Arvostelu

Nuorten veljesten ryöstelyn, koulu- ja sosiaaliviranomaisten lässytyksen sekä Vesa-Matti Loirin huikean roolisuorituksen kombinaatio ei toimi millään tasolla.

Markus Selin tietää milloin kannattaa iskeä kiinni kuumaan mediapyöritykseen joutuneeseen aiheeseen. Tämä Selin/Mäkelä-tuotanto käsittelee Matti -elokuvan tapaan fiktiivisesti ns. "Euran Daltonien" tarinaa ja kerää samalla lipputuloja vähäpukeisilla suosikkinäyttelijöillä ja "hyvä meininki"-asenteella.

Nuorten veljesten ryöstelyn, koulu- ja sosiaaliviranomaisten lässytyksen sekä Vesa-Matti Loirin huikean roolisuorituksen kombinaatio ei toimi millään tasolla. Loirin esittämä isä on loistavasti tulkittu psykopaatti ja vanhoillisen asenteen omaava tyranni, mitä nyt Uuno Turhapuro silloin tällöin puskee esiin haudan takaa. Siihen elokuvan anti sitten jääkin ellei lasketa tissejä, mukiinmenevää musiikkia, välillä naurettavaksi yltyvää dialogia sekä paria mainoslausetta.

Pahat pojat on yksi elokuva Selin/Mäkelä-jatkumossa ja (pakon edessä) rahastukseen keskittyviä roskaelokuvia jotka jaksaa kerran tuijottaa läpi. Mikäli suomalaisten elokuvien perinteinen Amerikan apinointi, vähäpukeiset päänäyttelijät, Elsa Saision tissit tai Loirin viikatteen heilutus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti käydä vuokraamassa DVD lähimmästä vuokraamosta, muussa tapauksessa ei.

Pisteet: rating 30,000


Vieras Arvosteltu: 21.12.2008
Katsottu: Kotona

rating 70,000
rating 30,000

Saman kategorian TOP-leffoja

Kummisetä osa II
Kummisetä osa II arvosana 4,29
Kummisetä osa II
Seitsemän samuraita
Seitsemän samuraita arvosana 4,34
Seitsemän samuraita
Koskemattomat
Koskemattomat arvosana 4,21
Koskemattomat
The Artist
The Artist arvosana 3,83
The Artist

Elokuvan tiedot

Pahat pojat
Pahat pojat arvosana 3,46
Genret:
Draama,
Valmistusvuosi:
2003
Pituus:
120 min
Ohjaajat:
Aleksi Mäkelä
Käsikirjoittajat:
Pekka Lehtosaari
Pääosanäyttelijät:
Jasper Pääkkönen, Lauri Nurkse, Niko Saarela, Peter Franzén, Vesa-Matti Loiri
Maat:
Suomi
Kielet:
suomi