Pistejakauma

3%

6%

6%

14%

14%

22%

17%

8%

3%

6%

Pisteytykset

rating 30,000

meze1
Käyttäjä

rating 30,000

Ihan aluksi! JOSSU82 vaihda kanavaa. "Surkea leffa".. eikö sieltä sormista muuta tekstiä tule...? Mutta tuossa alla omat perustelut tähditykseen....

Pakko sanoa, että elokuva oli floppi jopa taistelukohtauksista lähtien. Henkilöhahmot eivät toimineet, kuin Sensein osalta. Juoni oli niin loppuun kulutettu, että siitä paistoi yölläkin läpi. Visuallisesti maisemat oli onnistuttu jopa Japanista saamaan ihan kuralle, saati sitten jenkeistä. Ja mikä pisti homman lopullisesti kuralle oli taistelukohtaukset. Täytyy sanoa, että oikeasti meidänkin dojolla osataan paremmin. Oikea ninjutsu oli todella kaukana tästä.

Tykkään Adkinsista teräskehässä, mutta mitä paskaa tämä oikein oli...?
Elokuvan nimestä ja Sensein panoksesta 1 tähti ja puolikas kaikesta muusta paskasta.

Siis, jos tämmöisestä aletaan tehdä elokuvaa, niin tekisivät sen edes senverran hyvin, jotta voivat kunnialla sanoa ninja elokuvaksi. Tästä saattaa tykätä 15 vuotias, joka ei tiedä, mitä "martial arts" tarkoittaa.

rillijulle
Tykittäjä

rating 30,000

Elokuvassa on yksi hyvä puoli: toimintakohtausten koreografia on kivaa katseltavaa. Toinen kiva puoli on se, että meininki on mukavan veristä. Vaan veri on rumaa CGI:tä ja jos vähääkään sattuu sitä erottamaan, pilaa se kokonaisuutta kivasti. Muutenkin puolet elokuvasta tuntuu olevan rakennettu kamalan CGI:n varaan, sillä muutamissa kohtaa näyttää oikeasti siltä, niin kuin yksinkertaisimmatkin asiat olisi tietokoneella väännetty.

Elokuva on kaikinpuolin paskaa (paisi ne kivat mätkintäkohtaukset). Draama on kamalaa, näyttely parhaimmillaan huonoa, tarina lapsellisen ponneton, dialogi on tönkköä ja kliseistä mussuttamista sekä äänimaailma musiikkia myöten jotain käsittämättömän hölmöä. En tosiaankaan olisi uskonut, että viellä näinäkin vuosina autot räjähtävät (rumasti) kun kaatuvat kyljelleen.

Timppa78
Käyttäjä

rating 30,000

Mukava että näitä ninja elokuviakin tehdään vielä. Kuitenkin heikko käsikirjoitus ja ohjaus tekivät tästä ajantuhlausta. Aineksia olisi kyllä ollut parempaan.

lällälää79
Käyttäjä

rating 30,000

Elokuvan tiedot

Ninja
Ninja arvosana 2,83
Genret:
Toiminta,
Valmistusvuosi:
2009
Pituus:
82 min
Ohjaajat:
Isaac Florentine
Käsikirjoittajat:
Boaz Davidson, Michael Hurst, Zaki Rubenstein
Pääosanäyttelijät:
Garrick Hagon, Mika Hijii, Scott Adkins, Todd Jensen, Togo Igawa, Tsuyoshi Ihara
Maat:
USA
Kielet:
englanti, japani