Luunmurskaajat (2005)
Alkuperäinen nimi: The Longest Yard
- Peter Segal
- Adam Sandler, Burt Reynolds, Chris Rock
Arvostelut
Jos on Sandler-fani, niin saa kyllä sitä mitä voi odottaakin.
Adam Sandlerin tuttu antisankari touhuaa jälleen, tällä kertaa tämä jenkkien oma Turhapuro on entinen sopupelin junaillut NFL-tähti. Alun hurjastelujen jälkeen päästään vankilaan odottamaan vangit vastaan vartijat ottelua. Mutta jääköön loput yllätykset tässä kertomatta.
Chris Rock vetäisee Caretakerin roolin. Se, mitä leffa olisi kaivannut, on Rockin reteä vankilaläppä. Burt Reynolds vanhana valmentaja jää myös vaisuksi. Leffan ainoat naurut tarjosi oikeassa elämässä entinen NFL-tähti, jonka voi nähdä nykyään Eurosportilla eläimellisissä K1-matseissa, eli Bob Sapp, joka nousee elokuvan valopilkuksi. Sen verran Sapp on iskuja päähän saanut, ettei voi tietää kuinka paljon äijän esittämässä Switowskissa on Sappia itseään.
Näissä Sandlerin leffoissa on se ongelma, että leffat liian härskejä nuorimmille, mutta liian lällyjä vähän vanhemmille. Liekö haettu alhaisia ikärajoja vai pelätty että Chris Rock varastaa Sandlerilta shown, kun vankilahuumori jätetty lähes täysin pois. Mutta jos on Sandler-fani, niin saa kyllä sitä mitä voi odottaakin.
nimimerkki: Masso
Kurt
RevyFan
Kuosimodo
Arvostelut
Jos on Sandler-fani, niin saa kyllä sitä mitä voi odottaakin.
Masso 27.10.2005 23:25

hebbu
13.08.12 klo 11:12
varsin viihdyttävää urheilua sekoilua.
Kurt
28.11.11 klo 07:19
Ihan hyvä komedialeffa, jossa vitsitkään eivät ole kovin tyhmiä tai lapsellisia. Adam Sandlerista en näyttelijänä kovinkaan paljoa välitä, mutta ei hän tässä ainakaan pääse ärsyttämään. Lukuisilla painijoilla varustettu näyttelijäkaarti on mielestäni ihan järkevä vaihtoehto tälläiseen leffaan. Hyvää viihdettä Longest Yard on jokatapauksessa.
RevyFan
26.11.11 klo 23:40
Yllättävän viihdyttävä! =D Ei ihan naurattanut mutta mukavaa ajanvietettä silti. Vaikea sanoa ihmeempiä, aika arvattava, peliosuudet ihan jees mun silmään.

Kuosimodo
24.09.11 klo 11:19
Ihan hyvää viihdettä, Sandler onnistuu jopa olemaan hauska! 3/5
Anzalone
01.02.11 klo 15:57
Ihan OK uusintaversioksi. Adam Sandler varmasti aiheuttaa ristiriitaisia tuntemuksia alkuperäisen elokuvan nähneissä.
Toisaalta tämä idea vituttaa, koska rikollisia ihannoidaan ja vartijat esitetään armottomina kusipäinä.
Key
09.01.11 klo 12:50
Paremman puutteessa menee.
Glenn
27.12.10 klo 06:29
Menettelee paremman puutteessa. Melko kliseinen ja ennalta-arvattava kuitenkin. 3/5
Keräilijä
19.03.10 klo 17:34
Keskiverto.
2/5
dcraig007
06.04.09 klo 09:58
Adam Sandlerin mahdollisuudet hyödyntää itseään kovan luokan naurattajana monessa elokuvassa on jäänyt yhdeksi hihitykseksi. Kuitenkin tässä elokuvassa mies osaa osoittaa sen, että vaikka on kyseessä 1976-luvun sporttikomedia, voi siitäkin tehdä pätevän 200-luvulla toimivan rymistelykomedian äijähuumorilla. Toimii!
vattu
15.03.09 klo 15:46
Mielestäni Sandler ansaitsi

