Monte Kriston kreivi (2002)
- Alkuperäinen nimi:
- 127 min
- Genret:
- Komedia, Draama, Seikkailu
- Sijoitus:
Leffatykin 1506. paras elokuva.
Kommentit (18)
HANSGIKäyttäjä |
14.10.08 klo 06:05 Kirjaa en ole lukenut, mutta pari leffaa olen katsonut. Tarina on hyvä ja tämäkin leffa ihan ok.
Von LiebermannKäyttäjä |
09.06.08 klo 20:43 Hävyttömän surkea versio hienosta kirjasta. Pääosanesittäjät synnyttävät lähinnä myötähäpeän tunteita ja Richard Harrisin kaltaisia vanhoja konkareita käy sääliksi, että heidät on saatu mukaan moiseen floppiin. En ihmettele, että löysin rainan Gigantin alelaarista.
![]() läde |
06.12.07 klo 00:27 paras leffa ikinä!
![]() äijä |
20.09.07 klo 12:18 klassikkotarina käännetty onnistuneesti elokuvaksi. Puvustus, lavastus, yllepano, ajankuva ja käsikirjoitus on vallan mallikasta. Kyseessä ei ole mestariteos mutta siltikin kekseliäs, tasapainoinen perinteisen vihdyttävä seikkailuelokuva.
![]() mauge |
28.09.06 klo 11:11 Reynolds osaa tehdä nämä klassikkoseikkailut viihdyttävästi. Ei ehkä yhtä syvälle menevä kuin hänen aikaisempi Robin Hoodinsa, mutta silti vaikuttava kokonaisuus. Richard Harris on todella hyvä.
![]() sssh |
17.06.06 klo 17:20 Väkisin väännetty; ei vedä vertoja kirjalle eikä tv-sarjallekaan
![]() Mercedes |
31.12.05 klo 19:58 Tarinaan on väkisin ympätty turhaa väkivaltaa, jota kirjan juonessa ei ole.
![]() Kreivin oppipoika |
16.10.05 klo 12:27 Katsoin leffan ja heti jäi mieleen tarinan turha nopeus. Viihdyttävä tosin, mutta kirjassa mm. vankeusaika oli kiinnostava. Siitä olisi voinut kertoa lisää!
![]() <3 |
06.02.05 klo 14:17 Kirja oli paljon parempi, mut menettelee...
![]() Leffafriikki |
18.11.04 klo 14:38 Tarina ja näyttelijät on ok, mutta elokuva ei iske.
![]() Suzcu |
05.04.04 klo 16:10 Loistava ja legendaarinen elokuva!
![]() monsuuni |
26.02.04 klo 18:04 Aika pieru
![]() nikita |
16.12.03 klo 21:09 Rooleihin on valittu loistavasti sopivat näyttelijät. Kuolematon tarina, joka kiehtoo ajattomasti. Ei tietenkään vedä vertoja kirjalle, mutta silti hyvä suoritus kaikinpuolin.
![]() Angel Eyes |
26.08.03 klo 18:45 Todella viihdyttävä paketti! Ehkä hiukan kallellaan tyttöjen leffaksi. Guy Pearce nyt on hyvä missä tahansa. Tämäkin elokuva on juonenkäänteiltään lätty jos omaa hyvän oivaltamiskyvyn, mutta jaksaa silti viihdyttää tasaisen varmasti loppuun saakka. James Caviezel näyttelee Jeesusta tulevassa Mel Gibsonin ohjauksessa; kiistelty elokuva todennäköisesti suoraan videolle. Tuskin maltan odottaa!
![]() doctor dvd |
29.07.03 klo 15:55 guy pearce sopii loistavasti pahiksen rooliin ja muutenkin hyvät näyttelijät. ei mikään mestariteos kumminkaan
![]() Andy! |
15.04.03 klo 21:10 Todella hyvä seikkailu-elokuva... Hieno tarina joka pitää otteessaan loppuun asti!
![]() ragda |
04.01.03 klo 01:07 hmm, elokuva oli sinänsä ihan ok. Itse pidän kuitenkin elokuvasta jossa Edmond Dantesia näyttelee loistavasti kuuluisa ranskalainen Debardieu. Olen lukenut kyseisen kirjan ja se oli mahtava, ja totta se on; Kirja on aina parempi kuin elokuva.
![]() Leffafriikki |
25.12.02 klo 22:10 Ihan viihdyttävä elokuva, jossa on jännitystä, toimintaa ja tunteita samassa. Yritin "puristaa" elokuvasta huumoria, mutta olihan sitä siinä jossain kohtaa.
Pistejakauma
5,9% | |
0,0% |
Saman genren leffoja
Jalla! Jalla!
Tässä on jotain sellaista elämän makua, jota Hollykylän tähtitehdas ei pysty tarjoamaan.

arska 11.11.2001 13:51
Ralliraita
Sora pöllyää, lepikko rahisee ja äijämäinen huumori loistaa kankaalla. Ralliraita on vuoden 2009 paras komedia.

dcraig007 28.02.2009 17:58
Arvostelut (1)
Turhaan tarina ei ole yksi viihdekirjallisuuden ylistetyistä tiiliskivistä.

arska 21.12.2002 14:06