattinen vielä tuossa iässä?

Tjivini
Käyttäjä

rating 100,000

Yks elokuvahistorian parhaista teoksista. Elokuvan juoni ja tunnelma on aivan jotain uskomatonta!

unikko
Käyttäjä

rating 100,000

Tämä voisi olla se elokuva, jonka mainitsen silloin, kun kysytään lempielokuvaani (joita todellisuudessa on liian monta, jotta vain yhden voisi mainita), vaikkakin inhoan tuota elokuvan nimen suomennosta, joka antaa ymmärtää kuin kyse olisi jostain Rita Hayworthin elämäntarinasta...

Tällaisesta elokuvasta tulee ensin paha olo ja sitten hyvä olo, sen jälkeen tuntee itsensäkin jotenkin vapaammaksi.

vilimiriikki
Käyttäjä

rating 100,000

Taitaa olla paras näkemäni elokuva. Henkilö hahmot olivat sympaattisia ja kovienkin kuorien alta tunnisti ihmisen. Yhtäaikaa lämminhenkinen, kova ja koskettava mestariteos.

Villetys
Käyttäjä

rating 100,000

Ansainnut paikkansa ensimmäisenä imdb top listalla.

Vompelo
Käyttäjä

rating 100,000

Robbins ja Freeman ovat loistavia. Parhaimpia elokuvia ehdottomasti.

xenomorph
Käyttäjä

rating 100,000

Loistava vankilaelokuva, jossa todellakin se hieno loppuratkaisu.Hiukan yliarvostettu teos se tämäkin on.En ihan maailman parhaaksi elokuvaksi tätä sanoisi, mutta siti yksi parhaimmista vankila kuvauksista Vihreän mailin ohella.

