Pistejakauma

0%

2%

2%

2%

13%

21%

34%

21%

0%

6%

Pisteytykset

rating 50,000

IsoVauva
Käyttäjä

rating 50,000

Pettymys loistavan nelososan jälkeen!

Käytännössä tämä oli kuin Yksin Kotona R-rated versio, missä Rambo asentelee ansoja ja juoksentelee tunneleissa. Ilman Rambon hahmoa tämä olisi ollut totaalisen unohdettava toimintapätkä, mutta Stallonen karisma ja Rambon mahtava hahmo elävöittää leffaa paljon ylemmäs, kuin paska käsikirjoitus ansaitsisi.

Tarina oli suoraan Takenista repäisty ja ei tarjonnut mitään yllätyksiä ja siinä oli pari omituista kerronnallista ratkaisua.Mukavan kompaktin mittainen se sentään oli ja en voi sanoa, että tuli missään vaiheessa tylsää. Toimintaa oli leffassa yllättävän vähän, mutta kun sitä on, oli se harvinaisen raakaa. Mentiin melkein gorepornon puolelle...

Oltaisiin voitu jättää tämä sarja siihen mahtavaan edellisosaan, niin kaikille olisi jäänyt hyvä maku leffasarjasta.

Stallone nostaa tähtiä puolikkaalla.

Juki
Käyttäjä

rating 50,000

Lapsena olin kova Rambo-fani ja leffasarjan osat 2 ja 3 tuli katsottua useaan otteeseen ja kaikenmaailman fanitavaraa rambopuukosta lähtien piti hommata. Jostain syystä leffasarjan ensimmäinen osa kuitenkin jäi aina vaan katsomatta ja sen näinkin ensimmäisen kerran vasta aikuisiällä.

Leffasarjan neljäskin osa tarjosi vielä viihdettä koko rahan edestä, mutta tämä uusin oli aika paha pettymys. Juoni ei ollut aivan sieltä kekseliämmästä päästä, mutta toimintaa leffassa kyllä oli ihan riittämiin. K-18-leima on siis täysin ansaittu eikä tämä todellakaan ole mitään lasten katsottavaa. Veri lentää ja raajoja katkeilee siihen malliin, että heikkopäistä hirvittää. Muutama ihan näyttäväkin tappo oli mukaan eksynyt, mutta muuten tuo lopputeurastus ei oikein jaksanut innostaa. Vaikutti vähän siltä, että siinä oli keskitytty vain esittelemään erilaisia tapoja kuolla. Lopputekstien yhteydessä tuli hieman nostalginen fiilis kun näytettiin niitä parhaita paloja kaikista viidestä Rambo-leffasta.

Last Blood on siis aika vaisu päätös tälle hienolle leffasarjalle.

D-McH
Käyttäjä

rating 50,000

harr1v
Käyttäjä

rating 50,000

Kaamos
Käyttäjä

rating 50,000

onni
Käyttäjä

rating 50,000

tuketzu
Käyttäjä

rating 50,000

Elokuvan tiedot

Rambo: Last Blood
Rambo: Last Blood arvosana 3,34
Genret:
Toiminta,
Valmistusvuosi:
2019
Pituus:
101 min
Tunnetaan myös nimillä:
Rambo V, Rambo V: Last Blood
Ohjaajat:
Adrian Grunberg
Käsikirjoittajat:
Dan Gordon, Matthew Cirulnick , Sylvester Stallone
Pääosanäyttelijät:
Adriana Barraza, Fenessa Pineda, Óscar Jaenada, Paz Vega, Sergio Peris-Mencheta, Sylvester Stallone, Yvette Monreal
Maat:
USA
Kielet:
englanti, espanja