tähteä
milkman
11.02.09 klo 01:10
Ihan katsottava easywatching -leffa, tarjoaa parit naurut ja tarina etenee ihan kivasti. Ei tämä edes tuntunut niin huonolta kuin voisi kuvitella, johtunee varmaan siitä, ettei tältä tullut odotettua juuri mitään. Alkuperäinen The Longest Yard on kuitenkin paljon viihdyttävämpi eivätkä näyttelijätkään ole ihan yhtä kehnot kuin tässä.
mauge
Tähtääjä
30.08.08 klo 23:18
Menee kategoriaan ihan kiva, mutta ei muuta. Sandler on lähtenyt tekemään remakea vanhasta junttiklassikosta, mutta pureutunut enemmän komedialliseen näkökulmaan.
Tuubii
06.07.08 klo 22:50
Ehkäpä paras leffa minkä olen ikinä nähnyt, Sandler on hieno mies!
llaur_
14.03.08 klo 17:18
Leffa on yksi parhaista mitä olen katsonut. Yllätyin jopa kuinka hyvä tämä oli
pökkelö
28.02.08 klo 23:08
Paikoitellen hauskakin komedia. Plussaa kunnon luunmurskaaja-kavereista. Pelaajien väkivaltaisuudella on onnistuneesti pyritty naurattamaan.
3,5/5
Björn Thunder
05.12.07 klo 15:47
En tiiä oonko koskaan kattonu yhtä paskaa leffaa. Ihan sanattomaks veti.
Grass
20.11.07 klo 00:21
Melko joutavaa komediahömppää, paikotellen kuitenkin ihan hauskoja juttuja ja jotenkin sairaalla
tavalla melkein tykkään nykysin Sandlerin leffoista
joku
02.05.07 klo 12:26
iha paras leffa katoin sen kaks kertaa peräkkäin jotain tosi hyvää huumorii jne.
movieguy
20.12.06 klo 09:40
adam sandler ja elokuvan vanha pääosan esittäjä burt reynolds osaavat näytellä ja vielä niin hauskasti. Chris rock ja muut vankilaheput tukevat näitä kahta heppua. kivaa oli nähdä kun goldberg ja steve austin olivat vankilaheppuna ja vartijana ja sitten oli vielä yllättävämpi kohdata ilekän vakoiljavangin roolissa vanha kunnon commandoelokuvan tyler..en muista tyypin nimeä mutta muistaakseni arnold tiputti häet kalliolta alas...no tää leffa oli kaikessa huumorissa ja tarinassaan loistava eli ei mitään huonoa...You can do it"!
-m
14.06.06 klo 14:03
Ei säväyttänyt alkuunkaan. Juoni ja elokuva muutenkin täysin samanlainen kuin Mean Machine-elokuva.
pyppeli
06.04.06 klo 19:01
Surkeilla kertakäyttövitseillä pilattu leffa jossa on vain 2 oikeasti hauskaa kohtaa.
Jay
01.04.06 klo 16:51
Rimaa hipoen kelpo leffa. Ensimmäisessä vajaassa tunnissa oli ainekset miltei loistoleffaan. Adam Sandler oli kerrankin vähän kovempi jätkä. Vankilaläppä oli loistavaa ja jenkkifutisreenit näyttäviä. Rajua mättöä ja Chris Rockin moottoriturpa kävi täysillä. Sitten homma lässähti. Ku piti tulla loppuhuipennus, vartijoiden ja vankien välinen ottelu, jännitys katosi täysin. Loppupuoli ei saanu aikaan minkäänlaista hurmosta. Matsin selostaja oli suorastaan masentava. Ja sen vankilan kovimman vartijan takinkääntö ihan lopussa oli suorastaan shokeeraava käänne.
Lame
20.02.06 klo 11:40
Sentimentaaliset kohtaukset kävi vain sylettämään ja ei leffa monia naurujakaan aiheuttanut. Jos homma olisi vedettey astetta överimmäksi niin kyseessä olisi ollut kelpo viihdettä.
Jay
11.01.06 klo 12:37
Viihdyttävä elokuva, mutta minuakin kyllä harmitaa tuo Chris Rock ei saanut olla enempää ruudussa.Yksi Sandlerin parhaista elokuvista.
Tietäjä
24.12.05 klo 16:44
Ihan kelpo viihdettä, jossa ei aivoja tarvitse. Chris Rockia olisi saanut olla enemmän ruudussa ja Burt Reynoldsin roolikin jäi melko tyhjäksi. Suurin osa leffan vitseistä on huonoja, mutta on hauskojakin joukossa. Kelpo leffa.
JJ
20.11.05 klo 17:47
Jees jees, katselin leffan muutamia kuukausia takaperin krapulassa ja totesin että yksi huonoimmista krapulaleffoista ikinä. Ei mitään kunnollista naurua aiheuttavaa läppää, ja draama ja totisuus on aivan liian vaisua ja suorastaan turhaa sandlerin leffoissa.
ahomake
20.11.05 klo 14:59
Mun mielestä aika turha leffa. Olen Sandler fani, mutta tämä oli kyllä pettymys. Tämmöisillä näyttelijöillä olisi pitänyt saada paljon parempaa huumoria aikaan.
Jeaa
19.11.05 klo 13:28
Hyvä leffa, kylläkin täysi kopio.(Paitsi että vanhemmassa versiossa pelataan vankilassa normi fudista)
KaLa
08.11.05 klo 18:37
Sairaa hyvä leffa. Siinä oli kaikkea mitä leffa tarvitsee
närkästynyt
04.11.05 klo 10:41
Loistava leffa...itse pidin kovasti ja loistava näyttelijäkaarti toi omalla tavallaa hauskuutta leffan mm.nelly, sapp, smackdownista tuttu goldberg...je se aivan helevetin iso meksikolainen kaveri....mahtavaa viihdettä ja ihmettelen suuresti leffatykin arvostelijan kommentteja sandlerista...arvostelet elokuvan liian kovalla kädellä...jos et huomannnu niin ei tästä elokuvasta yritettykään tehdä mitään massasuosiota saavaa klassikko leffaa...hieman rennonpaa otetta...!
aBit.
28.10.05 klo 20:36
Joo, Chris Rock ja Sapp ovat hyviä. Rock naurattaa aina, vaikkei tässä päässyt oikein elementtiinsä. Switowski on hahmona jo todella hupaisa. Muut melko huonoja mielestäni. Kelpo leffa.
SpinalCrap
28.10.05 klo 20:34
Hauska ja rento komedia. Kannattaa huomioida alussa pienessä roolissa Frendeistä tuttu Courtney Cox