1290st
Käyttäjä

rating 100,000

1muri
Käyttäjä

rating 100,000

7eleven
Käyttäjä

rating 100,000

__IIPO__
Käyttäjä

rating 100,000

_joona_
Käyttäjä

rating 100,000

_mht_
Käyttäjä

rating 100,000

_Nowhere man_
Käyttäjä

rating 100,000

A_Vega
Käyttäjä

rating 100,000

aaa123
Käyttäjä

rating 100,000

ABF
Käyttäjä

rating 100,000

ainolinnea
Käyttäjä

rating 100,000

ajv
Käyttäjä

rating 100,000

-ak
Käyttäjä

rating 100,000

aksa
Käyttäjä

rating 100,000

alba
Käyttäjä

rating 100,000

alejandro
Käyttäjä

rating 100,000

alekser89
Käyttäjä

rating 100,000

Aleksi-
Käyttäjä

rating 100,000

alive
Ylläpitäjä

rating 100,000

Altema
Käyttäjä

rating 100,000

ambbe
Käyttäjä

rating 100,000

Amis
Käyttäjä

rating 100,000

Amnesiac
Käyttäjä

rating 100,000

ana92
Käyttäjä

rating 100,000

AndreW
Käyttäjä

rating 100,000

andrew86
Käyttäjä

rating 100,000

andy
Tähtääjä

rating 100,000

AngelEyes
Käyttäjä

rating 100,000

ANGO
Käyttäjä

rating 100,000

anna.v
Käyttäjä

rating 100,000

Annalisa
Käyttäjä

rating 100,000

annetin
Käyttäjä

rating 100,000

Anthrax618
Käyttäjä

rating 100,000

Antsa82
Käyttäjä

rating 100,000

Anty
Käyttäjä

rating 100,000

apc 53
Tykittäjä

rating 100,000

ar 92
Käyttäjä

rating 100,000

ArchDamar
Käyttäjä

rating 100,000

ArcticMonkey
Käyttäjä

rating 100,000

arska
Ylläpitäjä

rating 100,000

Arska79
Käyttäjä

rating 100,000

arskamahis
Käyttäjä

rating 100,000

arvasin
Käyttäjä

rating 100,000

arvili
Käyttäjä

rating 100,000

Arwin
Käyttäjä

rating 100,000

Aslak
Käyttäjä

rating 100,000

Atonement
Käyttäjä

rating 100,000

aw
Käyttäjä

rating 100,000

ax1000
Käyttäjä

rating 100,000

axelrodcom
Käyttäjä

rating 100,000

Bad Lieutenant
Käyttäjä

rating 100,000

bakayo
Käyttäjä

rating 100,000

Bamsenaattori
Käyttäjä

rating 100,000

Batman
Käyttäjä

rating 100,000

batzmo
Käyttäjä

rating 100,000

Ben Turpin
Käyttäjä

rating 100,000

Bietu
Käyttäjä

rating 100,000

Blairoid
Käyttäjä

rating 100,000

BlaizerTM
Käyttäjä

rating 100,000

Blancton
Käyttäjä

rating 100,000

bloody-nightmare
Käyttäjä

rating 100,000

Bobby72
Käyttäjä

rating 100,000

bondey
Käyttäjä

rating 100,000

Borcha
Käyttäjä

rating 100,000

Capt. MeatHook
Käyttäjä

rating 100,000

carloz
Käyttäjä

rating 100,000

CeeÄs
Käyttäjä

rating 100,000

ChadaRina
Käyttäjä

rating 100,000

Citizen Vader
Käyttäjä

rating 100,000

Citruz
Käyttäjä

rating 100,000

claw
Käyttäjä

rating 100,000

clockwork
Käyttäjä

rating 100,000

Codeclown
Käyttäjä

rating 100,000

Constantine
Käyttäjä

rating 100,000

craint
Käyttäjä

rating 100,000

Creeper234
Käyttäjä

rating 100,000

Dargorin
Käyttäjä

rating 100,000

DBnR
Käyttäjä

rating 100,000

Deadpool
Käyttäjä

rating 100,000

DeGenerous
Käyttäjä

rating 100,000

Derringer
Käyttäjä

rating 100,000

Diminution
Käyttäjä

rating 100,000

doomsdaymachine
Käyttäjä

rating 100,000

draian90
Käyttäjä

rating 100,000

Drashederon
Käyttäjä

rating 100,000

Dread
Käyttäjä

rating 100,000

DueDean
Käyttäjä

rating 100,000

DullElysium
Käyttäjä

rating 100,000

duudsoni_87
Käyttäjä

rating 100,000

Eba94
Käyttäjä

rating 100,000

echoe
