Arvostelu

Biisit kuulostavat mahtavilta ja näkee kuinka jätkät nauttivat esiintymisestä.

Katselin Swamp Music -liikkeessä hyllyjä läpi ja yhtäkkiä silmiin pisti Maiden England -DVD ja Maiden-fanina tämä oli pakko hankkia. Laadusta päätellen tämä on vain repäisty alkuperäiseltä VHS:ltä DVD-muotoon, sillä kuvan- ja äänenlaatu ei parasta ole ja valikkokin puuttuu. Mutta ei se minua ainakaan haittaa!

Maiden England on klassisen Seventh Son Of A Seventh Son -albumin kiertueen aikana Birminghamissa kuvattu keikkataltiointi. Itse omistan tämän lisäksi Maidenin DVD-julkaisuista vain Live After Deathin, mutta kyllä Maiden Englandissä esitetty Seventh Son -aikainen show pesee Live After Deathin Powerslave -aikaisen show'n mennen tullen. Show on suurempi, mahtipontisempi ja parempi kuin koskaan!

Biisit tällä DVD:llä koostuvat suurimmaksi osaksi Seventh Son Of A Seventh Son -albumin kappaleista, mutta mukaan mahtuu muitakin klassikoita kuten The Number Of The Beast, Iron Maiden, Killers, Hallowed Be Thy Name jne. Kappaleet kuulostavat mahtavilta livenä ja lavashow luo sopivaa tunnelmaa. DVD:llä ei ole yhtään heikkoa kappaletta vaikka jäin hiukan kaipaamaan esim. The Trooperia ja Run To The Hillsiä.

Lavashow kuten jo sanoin on hienompi kuin mikään mitä Maiden oli sitä ennen tehnyt, eikä Maiden vieläkään ole saanut aikaiseksi show'ta, joka olisi hienompi kuin tämä. Lava on uskomaton ja tutusti Iron Maiden -kappaleen aikana ilmestyvä bändin maskotti Eddie on vaikuttavampi kuin mikään mikä tulee mieleen. Erityisen hienoa Eddien lisäksi on Seventh Son Of A Seventh Son -kappaleen aikana tapahtuvat jutut. Sanalla sanoen: uskomatonta!

Bändi on jälleen täydessä vedossa. Biisit kuulostavat mahtavilta ja näkee kuinka jätkät nauttivat esiintymisestä. Erityisen hauskaa on katsoa laulaja Bruce Dickinsonin esiintymistä. Erityisen maininnan ansaitsee Infinite Dreams -kappaletta edeltävä käsinukke-pätkä. Myös basisti/bändin perustaja Steve Harris ja rumpali Nicko McBrain viihdyttävät, kun taas kitaristit Adrian Smith ja Dave Murray rokkaavat kuten aina!

Maiden England on yksi parhaimpia keikkataltiointeja ikinä, ja se on kaikkille Maiden-faneille pakkohankinta.

UP THE IRONS! \,,/

Pisteet: rating 100,000

Lordi-fani
Käyttäjä, 18 arvostelua
Arvosteltu: 16.07.2008
Katsottu: Kotona

Saman kategorian TOP-leffoja

Searching for Sugar Man
Searching for Sugar Man arvosana 4,08
Searching for Sugar Man
Whiplash
Whiplash arvosana 4,26
Whiplash
Pink Floyd: Live at Pompeii
Pink Floyd: Live at Pompeii arvosana 4,41
Pink Floyd: Live at Pompeii
Mies ja elokuvakamera
Mies ja elokuvakamera arvosana 4,30
Mies ja elokuvakamera

Elokuvan tiedot

Maiden England
Maiden England arvosana 4,39
Genret:
Dokumentti,
Valmistusvuosi:
1989
Pituus:
95 min
Ohjaajat:
Steve Harris (IV)
Pääosanäyttelijät:
Adrian Smith, Bruce Dickinson, Dave Murray, Nicko McBrain, Steve Harris (IV)
Maat:
Iso-Britannia