Arvostelu

Mukiinmenevä ja ihan hauska komedia, jonka kaikki vitsit tosin eivät aukene jos ei tunne yhtään ghettokulttuuria.

Craig (Ice Cube) kuulee että hänen ykkösosassa rökittämänsä Deebo on karkaamassa vankilasta veljensä kanssa ja vaatii Craigin tilille teoistaan. Craig kuitenkin kaikkoaa kotikulmaltaan turvallisuutensa vuoksi ja majoittuu serkkunsa ja tämän perheen luo. Serkun perhe on voittanut juuri lotossa ja ostanut luksusasunnon. Craig kuitenkin joutuu tekemisiin aseistettujen pikkurikollisten kanssa ja Deebo seuraa perässä.

Next Friday on jatkoa vuonna 1995 valmistunelle Fridaylle. Edeltäjänsä tavoin tässä elokuvassa ei juonellisesti tapahdu oikein mitään vaan hauskuus perustuu dialogin ja pilven polton ympärille. Herja lentää välillä osuvasti ja välillä taas väkinäisesti. Cragin isää näyttelevä John Witherspoon tekee leffan parhaan roolityön, vaikka herran ruutuaika on aika vähäinen. Myös Cragin setää näyttelevä Don 'D.C.' Curry pääsee irroittelemaan ihan mukavasti.

Next Friday on mukiinmenevä ja ihan hauska komedia, jonka kaikki vitsit tosin eivät aukene jos ei tunne yhtään ghettokulttuuria. Ja jos ei siedä koko ajan äänessä olevia afroamerikkalaisia niin leffa kannattaa jättää todellakin väliin. Muille on tiedossa ihan menevä komedia, joka vie pilvenpolton aivan uusiin ulottuvuuksiin.

nimimerkki: Mask

Pisteet: rating 60,000

Mask
Käyttäjä, 174 arvostelua
Arvosteltu: 15.03.2005
Katsottu: Kotona

Saman kategorian TOP-leffoja

Smoke
Smoke arvosana 3,77
Smoke
Ritari siniparta
Ritari siniparta arvosana 4,03
Ritari siniparta
The Artist
The Artist arvosana 3,83
The Artist
Kaupungin valot
Kaupungin valot arvosana 4,11
Kaupungin valot

Elokuvan tiedot

Next Friday
Next Friday arvosana 3,38
Genret:
Komedia
Valmistusvuosi:
2000
Pituus:
98 min
Ohjaajat:
Steve Carr
Käsikirjoittajat:
Ice Cube
Pääosanäyttelijät:
Don 'D.C.' Curry, Ice Cube, John Witherspoon, Mike Epps, Tamala Jones
Maat:
USA
Kielet:
englanti