Arvostelu

Juonen voi hyvin kiteyttää neljään sanaan: Salatut Elämät seksillä höystettynä.

Aloin katsomaan Levottomia epäilevin ajatuksin ja olin niissä oikeassa. Elokuvasta ei ole mitään ja parhaat hetket se tarjoaa seksin lomassa.

Elokuvan juonen voi hyvin kiteyttää neljään sanaan: Salatut Elämät seksillä höystettynä. Juuri tätä Levottomat tarjoaa, ihmissuhdekuvioita, kaikki panee toisiaan, puukotetaan selkään ja pillitetään, ihan kuin Salatut Elämät. Eli jos Salkkarit kiinnostaa niin Levottomat sopii sinulle kuin hanska käteen, mutta muista että se on Salkkarit seksillä höystettynä. Kun itseä ei Salkkarit kiinnosta niin elokuvakin jää taka-alalle, enkä toista kertaa tule katsomaan. Itse seksikohtaukset ovat pehmopornon puolella eli mitään rajua tulla näkemään. Kuitenkaan seksin takia ei kannata Levottomia katsoa, katso mieluummin Larry Clarkin Ken Park.

Levottomat menestyi ihan hyvin Suomessa ja jatko-osia on tulossa kahden kappaleen verran. Ketä kiinnostaa? En tiedä, kunhan mainitsin.

No, kyllä elokuvan yhden kerron voisi katsastaa, mutta lopulta katuu sitä. Levottomat on malliesimerkki millaiseksi Suomen elokuvateollisuus on mennyt – vessapönttöön.

Pisteet: rating 30,000

Filmer
Käyttäjä, 244 arvostelua
Arvosteltu: 10.09.2003
Katsottu: VHS

Seksi myy.

 

Brutus 29.03.2018

rating 40,000

Saman kategorian TOP-leffoja

Taivas ja helvetti
Taivas ja helvetti arvosana 4,33
Taivas ja helvetti
Tokyo Story
Tokyo Story arvosana 4,26
Tokyo Story
Yö
Yö arvosana 4,41
Ikiru - tuomittu
Ikiru - tuomittu arvosana 4,34
Ikiru - tuomittu

Elokuvan tiedot

Levottomat
Levottomat arvosana 2,75
Genret:
Draama
Valmistusvuosi:
2000
Pituus:
106 min
Ohjaajat:
Aku Louhimies
Käsikirjoittajat:
Aku Louhimies, Aleksi Bardy
Pääosanäyttelijät:
Irina Björklund, Laura Malmivaara, Matleena Kuusniemi, Mikko Nousiainen, Petteri Summanen, Samuli Edelmann, Valtteri Roiha
Maat:
Suomi
Kielet:
suomi