Pistejakauma

0%

4%

2%

11%

10%

28%

31%

11%

2%

1%

Pisteytykset

rating 20,000

James_Bond
Käyttäjä

rating 20,000

Tää on taas näitä säälittävän tunnettujakin emämunauksia edustava seikkailutoiminta, jonka sisällössä ei ole mitään kehuttavaa. Dwayne Johnson on ihan hyvä päähahmo, jota Seann William Scottin tolkuttoman ärsyttävä luonne uhkaa hukuttaa alleen. Christopher Walken, eräs loistonäyttelijöiden peruskasvoja jää oudolla tapaa etäiseksi ja väsähtäneeksi kyläpohataksi, joka voisi kuivien, vaikka jokseenkin huvittavien sanojensa sijaan vaikkapa vetää jotain hullun kullankaivajan roolia pistämällä kunnolla ranttaliksi tai sitten hänen hahmoonsa pitäisi saada syvempää ulottuvutta. Nyt hän peittyy pikkuroolissaan muun riehumisen alle, sääli.

Pako viidakkoon suodattaa kerran joten kuten läpi, mutta alun ehkä tyylikkäänkin saluunatappelun jälkeen tässä ei tapahdu mitään itseäni miellyttävää. On kliseitä, ärsyttävä akka huijaamassa mukamas hyväuskoisiakin miehiä, äijät eivät tunnut kovilta, vaan pelleiltä. Toimintaosuudet ovat vaatimattomuudessaan mukiin meneviä, mutta Matrix-liikkeiden vetäminen keskellä viidakkoa kertoo, miten sekin puoli karkaa helposti käsistä. Onhan tässä komeat maisemat ja tarina etenee ihan hyvin, mutta muuten kyseessä on jotakin niin diibadaata, että välillä teki jopa mieli ottaa levy koneesta ja kiduttaa sitä, jos tämän ärsytyksen tunteen haluaa jotenkin tässä näin kärjistää.

Kookosbanaani
Käyttäjä

rating 20,000

Ihan turhanpäiväinen elokuva. Juoni on lapsellinen ja komedia ihan surkeata. The Rock on lisäksi todella huono "näyttelijä". Ainoa hyvä asia tässä leffassa oli se, että Arska teki cameon. Siitä tulee yksi tähti.

AP
Tähtääjä

rating 20,000

Buzz Killington
Käyttäjä

rating 20,000

Ipar
Käyttäjä

rating 20,000

Psycholic
Käyttäjä

rating 20,000

roskisprinsessa
Käyttäjä

rating 20,000

weebux
Käyttäjä

rating 20,000

Elokuvan tiedot

Pako viidakkoon
Pako viidakkoon arvosana 3,23

Pako viidakkoon (2003)

Alkuperäinen nimi: The Rundown

Genret:
Komedia,
Valmistusvuosi:
2003
Pituus:
104 min
Tunnetaan myös nimillä:
Welcome to the Jungle
Ohjaajat:
Peter Berg
Käsikirjoittajat:
James Vanderbilt, R.J. Stewart
Pääosanäyttelijät:
Christopher Walken, Dwayne Johnson, Rosario Dawson, Seann William Scott
Maat:
USA
Kielet:
englanti, portugali