Arvostelu

Tuttua turvallista vakiotavaraa joka saa jokaisella katselukerralla naurun raikumaan.

Pertti "Pera" Järvelä on mies joka on kiertänyt työpaikat kaukaa.
Pienet tulonsa hän kerää pikkuhuijauksilla, mm. bingosta, pokerin peluusta sun muusta. Pertti asustelee sekatavarakauppias Keijon yläkerrassa bändikaverustensa (Timo Kahilainen ja Heikki Vihinen) kanssa. Kun Pertin tytär haluaa lähteä luisteluseuransa kanssa leirimatkalle Kanadaan, täytyy Pertin lähteä työnhakuun saadakseen hynät matkaa varten kasaan. Jehovan todistaja Seppo Sillantaus (Heikki Hela) tarvitsee huoltomiehen paikkaa maahantuontifirmassaan, ja Pertti löytää työpaikan. Kuitenkin kiusaus huijata on suuri, ja kun kerran on mahdollisuus huijata suuri summa rahaa, mitäs sitä kieltäytyäkkään...

Kummelin Jackpot on nyt kolmas osa Kummeli-sarjan elokuvista. Edelliset Stories ja Kultakuume olivat todella hyviä, eikä tämäkään kovin heikommaksi jää. Tuttuun Kummeli-tyyliin nauraa saa taas vatsalihakset kipeiksi. Hervottoman huumorin tykitys jatkuu koko puolitoistatuntisen pätkän ajan. Ja loppuu vasta lopputekstien rullatessa.

Henkilöhahmot ovat hyvin onnistuneita, kuitenkaan jotkut eivät oikein naurata, pieniä hymähdyksiä lukuunottamatta. Kuitenkin Kummelin Jackpot on tuttua turvallista vakiotavaraa joka saa jokaisella katselu kerralla naurun raikumaan. Neljä tähteä.

Pisteet: rating 80,000

Burarum
Käyttäjä, 8 arvostelua
Arvosteltu: 08.03.2008
Katsottu: Kotona

Saman kategorian TOP-leffoja

South Park: Isompi, pidempi & leikkaamaton
South Park: Isompi, pidempi & leikkaamaton arvosana 3,80
South Park: Isompi, pidempi & leikkaamaton
Rowan Atkinson Live
Rowan Atkinson Live arvosana 4,03
Rowan Atkinson Live
Puuta, heinää ja muutama vesiperä
Puuta, heinää ja muutama vesiperä arvosana 4,10
Puuta, heinää ja muutama vesiperä
Roolimallit
Roolimallit arvosana 3,39
Roolimallit

Elokuvan tiedot

Kummelin Jackpot
Kummelin Jackpot arvosana 3,33