Pistejakauma

0%

3%

3%

13%

13%

23%

13%

13%

3%

13%

Pisteytykset

rating 50,000

Mowgli
Tykittäjä

rating 50,000

Pienemmän budjetin italialaistuotanto lainailee välillä aika selvästikin samana vuonna ilmestyneestä Terminatorista. Vaikkei se ole lähelläkään kyseistä mestariteosta, on Hands of Steel ihan mukiinmenevää katsottavaa. Löytyy varsin kohtuullisia mukilointikohtauksia, hikistä kädenvääntöä, ja huvittavia taisteluita random naiskyborgia ja isoa laserpyssyä kantavia ukkeleita vastaan. Visio tästä vuoden 1997 tulevaisuudesta ei ole visuaalisesti oikein mistään kotoisin, kun koko leffa sijoittuu oikeastaan aavikolle pienen motellin ympäristöön. Ihmisyyttään etsivä kyborgi ja rakkaustarinakin on hitusen hölmö. Musiikkipuoli pelastaa hieman; alkutunnari on mahtava!

sulo
Käyttäjä

rating 50,000

Osittain cyborgiksi muutettu hyvin lihaksikas ihminen on ohjelmoitu tappamaan ihmiskunnan pelastajan. Pacon ohjelmointi ei ole onnistunut ihan täysin joten tyyppi pakenee ja päätyy takahikiän kuppilaan auttelemaan sen hemaisevaa omistajaa. Harmittavasti kyseessä on nainen. Miespuoliseen kiintyminen olisi tuonut elokuvaan ihan uuden vivahteen.

Pacon tappotehtävään lähettäneet pahikset yrittävät peittää tekosensa, eli listiä Pacon. Ennen lopputaistelua Paco mm. harrastaa paikallisten junttien kanssa kädenvääntöä ja tekee urakkapalkalla klapeja. Arskan Terminaattori ei tainnut osallistua mihinkään arkiaskareisiin, mutta Paco onkin 30% ihminen. Elokuvassa ei kerrottu mistä kohtaa hydrauliikka alkaa ja mihin päähän loppuu...

apc 53
Tykittäjä

rating 50,000

Bad Lieutenant
Käyttäjä

rating 50,000

Elokuvan tiedot

Ohjelmoidut lihakset
Ohjelmoidut lihakset arvosana 3,20

Ohjelmoidut lihakset (1986)

Alkuperäinen nimi: Vendetta dal futuro

Genret:
Toiminta,
Valmistusvuosi:
1986
Pituus:
94 min
K18
Tunnetaan myös nimillä:
Arms of Steel, Atomic Cyborg, Fists of Steel, Hands of Steel, Return of the Terminator
Ohjaajat:
Sergio Martino
Käsikirjoittajat:
Elisa Briganti, John Crowther, Sergio Martino
Pääosanäyttelijät:
Claudio Cassinelli, Daniel Greene, George Eastman, John Saxon
Maat:
Italia
Kielet:
italia