Käyttäjä

rating 100,000

Eetwartti
Käyttäjä

rating 100,000

egeee
Käyttäjä

rating 100,000

Elämä on elokuvaa
Käyttäjä

rating 100,000

Electric Wizard
Käyttäjä

rating 100,000

Electricboogi3
Käyttäjä

rating 100,000

Elisabeth
Käyttäjä

rating 100,000

Elmo000
Käyttäjä

rating 100,000

Elokuvaihminen
Käyttäjä

rating 100,000

Elotikka
Käyttäjä

rating 100,000

elpadre81
Käyttäjä

rating 100,000

ELPERRO
Käyttäjä

rating 100,000

elreino68
Käyttäjä

rating 100,000

eltsu
Käyttäjä

rating 100,000

Elvis69
Käyttäjä

rating 100,000

elvisp
Käyttäjä

rating 100,000

emmaliina
Käyttäjä

rating 100,000

ensowin
Käyttäjä

rating 100,000

eonmc2
Käyttäjä

rating 100,000

epee
Käyttäjä

rating 100,000

Epeli82
Käyttäjä

rating 100,000

Epitaph
Käyttäjä

rating 100,000

era
Käyttäjä

rating 100,000

Ergonpandilus
Käyttäjä

rating 100,000

eskoaarne
Käyttäjä

rating 100,000

etell
Käyttäjä

rating 100,000

F-A
Käyttäjä

rating 100,000

F-Agerström
Käyttäjä

rating 100,000

Fact0ry
Käyttäjä

rating 100,000

Faramir
Käyttäjä

rating 100,000

fasetti
Käyttäjä

rating 100,000

Filerssi95
Käyttäjä

rating 100,000

FinnPoro
Käyttäjä

rating 100,000

Fiski
Käyttäjä

rating 100,000

ForrestGump
Käyttäjä

rating 100,000

forssi
Käyttäjä

rating 100,000

Freakshow
Käyttäjä

rating 100,000

gaddman
Käyttäjä

rating 100,000

Galactus
Käyttäjä

rating 100,000

Galutin
Käyttäjä

rating 100,000

Gaz
Käyttäjä

rating 100,000

geewee
Käyttäjä

rating 100,000

GentleGiant
Käyttäjä

rating 100,000

gerbba
Käyttäjä

rating 100,000

Goebbels
Käyttäjä

rating 100,000

Gordon Cole
Käyttäjä

rating 100,000

Graffit
Käyttäjä

rating 100,000

grapefruit
Käyttäjä

rating 100,000

GreenCharlotte
Käyttäjä

rating 100,000

Grönberg
Käyttäjä

rating 100,000

Gumbert
Käyttäjä

rating 100,000

Haahuilija
Käyttäjä

rating 100,000

hankila
Käyttäjä

rating 100,000

hanzu
Käyttäjä

rating 100,000

harr1v
Käyttäjä

rating 100,000

haxor
Käyttäjä

rating 100,000

HazuKazu
Käyttäjä

rating 100,000

hehahi
Käyttäjä

rating 100,000

Heinz1869
Käyttäjä

rating 100,000

hell bill
Käyttäjä

rating 100,000

henazc
Käyttäjä

rating 100,000

henchoz
Käyttäjä

rating 100,000

hendet
Käyttäjä

rating 100,000

Henz
Käyttäjä

rating 100,000

henzkeli
Käyttäjä

rating 100,000

HeQ
Käyttäjä

rating 100,000

Heri985
Käyttäjä

rating 100,000

Herman Tottooro
Käyttäjä

rating 100,000

hermanni
Käyttäjä

rating 100,000

Highest Limit
Käyttäjä

rating 100,000

Hize
Käyttäjä

rating 100,000

hlong
Käyttäjä

rating 100,000

hMtZ
Käyttäjä

rating 100,000

Hneken
Käyttäjä

rating 100,000

holis
Käyttäjä

rating 100,000

hollanti123
Käyttäjä

rating 100,000

Hoplaa
Käyttäjä

rating 100,000

Horatio
Käyttäjä

rating 100,000

Houdini
Käyttäjä

rating 100,000

hummingbird
Käyttäjä

rating 100,000

Humppapiru
Käyttäjä

rating 100,000

huntteri
Käyttäjä

rating 100,000

huovinen02
Käyttäjä

rating 100,000

I-kone
Käyttäjä

rating 100,000

Ibanez
Käyttäjä

rating 100,000

IdigN1
Tähtääjä

rating 100,000

ighetto
Käyttäjä

rating 100,000

Ihmiskarhu
Käyttäjä

rating 100,000

Iina_
Käyttäjä

rating 100,000

iipo
Käyttäjä

