Arvostelu

Tuttua turvallista vakiotavaraa joka saa jokaisella katselukerralla naurun raikumaan.

Pertti "Pera" Järvelä on mies joka on kiertänyt työpaikat kaukaa.
Pienet tulonsa hän kerää pikkuhuijauksilla, mm. bingosta, pokerin peluusta sun muusta. Pertti asustelee sekatavarakauppias Keijon yläkerrassa bändikaverustensa (Timo Kahilainen ja Heikki Vihinen) kanssa. Kun Pertin tytär haluaa lähteä luisteluseuransa kanssa leirimatkalle Kanadaan, täytyy Pertin lähteä työnhakuun saadakseen hynät matkaa varten kasaan. Jehovan todistaja Seppo Sillantaus (Heikki Hela) tarvitsee huoltomiehen paikkaa maahantuontifirmassaan, ja Pertti löytää työpaikan. Kuitenkin kiusaus huijata on suuri, ja kun kerran on mahdollisuus huijata suuri summa rahaa, mitäs sitä kieltäytyäkkään...

Kummelin Jackpot on nyt kolmas osa Kummeli-sarjan elokuvista. Edelliset Stories ja Kultakuume olivat todella hyviä, eikä tämäkään kovin heikommaksi jää. Tuttuun Kummeli-tyyliin nauraa saa taas vatsalihakset kipeiksi. Hervottoman huumorin tykitys jatkuu koko puolitoistatuntisen pätkän ajan. Ja loppuu vasta lopputekstien rullatessa.

Henkilöhahmot ovat hyvin onnistuneita, kuitenkaan jotkut eivät oikein naurata, pieniä hymähdyksiä lukuunottamatta. Kuitenkin Kummelin Jackpot on tuttua turvallista vakiotavaraa joka saa jokaisella katselu kerralla naurun raikumaan. Neljä tähteä.

Pisteet: rating 80,000

Burarum
Käyttäjä, 8 arvostelua
Arvosteltu: 08.03.2008
Katsottu: Kotona

Saman kategorian TOP-leffoja

Mies vailla menneisyyttä
Mies vailla menneisyyttä arvosana 3,76
Mies vailla menneisyyttä
Kyttäyskeikka
Kyttäyskeikka arvosana 3,68
Kyttäyskeikka
Toy Story - Leluelämää
Toy Story - Leluelämää arvosana 3,91
Toy Story - Leluelämää
Kaasua, komisario Palmu!
Kaasua, komisario Palmu! arvosana 4,12
Kaasua, komisario Palmu!

Elokuvan tiedot

Kummelin Jackpot
Kummelin Jackpot arvosana 3,33