Arvostelu

On tässä jotakin hyvää, mutta ei tämä loppujen lopuksi kovinkaan kummoinen ole.

Tässä on nyt arvostelussa Poliisiopisto-sarjan seitsemäs elokuva joka on sinänsä ihan katsottava elokuva vaikka elokuva ei enää tunnu "poliisiopistomaiselta". Johtuukohan Moskovan ilmapiiristä vaiko käsikirjoituksesta? Tai kummastakin.

Juoni ei tarjoa suuria elokuvaelämyksiä: Tällä kertaa vanha kunnon jengi lähtee Moskovaan Venäläisen mafian perässä, jolla on rikollisiin tarkoituksiin tarkoitettu tietokoneohjelma joka muistuttaa videopeliltä. Mukana poliisiopiston jengin apuna heiluvat Moskovan poliisipäällikkö (Christopher Lee) ja tulkki (Claire Forlani). Siinä ainekset tälle Poliisiopistolle.

Vaikka tämä on viimeisin Poliisiopisto tähän asti niin silti tämä ei ole huonoin Poliisiopisto (huonoin on kuutonen). Vitsejä väännetään entiseen tuttuun tahtiin ja jokunen naurattava vitsi löytyy. On tässä jotakin hyvää, mutta ei tämä loppujen lopuksi kovinkaan kummoinen ole, ihan viihdyttävä vain. Eikä kestä kovin monta katselukertaa tämäkään.

Näyttelijät näyttävät jo hieman väsähtäneiltä, mutta Jonesia näyttelevä heppu jaksaa vielä naurattaa. Valitettavasti Hightower ei enää heilu poliisiopistin jengin mukana, mutta ymmärtäähän senkin kyllä ettei jaksa enää palata vanhaan kaavamaiseen rooliin.

Poliisiopisto 7 on keskivertoa viihdettä ja hyvä päätös Poliisiopisto-sarjalle. Mutta kun ei. Rapakon takana suunnitellaan jo uutta Poliisiopistoa. Anna mun kaikki kestää. Noh kaikille Poliisiopistojen ystäville tämä on tarkoitettu ja muille tuttuun turvalliseen tyyliin ei uskalla edes suositella. Itse olen Poliisiopisto-fani ja pidän tälläisestä meiningistä.

nimimerkki: Mask

Pisteet: rating 60,000

Mask
Käyttäjä, 174 arvostelua
Arvosteltu: 28.07.2004
Katsottu: VHS

Saman kategorian TOP-leffoja

Roolimallit
Roolimallit arvosana 3,39
Roolimallit
Rowan Atkinson Live
Rowan Atkinson Live arvosana 4,02
Rowan Atkinson Live
Neljä naurettavaa naapuria
Neljä naurettavaa naapuria arvosana 3,93
Neljä naurettavaa naapuria
Sademies
Sademies arvosana 4,06
Sademies

Elokuvan tiedot

Poliisiopisto 7: Moskovan keikka
Poliisiopisto 7: Moskovan keikka arvosana 1,84

Poliisiopisto 7: Moskovan keikka (1994)

Alkuperäinen nimi: Police Academy 7: Mission to Moscow

Genret:
Komedia
Valmistusvuosi:
1994
Pituus:
79 min
Ohjaajat:
Alan Metter
Käsikirjoittajat:
Michele S. Chodos, Neal Israel, Pat Proft, Randolph Davis
Pääosanäyttelijät:
Charlie Schlatter, Christopher Lee, Claire Forlani, David Graf, George Gaynes, G.W. Bailey, Leslie Easterbrook, Michael Winslow, Ron Perlman
Maat:
USA
Kielet:
englanti