rating 100,000

Iivari
Käyttäjä

rating 100,000

Ipar
Käyttäjä

rating 100,000

It
Käyttäjä

rating 100,000

J.Sinivuori
Käyttäjä

rating 100,000

J4rpp4
Käyttäjä

rating 100,000

jaamas
Käyttäjä

rating 100,000

Jahi21
Käyttäjä

rating 100,000

jahu
Käyttäjä

rating 100,000

Jakke 29
Käyttäjä

rating 100,000

jallua
Käyttäjä

rating 100,000

Jambe
Käyttäjä

rating 100,000

Jamii
Käyttäjä

rating 100,000

Jamppahattu
Käyttäjä

rating 100,000

jangga
Käyttäjä

rating 100,000

Jani-0307
Käyttäjä

rating 100,000

jani87
Käyttäjä

rating 100,000

janipa
Käyttäjä

rating 100,000

Jankeli
Käyttäjä

rating 100,000

Jarlaxle_
Käyttäjä

rating 100,000

Jarno Väistö
Ylläpitäjä

rating 100,000

jarpola
Käyttäjä

rating 100,000

jarska68
Käyttäjä

rating 100,000

JäsenJ
Käyttäjä

rating 100,000

jauholaakso
Käyttäjä

rating 100,000

jawbreaker
Käyttäjä

rating 100,000

jedimind
Käyttäjä

rating 100,000

Jeesmies
Käyttäjä

rating 100,000

Jenni-
Käyttäjä

rating 100,000

Jerkku
Käyttäjä

rating 100,000

JesseJones
Käyttäjä

rating 100,000

ji
Käyttäjä

rating 100,000

Jimmy
Käyttäjä

rating 100,000

JimTruman
Käyttäjä

rating 100,000

Jklak
Käyttäjä

rating 100,000

JN
Käyttäjä

rating 100,000

johng
Käyttäjä

rating 100,000

JohnnyCash
Käyttäjä

rating 100,000

Jokke_
Käyttäjä

rating 100,000

Jonttura
Käyttäjä

rating 100,000

JonzcuPotato
Käyttäjä

rating 100,000

Jorma-Ray
Käyttäjä

rating 100,000

Jude
Käyttäjä

rating 100,000

jude3
Käyttäjä

rating 100,000

jude43
Käyttäjä

rating 100,000

jugmal
Käyttäjä

rating 100,000

juhothenero
Käyttäjä

rating 100,000

julya
Käyttäjä

rating 100,000

Jurpo
Tähtääjä

rating 100,000

jusbe89
Käyttäjä

rating 100,000

Juujoki
Käyttäjä

rating 100,000

Juunas91
Käyttäjä

rating 100,000

Juutso90
Käyttäjä

rating 100,000

JV
Käyttäjä

rating 100,000

K1000Y
Käyttäjä

rating 100,000

Kaakeli
Käyttäjä

rating 100,000

Kaga
Käyttäjä

rating 100,000

kalapuikko
Käyttäjä

rating 100,000

Kalmannäkijä
Käyttäjä

rating 100,000

Kampis
Käyttäjä

rating 100,000

|kapa|
Käyttäjä

rating 100,000

KARHU---
Käyttäjä

rating 100,000

KaRios
Käyttäjä

rating 100,000

karpat23
Käyttäjä

rating 100,000

karras
Käyttäjä

rating 100,000

karvainenpeikko
Käyttäjä

rating 100,000

Katmand0r
Käyttäjä

rating 100,000

Kay09
Käyttäjä

rating 100,000

keimokoo
Käyttäjä

rating 100,000

kekkonen
Käyttäjä

rating 100,000

KellopeliMandariini
Käyttäjä

rating 100,000

kepa78
Käyttäjä

rating 100,000

kewanhammer
Käyttäjä

rating 100,000

Kilimanjaro
Käyttäjä

rating 100,000

killbill
Käyttäjä

rating 100,000

KimmoW
Käyttäjä

rating 100,000

kisa
Käyttäjä

rating 100,000

Kisupena
Käyttäjä

rating 100,000

Kisupena45
Käyttäjä

rating 100,000

kkatah-
Käyttäjä

rating 100,000

klauskinki
Käyttäjä

rating 100,000

koira
Käyttäjä

rating 100,000

Kokelas
Käyttäjä

rating 100,000

kolamuki
Käyttäjä

rating 100,000

Köpi79
Käyttäjä

rating 100,000

Korstoni
Käyttäjä

rating 100,000

Kosaani
Käyttäjä

rating 100,000

Koski
Käyttäjä

rating 100,000

Kristo
Käyttäjä

rating 100,000

KtleR
Käyttäjä

rating 100,000

Kumkvatti
Käyttäjä

rating 100,000

Kustaa
Ylläpitäjä

