Arvostelu

Jos pidit Bad Tastesta, pidät Meet The Feeblesistä. Kummatkin ovat täydellistä roskaviihdettä.

Meet The Feebles kertoo iloisesta, musikaalisesta Feeble-porukasta, joilla on hyvin suosittu show, jonka tähti on Heidi The Hippo. Mutta kulissien takana on huumeita, viinaa, naintia ja s/m pornoelokuvien tekoa.

Elokuvassa ei ole kunnon juonta, mutta onko toisaalta Bad Tastessa tai Braindeadissa? Niinpä juoni on vain pieni sivuseikka. Meet The Feebles on kuitenkin huonoin Peter Jacksonin kolmesta ensimmäisestä elokuvasta. Huono se ei silti. Ei ollenkaan vaan hysteerisen hauska muppet-parodia, jossa käydään vilkaisemassa vietnamin sotaa kunnon Kauriinmetsästäjä-hengessä.

Heh. Meet The Feeblesin paras puoli on sen erittäin värikäs henkilögalleria. Tämän katsojaan jää ikuisiksi ajoiksi kummittelemaan sellaiset hahmot kuin Harry The Rabbit, maailman viriilein kani, joka sairastuu AIDS:iin, Bletch, maailman kovin mursu ja maailman kovin huumekauppias, Heidi The Hippo syömishäiriöinen virtaheponeito ja Vietnam-traumoista kärsivä Wynyard. Ja tietenkin sodomiasta nauttiva homo ohjaaja Sebastian. Elokuva sisältää mainioita lauluja. Jos pidit Bad Tastesta, pidät Meet The Feeblesistä. Kummatkin ovat täydellistä roskaviihdettä.

nimimerkki: Daniel Baldwin

Pisteet: rating 90,000


Vieras Arvosteltu: 08.08.2005
Katsottu: DVD

Saman kategorian TOP-leffoja

Neljä naurettavaa naapuria
Neljä naurettavaa naapuria arvosana 3,92
Neljä naurettavaa naapuria
Diktaattori
Diktaattori arvosana 4,15
Diktaattori
Sideways
Sideways arvosana 3,80
Sideways
Toy Story 2
Toy Story 2 arvosana 3,74
Toy Story 2

Elokuvan tiedot

Meet The Feebles
Meet The Feebles arvosana 3,78
Genret:
Komedia
Valmistusvuosi:
1989
Pituus:
94 min
Ohjaajat:
Peter Jackson
Pääosanäyttelijät:
Brian Sergent, Danny Mulheron, Mark Wright, Peter Vere-Jones, Stuart Devenie
Maat:
Uusi-Seelanti
Kielet:
englanti