Pistejakauma

1%

0%

3%

13%

13%

29%

19%

16%

2%

4%

Pisteytykset

rating 10,000

James_Bond
Käyttäjä

rating 10,000

Madagascar 3 on kahden kelvollisen edellisosan jälkeen uskomaton pettymys, todellinen tylsyyden huipentuma, jossa ei ole yhtäkään hauskaa tai edes mielikuvituksellisen viihdyttävää kohtausta. Juoni on ohut kuin paperin kulma, hahmot yhä vain teennäisempiä ja uudet hahmot eivät kiinnosta, vaikka heille suodaankin liikaa aikaa elokuvassa. Huumorin taso on romahtanut hyvästä huulenheitosta jonnekin syvälle maan keskipisteeseen, oikeastaan paria muksua lukuunottamatta yksikään lapsi ei nauranut teatterissa kertaakaan. Ylärivillä istuva mies hekotti kyllä kunnolla, jota suuresti ihmettelin.

Madagascar 3 on ehdottomasti surkein tänä vuonna katsomani teatterileffa, jossa kohelletaan ideattomasti, vailla mitään järkeä. Samoja vitsejä oli pari mukana, uudet olivat niitäkin karseampia. Elokuvan hahmot oikein ääneen kuuluttavat, että nyt tulee klishee. Lapset voisivat ennemmin katsella vaikkapa vanhoja Mikki-pätkiä kuin tällaista puuromaista sekamelskaa.

Elokuvan tiedot

Madagascar 3
Madagascar 3 arvosana 3,11

Madagascar 3 (2012)

Alkuperäinen nimi: Madagascar 3: Europe's Most Wanted

Genret:
Komedia,
Valmistusvuosi:
2012
Pituus:
93 min
Ohjaajat:
Eric Darnell
Käsikirjoittajat:
Noah Baumbach
Pääosanäyttelijät:
Andy Richter, Ben Stiller, Cedric the Entertainer, Chris Miller (LX), Chris Rock, Christopher Knights, David Schwimmer, Jada Pinkett-Smith, John Di Maggio, Sacha Baron Cohen, Sherri Shepherd, Tom McGrath
Maat:
USA
Kielet:
englanti