rating 100,000

Kylähullu
Käyttäjä

rating 100,000

Laaauri
Käyttäjä

rating 100,000

LaAlias
Käyttäjä

rating 100,000

lade
Käyttäjä

rating 100,000

lahtari
Tähtääjä

rating 100,000

lanual
Käyttäjä

rating 100,000

Lasikukko
Käyttäjä

rating 100,000

lastu
Käyttäjä

rating 100,000

laurapalmer
Käyttäjä

rating 100,000

Leecher
Käyttäjä

rating 100,000

legrand
Käyttäjä

rating 100,000

lenny
Käyttäjä

rating 100,000

Lentäjä
Käyttäjä

rating 100,000

leopets
Käyttäjä

rating 100,000

Lifade
Käyttäjä

rating 100,000

lilalotta
Käyttäjä

rating 100,000

Lindeman
Käyttäjä

rating 100,000

Loka
Käyttäjä

rating 100,000

lokaäijä
Käyttäjä

rating 100,000

lokomoo
Käyttäjä

rating 100,000

Lordi-fani
Käyttäjä

rating 100,000

losersgame
Käyttäjä

rating 100,000

Lucidity
Käyttäjä

rating 100,000

lurde
Käyttäjä

rating 100,000

M4ikki
Käyttäjä

rating 100,000

Madventur3z
Käyttäjä

rating 100,000

madworld
Käyttäjä

rating 100,000

mag-67
Käyttäjä

rating 100,000

MaggotCorpse
Käyttäjä

rating 100,000

Mäizellou
Käyttäjä

rating 100,000

majava01
Käyttäjä

rating 100,000

Majestyk
Käyttäjä

rating 100,000

makke
Käyttäjä

rating 100,000

Makke_95_
Käyttäjä

rating 100,000

Mambo
Käyttäjä

rating 100,000

mambou
Käyttäjä

rating 100,000

Manco
Käyttäjä

rating 100,000

Mansikkahillo
Käyttäjä

rating 100,000

Mara
Käyttäjä

rating 100,000

mare
Käyttäjä

rating 100,000

marikerttu
Käyttäjä

rating 100,000

markettimies
Käyttäjä

rating 100,000

Markku11
Käyttäjä

rating 100,000

MarkQ
Käyttäjä

rating 100,000

martta
Käyttäjä

rating 100,000

mattis1993
Käyttäjä

rating 100,000

max55
Käyttäjä

rating 100,000

Maximus
Käyttäjä

rating 100,000

MBboy
Käyttäjä

rating 100,000

melrouse
Käyttäjä

rating 100,000

Mietiskelijä
Käyttäjä

rating 100,000

Migog
Käyttäjä

rating 100,000

Migulli
Käyttäjä

rating 100,000

MiiCa
Käyttäjä

rating 100,000

mike
Käyttäjä

rating 100,000

Miketti
Käyttäjä

rating 100,000

mikezu
Käyttäjä

rating 100,000

mikko_hy
Käyttäjä

rating 100,000

mikkos
Käyttäjä

rating 100,000

Miko
Käyttäjä

rating 100,000

Miliisi
Käyttäjä

rating 100,000

minipanda
Käyttäjä

rating 100,000

miqqex
Käyttäjä

rating 100,000

Mirgel1
Käyttäjä

rating 100,000

Mirkki
Käyttäjä

rating 100,000

miska.kenttä
Käyttäjä

rating 100,000

mmaimai
Käyttäjä

rating 100,000

monetta89
Käyttäjä

rating 100,000

Mookka
Käyttäjä

rating 100,000

Moppi
Käyttäjä

rating 100,000

Mormegil
Käyttäjä

rating 100,000

***mörönkölli***
Käyttäjä

rating 100,000

moskumies
Käyttäjä

rating 100,000

Mowgli
Tykittäjä

rating 100,000

MQQQQ
Käyttäjä

rating 100,000

Mr. Blonde
Käyttäjä

rating 100,000

Mr. Fancypants
Käyttäjä

rating 100,000

Mr. Orange
Käyttäjä

rating 100,000

mr_orange
Käyttäjä

rating 100,000

Murikka
Käyttäjä

rating 100,000

murkula888
Käyttäjä

rating 100,000

Mustaoinas
Käyttäjä

rating 100,000

Myntti
Käyttäjä

rating 100,000

n4ssikka
Käyttäjä

rating 100,000

naamio tyyppi
Käyttäjä

rating 100,000

Naksmo
Käyttäjä

rating 100,000

Namitti
Käyttäjä

rating 100,000

napoleon
Käyttäjä

rating 100,000

NastySuicide
Käyttäjä

rating 100,000

Necronomicon
