Arvostelu

Tarina ja hahmot ovat mielenkiintoisempia kuin ensimmäisessä osassa.

Puppet Master II on jatko-osa vuonna 1989 ilmestyneelle Puppet Masterille. Nähtyäni ensimmäisen osan, joka oli melko hyvä, päätin katsoa tämänkin.

Puppet Master II alkaa siitä, kun kuolleen Andre Toulonin tekemät elävät nuket herättävät luojansa henkiin. Nuket auttavat epäkuollutta mestariaan tekemään liuoksen jonka avulla hän voi herättää esineitä henkiin. Nuket pysyvät elävinä vain 50 vuotta ja niiden aika on lopuillaan. Heidän mestarinsa aikoo pidentää liuoksella niiden elämää toisella 50 vuodella. Liuokseen tarvitaan ihmisten aivoja, jotka nuket hankkivat Toulonin vanhaan hotelliin saapuneilta tutkijoilta. Tutkijat erikoistuvat paranormaaleihin ilmiöihin ja he ovat tulleet tutkimaan hotellissa tapahtuneita kauheita asioita. Pian Toulon ihastuu yhteen vieraista nimeltä Carolyn, joka näyttää ihan hänen edesmenneeltä vaimoltaan. Toulon täten alkaa suunnittelemaan hänen saamistaan.

Puppet Master II on mielestäni monella tasolla parempi kuin ensimmäinen. Tarina ja hahmot ovat mielenkiintoisempia kuin ensimmäisessä. Kuitenkin huomasin yhtäläisyyksiä ensimmäisen elokuvan juonirakenteeseen. Tietyt kohtaukset aiheuttavat lievän deja vu -tunteen. Musiikki on ensimmäisen elokuvan tapaan mainiota ja tehosteet ensimmäisen tavoin vanhentuneen näköisiä. Näytteilijät ovat kohtuullisen hyviä. Eräs elokuvassa esiintyvä hahmo muistuttaa asultaan erittäin paljon Claude Rainsin näkymätontä miestä.

Nuket elokuvassa ovat samat kuin ensimmäisessä. Mukana on kuitenkin yksi uusi nukke: Torch. Tämä nukke on robotin näköinen ja sen toinen käsi toimii liekinheittimenä. Elokuva menee nukkejen kanssa hiukan pidemmälle kuin ensimmäinen. Erityisesti niiden tekemät murhat ovat verisempiä ja groteskimpeja kuin ensimmäisessä.

Kokonaisuutena Puppet Master II on viihdyttävä elokuva, joka onnistuu parantamaan asiota ensimmäisestä elokuvasta. Suosittelen tätä kauhuelokuvien tai yleisesti elokuvien intohimoisille katsojille.

Pisteet: rating 80,000

Lordi-fani
Käyttäjä, 18 arvostelua
Arvosteltu: 10.08.2008
Katsottu: Kotona

Saman kategorian TOP-leffoja

Psyko
Psyko arvosana 4,21
Psyko
Memento
Memento arvosana 4,19
Memento
Lyhyt elokuva tappamisesta
Lyhyt elokuva tappamisesta arvosana 3,76
Lyhyt elokuva tappamisesta
Lucky Number Slevin
Lucky Number Slevin arvosana 3,97
Lucky Number Slevin

Elokuvan tiedot

Puppet Master II
Puppet Master II arvosana 2,78
Genret:
Trilleri,
Valmistusvuosi:
1991
Pituus:
88 min
K15
Ohjaajat:
Dave Allen
Käsikirjoittajat:
Charles Band, David Pabian
Pääosanäyttelijät:
Charlie Spradling, Colin Bernsen, Elizabeth Maclellan, Gregory Webb, Jeff Celentano, Nita Talbot, Steve Welles
Maat:
USA
Kielet:
englanti