Pistejakauma

1%

0%

0%

1%

2%

7%

14%

38%

23%

14%

Pisteytykset

rating 50,000

dbgirl
Käyttäjä

rating 50,000

Olkoon vain klassikko, mutta tähtiä ei tule kovin paljon sillä tässä on paljon sellaista vikaa mikä pitäisi todellakin jo osata (ei ole Leonen ensimmäinen elokuva) sillä ne ovat elokuvanteon perusteita: ääni ja huulenliikkeet eivät toimi ollenkaan yhteen, noin niin kuin esimerkiksi.

Spoileri: näytä
Tässä oli paljon sekä juonellisloogisia että teknisiä vikoja sekä ihan tavallista kömpelyyttä. Ei todellakaan ansaitse tuollaista keskiarvoa. Mutta ei niin huono etteikö jotain hyvääkin. Idea ja tunnelma olivat hyvät, näyttelijät myös tekivät ihmeen hyvää työtä, tuli todellakin tunne että siinä on ihan oikeita karskeja meksikaaneja. Ja lopetus, se on myös todella hyvä. Pidin myös alun krediitti-osiosta, siitä jossa menee punaisella taustalla niitä hevosia. Ja yksittäiset kuvat elokuvasta ovat aivan täydellisiä. Elokuva on ihan ok, mutta parempaakin on nähty.

James_Bond
Käyttäjä

rating 50,000

Ei ole alkuunkaan niin hyvä, mitä jatko-osat. Hakee vielä pahasti muotoaan olemalla tylsä aloitus dollari-trilogialle, ja tuntuukin kuin leffa olisi eniten genren ja sarjan faneille suunnattu. Tämä poikkeaa muista sarjan leffoista keskittyen pääasiassa yhteen pikkukaupunkiin, missä aseet höyryävät ja jengit mätkivät toisiaan. Paha moka, mikä korjattiin uskomattoman hienosti kahdessa nautinnollisessa jatko-osassa.

Keräilijä
Käyttäjä

rating 50,000

Kohtis.
2,5/5

King Diamond*
Käyttäjä

rating 50,000

Vain muutaman dollarin tähteä huonompi, ei tämä huono ole mut ei yllä kahden erinomaisen mestariteoksen tasolle, ei oikein millään, yks painava syy on, Lee Van Cleefin puuttuminen.

Tupolev79
Käyttäjä

rating 50,000

Clint Eastwoodilta löytyy parempiakin länkkäreitä mutta kyllähän tämän kerran katsoi. Loistavaa Morriconen musiikkia.

Ataru
Käyttäjä

rating 50,000

Hoplaa
Käyttäjä

rating 50,000

JulmaJuha
Käyttäjä

rating 50,000

Elokuvan tiedot

Kourallinen dollareita
Kourallinen dollareita arvosana 4,14

Kourallinen dollareita (1964)

Alkuperäinen nimi: Per un pugno di dollari

Genret:
Toiminta,
Valmistusvuosi:
1964
Pituus:
96 min
Tunnetaan myös nimillä:
A Fistful of Dollars
Ohjaajat:
Sergio Leone
Käsikirjoittajat:
A. Bonzzoni, Clint Eastwood, Duccio Tessari, Fernando Di Leo, Jaime Comas Gil, Sergio Leone, Víctor Andrés Catena
Pääosanäyttelijät:
Antonio Prieto, Clint Eastwood, Gian Maria Volonté, José Calvo, Joseph Egger, Marianne Koch, Sieghardt Rupp, Wolfgang Lukschy
Maat:
Italia, Länsi-Saksa, Espanja
Kielet:
italia