Käyttäjä

rating 100,000

Nexus
Käyttäjä

rating 100,000

Nick Hume
Käyttäjä

rating 100,000

Nico
Käyttäjä

rating 100,000

NikitA
Käyttäjä

rating 100,000

NikitaG
Käyttäjä

rating 100,000

nikke48
Käyttäjä

rating 100,000

Niklas K.
Käyttäjä

rating 100,000

NitroPupu
Käyttäjä

rating 100,000

nixam
Käyttäjä

rating 100,000

njasta
Käyttäjä

rating 100,000

noorah
Käyttäjä

rating 100,000

Nortca
Käyttäjä

rating 100,000

Nortica
Käyttäjä

rating 100,000

nuf-
Käyttäjä

rating 100,000

nurkka_
Käyttäjä

rating 100,000

nvt
Käyttäjä

rating 100,000

Oderi
Käyttäjä

rating 100,000

oikkis
Käyttäjä

rating 100,000

okae
Käyttäjä

rating 100,000

onib
Käyttäjä

rating 100,000

oooosmo
Käyttäjä

rating 100,000

oosulk
Käyttäjä

rating 100,000

Orankinaattori
Käyttäjä

rating 100,000

Ose
Käyttäjä

rating 100,000

oskuli
Käyttäjä

rating 100,000

oskurfilm
Käyttäjä

rating 100,000

Ovulaatio
Käyttäjä

rating 100,000

ozkuz
Käyttäjä

rating 100,000

p000p
Käyttäjä

rating 100,000

Paka
Käyttäjä

rating 100,000

Pallinöyhtä
Käyttäjä

rating 100,000

Panda
Käyttäjä

rating 100,000

panuf
Käyttäjä

rating 100,000

Papha
Käyttäjä

rating 100,000

pasimir
Käyttäjä

rating 100,000

Pata Pata
Käyttäjä

rating 100,000

patriqx
Käyttäjä

rating 100,000

patruzka
Käyttäjä

rating 100,000

Pawe87
Käyttäjä

rating 100,000

Pedroo
Käyttäjä

rating 100,000

Pelzzi
Käyttäjä

rating 100,000

PeteFI
Käyttäjä

rating 100,000

Pette
Käyttäjä

rating 100,000

Petux
Käyttäjä

rating 100,000

Petzi
Käyttäjä

rating 100,000

Phoenix_
Käyttäjä

rating 100,000

pigeonnaire
Käyttäjä

rating 100,000

Pii
Käyttäjä

rating 100,000

Pikli
Käyttäjä

rating 100,000

Pix
Käyttäjä

rating 100,000

porssiman
Käyttäjä

rating 100,000

Pottuvarvas
Käyttäjä

rating 100,000

Preacher
Käyttäjä

rating 100,000

prokaleva
Käyttäjä

rating 100,000

PSNHLFTW
Käyttäjä

rating 100,000

Puakki
Käyttäjä

rating 100,000

pukkki007
Käyttäjä

rating 100,000

Pula92
Käyttäjä

rating 100,000

puli
Käyttäjä

rating 100,000

Pummi666
Käyttäjä

rating 100,000

Punaparoni
Käyttäjä

rating 100,000

Punaporo
Käyttäjä

rating 100,000

purgiaali
Käyttäjä

rating 100,000

queen
Käyttäjä

rating 100,000

Quentin
Käyttäjä

rating 100,000

Quixi
Käyttäjä

rating 100,000

qwenty
Käyttäjä

rating 100,000

QwertyMan
Käyttäjä

rating 100,000

Ramboman
Käyttäjä

rating 100,000

Rane87
Käyttäjä

rating 100,000

RanmaConan
Käyttäjä

rating 100,000

Räpäpappa
Käyttäjä

rating 100,000

Rapu
Käyttäjä

rating 100,000

recreazion
Käyttäjä

rating 100,000

ReedAfterBurning
Käyttäjä

rating 100,000

Renmiri
Käyttäjä

rating 100,000

Reservoir Dog
Käyttäjä

rating 100,000

Rick_Castle
Käyttäjä

rating 100,000

Riikinkukka
Käyttäjä

rating 100,000

Riksu89
Käyttäjä

rating 100,000

rikul
Käyttäjä

rating 100,000

rillijulle
Tykittäjä

rating 100,000

Rinsq
Käyttäjä

rating 100,000

Risu
Käyttäjä

rating 100,000

RobottiRuttunen
Käyttäjä

rating 100,000

Rocconeverdies^
Käyttäjä

rating 100,000

rockerboy
Käyttäjä

rating 100,000

Rodriguez
Käyttäjä

rating 100,000

Roklis
Käyttäjä

rating 100,000

rollejokinen
Käyttäjä

rating 100,000

