Pistejakauma

1%

1%

0%

9%

8%

13%

29%

23%

6%

10%

Pisteytykset

rating 60,000

Sinipiika
Käyttäjä

rating 60,000

Laulut olivat huonoja, ja elokuvan pituus... Tuntui että turhia kohtauksia oli venytetty kohtuuttomasti, ja joitain oleellisia jätetty pois - esimerkiksi monien roolihenkilöiden tunteet ja suhtautuminen toisiaan kohtaa tulivat jonkinlaisena yllätyksenä lopussa? Audrey kieltämättä näytteli hyvin, mutta hänen roolihahmonsa oli kammottava.

Uytp7
Tähtääjä

rating 60,000

Voihan nyt yhden kerran! (jos toisenkin?) Olipas se rasittava elokuva, jonka hyvät puolet melkein peittyivät muutaman karsean seikan alle. Mammuttimainen pituus, arvon rohvessorin arroganttius ja suhdesoutuveivaus ilman uskottavuutta syövyttivät pohjaa mielekkäältä filmielämykseltä. Ilokseni luritukset olivat pääosin hyviä, kiukustuttavat hahmot kelvokkaasti näyteltyjä ja itse leidikoulutuksesta löytyi viihdyttäviä hetkiä yhtä runsaasti kuin salmiakkikaramelleja ässämix pussista.

Mutta se rohvessori. Tuommoinen todellisuudesta irtaantunut puliveivaaja möhöhöö minä olen oikeassa ja tunteet ovat naisille ukko sai sappeni kiehumaan. En tosin suivaantunut kuten äijän toistuvista vähättelevistä kommenteista naisia, köyhiä jne. kohtaan voisi kuvitella, kuitenkin melkoisen ärsyttävä jaarittelija "nero" oli kyseessä. Hepburnin alkupuolen kimitystä kuunnellessani vajosin lattian läpi kuudesti myötähäpeän johdosta. Vaikka sitten kolme tähteä, oli tällä veikeätkin hetkensä ja eivätpähän olleet puhtaita pulmusia hahmoset.

barros
Käyttäjä

rating 60,000

Dev
Käyttäjä

rating 60,000

Luffy
Käyttäjä

rating 60,000

mrjm
Käyttäjä

rating 60,000

Stranger
Käyttäjä

rating 60,000

tiinanen
Käyttäjä

rating 60,000

WillFilm2001
Käyttäjä

rating 60,000

Yulle
Käyttäjä

rating 60,000

Elokuvan tiedot

My Fair Lady
My Fair Lady arvosana 3,67
Genret:
Komedia,
Valmistusvuosi:
1964
Pituus:
170 min
Ohjaajat:
George Cukor
Käsikirjoittajat:
Alan Jay Lerner, George Bernard Shaw
Pääosanäyttelijät:
Audrey Hepburn, Gladys Cooper, Jeremy Brett, Marni Nixon, Mona Washbourne, Rex Harrison, Stanley Holloway, Theodore Bikel, Wilfrid Hyde-White
Maat:
USA
Kielet:
englanti