Pistejakauma

0%

4%

6%

17%

21%

26%

15%

5%

3%

2%

Pisteytykset

rating 30,000

dbgirl
Käyttäjä

rating 30,000

Leffassa leikitellään jännillä asioilla ja tämä olisi voinut olla jotain suurta. Sen sijaan tämä on viihdyttävä, pöhkö scifi/toimintaleffa jossa ei ole oikein mitään uskottavaa. Onneksi tämä ei ota itseään vakavasti, minun ei nimittäin tarvinnut kärvistellä vaan sain ilahduttavan monet naurut tästä. Jos haluaa katsoa jotain todella kepeää, hölmöä scifi-leffaa niin tässä on yksi ehdokas.

Ludil
Käyttäjä

rating 30,000

Viidessadas pisteytykseni.
Olipas kehno leffa. Pelkästään Scarlett Johanssonilla rahastava elokuvamättö. En suosittele.

Idea oli tietty ihan hyvä ja mielenkiintoinen mutta toisenlaisella toteutuksella tästä olisi saanut huomattavasti paremman. Nyt aikaa menee lähinnä pelkästään rähinään ja pauskeeseen. Verta pläträtään turhan tiuhaan.

Ongelmat ovatkin juuri juonessa. Epäuskottavuus rokottaa pisteitä. Tarina on typerä, outo ja liian heppoinen. Jos ihminen käyttäisi vähänkin enemmän aivokapasiteetistaan, ihmisestä tulee tunteeton supersankari (tai ehkä pikemminkin jumala) siis. Just.

Loppupuoli menee entistäkin älyttömämmäksi ja huonommaksi. Kai sillä "ulottuvuuksien rajattomalla tiedolla" yritettiin saada aikaiseksi jotain huikean taiteellista mutta pieleen menee. Se on vain jotenkin se ns. viimeinen pisara, jolloin leffasta jää suuhun huono maku.

Ainoat plussat taitavat olla kelpo Morgan Freeman ja suhteellisen ok soundtrack. Scarlett Johansson ei säväytä tällä kertaa sitten yhtään. Megabeibe-Lucyn, joka on myöskin yliälykäs, päteminen on ärsyttävää. Ja mikähän idea mahtoi olla siinä ranskalaisessa poliisissa. Tyyppi jää etäiseksi ja turhaksi. En myöskään ihan kässänyt miksei Lucy mestannut alkupuolella sitä gansteria jos kerran oli niin mahdottoman älykäs. Sen sijaan viattomat sivulliset saavat jälleen kärsiä.

apc 53
Tykittäjä

rating 30,000

Dickey
Käyttäjä

rating 30,000

Glorry
Käyttäjä

rating 30,000

Jamppahattu
Käyttäjä

rating 30,000

lenny
Käyttäjä

rating 30,000

Pasma
Käyttäjä

rating 30,000

Elokuvan tiedot

Lucy
Lucy arvosana 2,75
Genret:
Toiminta,
Valmistusvuosi:
2014
Pituus:
90 min
Ohjaajat:
Luc Besson
Käsikirjoittajat:
Luc Besson
Pääosanäyttelijät:
Amr Waked, Analeigh Tipton, Min-sik Choi, Morgan Freeman, Scarlett Johansson
Maat:
Ranska
Kielet:
englanti