Ronnie C
Käyttäjä

rating 100,000

rossma
Käyttäjä

rating 100,000

Rtl
Käyttäjä

rating 100,000

rustuid
Käyttäjä

rating 100,000

Ryakar
Käyttäjä

rating 100,000

Ryyppy
Käyttäjä

rating 100,000

rzg83
Käyttäjä

rating 100,000

-s-
Käyttäjä

rating 100,000

saaran
Käyttäjä

rating 100,000

Sacaros
Käyttäjä

rating 100,000

sami.vesa
Käyttäjä

rating 100,000

Samt
Käyttäjä

rating 100,000

samuli.hyrkas
Käyttäjä

rating 100,000

SAne123
Käyttäjä

rating 100,000

sännm
Käyttäjä

rating 100,000

schwartzy
Käyttäjä

rating 100,000

Sea86
Käyttäjä

rating 100,000

Secreterial
Käyttäjä

rating 100,000

Seonsiinä
Käyttäjä

rating 100,000

sepe
Käyttäjä

rating 100,000

Sepsutin
Käyttäjä

rating 100,000

shagi
Käyttäjä

rating 100,000

SharkAttack
Käyttäjä

rating 100,000

Siitoin
Käyttäjä

rating 100,000

Silverzor
Käyttäjä

rating 100,000

simbah
Käyttäjä

rating 100,000

Simppa95
Käyttäjä

rating 100,000

skii_
Käyttäjä

rating 100,000

Slacker
Käyttäjä

rating 100,000

Slayer
Käyttäjä

rating 100,000

Slipkjovi
Käyttäjä

rating 100,000

sloth
Käyttäjä

rating 100,000

smoothly
Käyttäjä

rating 100,000

Sney
Käyttäjä

rating 100,000

sniper
Käyttäjä

rating 100,000

SocietyDMF
Käyttäjä

rating 100,000

sonkke
Käyttäjä

rating 100,000

spedeppo
Käyttäjä

rating 100,000

Spicoli
Käyttäjä

rating 100,000

srlq
Käyttäjä

rating 100,000

srow
Käyttäjä

rating 100,000

sterlok
Käyttäjä

rating 100,000

Steven Spielberg
Käyttäjä

rating 100,000

stranger in this town
Käyttäjä

rating 100,000

Strigoi Tyrannus
Käyttäjä

rating 100,000

sukka-aivo
Käyttäjä

rating 100,000

sulo
Käyttäjä

rating 100,000

Sunisiks
Käyttäjä

rating 100,000

Suommipoika
Käyttäjä

rating 100,000

Supah
Käyttäjä

rating 100,000

Svarttrost
Käyttäjä

rating 100,000

sweetselene
Käyttäjä

rating 100,000

Syöppö sekã Juoppo
Käyttäjä

rating 100,000

T-9196
Käyttäjä

rating 100,000

TaaTu
Käyttäjä

rating 100,000

Taavitti
Käyttäjä

rating 100,000

Taft
Käyttäjä

rating 100,000

tAHraa
Käyttäjä

rating 100,000

Tampsa
Käyttäjä

rating 100,000

Tapedown
Käyttäjä

rating 100,000

Tapi0'
Käyttäjä

rating 100,000

Tapsaa-
Käyttäjä

rating 100,000

tare84
Käyttäjä

rating 100,000

TatiTeThird
Käyttäjä

rating 100,000

taurus
Käyttäjä

rating 100,000

Team Mb
Käyttäjä

rating 100,000

Teeeemu
Käyttäjä

rating 100,000

TeeP
Käyttäjä

rating 100,000

Tek-
Käyttäjä

rating 100,000

Terppis
Käyttäjä

rating 100,000

Tezax
Käyttäjä

rating 100,000

The Thing
Käyttäjä

rating 100,000

The_Killer_I
Käyttäjä

rating 100,000

TheDuuD
Käyttäjä

rating 100,000

TheMan
Käyttäjä

rating 100,000

ThePenttinen
Käyttäjä

rating 100,000

Thompson
Käyttäjä

rating 100,000

THOND95
Käyttäjä

rating 100,000

Thretau
Käyttäjä

rating 100,000

Thuuki
Käyttäjä

rating 100,000

Tiala
Käyttäjä

rating 100,000

Tiiviste
Käyttäjä

rating 100,000

tinohi
Käyttäjä

rating 100,000

Tirppa_
Käyttäjä

rating 100,000

Titanic
Käyttäjä

rating 100,000

Tjaska
Käyttäjä

rating 100,000

Tjau
Käyttäjä

rating 100,000

Tkachuk7
Käyttäjä

rating 100,000

TKoT
Käyttäjä

rating 100,000

tlrantan
Käyttäjä

rating 100,000

Tniini
Käyttäjä

rating 100,000

Toi-Lai-Lee
Käyttäjä

rating 100,000

Tomi
Käyttäjä

rating 100,000

Tomi93_8
Käyttäjä

rating 100,000

Tompppa
Käyttäjä

rating 100,000

tonias
Käyttäjä

rating 100,000

-Tony
Käyttäjä

rating 100,000

tony22
Käyttäjä

rating 100,000

Tony_Montana
Käyttäjä

rating 100,000

Topsu
Käyttäjä

rating 100,000

Toro
Käyttäjä

rating 100,000

tossuton
Käyttäjä

rating 100,000

Touseri
Käyttäjä

rating 100,000

TpeakS
Käyttäjä

rating 100,000

TPuu
Käyttäjä

rating 100,000

Travis Bickle
Käyttäjä

rating 100,000

tristan
Käyttäjä

rating 100,000

TriViah
Käyttäjä

rating 100,000

Tsaar1
Käyttäjä

rating 100,000

Tsingis
Käyttäjä

rating 100,000

TTQ
Käyttäjä

rating 100,000

Turbulenz
Käyttäjä

rating 100,000

tykki
Käyttäjä

rating 100,000

uaj
Käyttäjä

rating 100,000

uakire
Käyttäjä

rating 100,000

UFO
Käyttäjä

rating 100,000

umpijuntti
Käyttäjä

rating 100,000

upp-mE
Käyttäjä

rating 100,000

uusis
Käyttäjä

rating 100,000

V.P.
Käyttäjä

rating 100,000

vadelma
Käyttäjä

rating 100,000

Vaikuttaja
Käyttäjä

rating 100,000

Valefore
Käyttäjä

rating 100,000

valtsu
Käyttäjä

rating 100,000

Vapa12
Käyttäjä

rating 100,000

vapatti@seutuposti.fi
Käyttäjä

rating 100,000

v!du
Käyttäjä

rating 100,000

Veeti20
Käyttäjä

rating 100,000

velmuilija
Käyttäjä

rating 100,000

verkku
Käyttäjä

rating 100,000

Vigilante
Käyttäjä

rating 100,000

viidakon.ykä
Käyttäjä

rating 100,000

Viisas
Käyttäjä

rating 100,000

vilj00
Käyttäjä

rating 100,000

Ville
Tähtääjä

rating 100,000

vilmazep
Käyttäjä

rating 100,000

vilpertti90
Käyttäjä

rating 100,000

vinetto
Käyttäjä

rating 100,000

violet85
Käyttäjä

rating 100,000

Waki
Käyttäjä

rating 100,000

Waltu
Käyttäjä

rating 100,000

wampira
Käyttäjä

rating 100,000

wanderlust
Käyttäjä

rating 100,000

wEEGEE
Käyttäjä

rating 100,000

Wendel
Käyttäjä

rating 100,000

Wesley
Käyttäjä

rating 100,000

wgotzima
Käyttäjä

rating 100,000

whatever
Käyttäjä

rating 100,000

whisky.
Käyttäjä

rating 100,000

William Wernus Film
Käyttäjä

rating 100,000

wippies
Käyttäjä

rating 100,000

wrackki
Käyttäjä

rating 100,000

WreckMe666
Käyttäjä

rating 100,000

wrzz
Käyttäjä

rating 100,000

xlo463
Käyttäjä

rating 100,000

XTORT
Käyttäjä

rating 100,000

xxcromxx
Käyttäjä

rating 100,000

Yotcell
Käyttäjä

rating 100,000

Zakkk
Käyttäjä

rating 100,000

Zapata
Käyttäjä

rating 100,000

zcb
Käyttäjä

rating 100,000

ze rasse
Käyttäjä

rating 100,000

Zeick
Käyttäjä

rating 100,000

zeitp
Käyttäjä

rating 100,000

Zoidberg
Käyttäjä

rating 100,000

ZorGy
Käyttäjä

rating 100,000

Zrud
Käyttäjä

rating 100,000

Elokuvan tiedot

Rita Hayworth - avain pakoon
Rita Hayworth - avain pakoon arvosana 4,54

Rita Hayworth - avain pakoon (1994)

Alkuperäinen nimi: The Shawshank Redemption

Genret:
Rikos,
Valmistusvuosi:
1994
Pituus:
137 min
Tunnetaan myös nimillä:
The Shawshank Redemption - Avain pakoon
Ohjaajat:
Frank Darabont
Käsikirjoittajat:
Frank Darabont, Stephen King
Pääosanäyttelijät:
Bob Gunton, Clancy Brown, Gil Bellows, Mark Rolston, Morgan Freeman, Tim Robbins, William Sadler
Maat:
USA
Kielet:
englanti