Korttelivahdit

(2012)

Elokuvasta

Elokuvan nimi: Korttelivahdit
Genret: , ,
Maat:
Ohjaajat:
Käsikirjoittajat: , ,
Alkuperäinen nimi:The Watch
Valmistusvuosi:2012
Pituus:102 min
Pisteytyksiä: 68
Tarkka arvio: 2.47

Rauhallisessa Glenviewn kaupungissa Ohiossa muhii ongelma. Senpä vuoksi neljä naapurustostaan huolestunutta kansalaista varusteenaan taskulamput, radiopuhelimet sekä sähäkät rotsit lyö hynttyynsä yhteen suojellaakseen yhteisöään. Kundit saavat selville vähän enemmän kuin halusivatkaan, kun he paljastavat muukalaislajin juonen, jonka päämäränä on tuhota maapallo. Glenviewn – ja koko maailman – ainoa toivo on nyt näiden neljän kömpelön korttelivahdin käsissä.

Arviot

Jos korkea ikäraja on taattu jo ensimmäisen viiden minuutin jälkeen, niin miksei sitten annettu vain verbaalisesti lahjakkaiden näyttelijöiden viljellä alapäävitsejä loputtomiin, verisen teurastuksen ja muutamien tissien höystäminä?

Korttelivahdit (engl. The Watch) on ilmeisesti uusin luomus porukalta, jossa on totuttu näkemään sellaisia naamoja kuten Ben Stiller, Vince Vaughn tai Owen Wilson, mukanaan liuta muita amerikkalaisia enemmän tai vähemmän tunnettuja koomikoita. Tästä tekeleestä on jätetty pois Owen Wilson, jota voikin pitää eräänlaisena siunauksena. Elokuva sijoittuu Ohiolaiseen esikaupunkiin, jossa kaikki ovat ystäviä keskenään ja muutenkin […]

Arvosteltu: 07.07.2013

Kommentit & Pisteytykset

kallehster
andy
Kivilärvi
apc 53
Nico
Tupolev79
Grass
cronenberger
Annalisa
Myntti
sulo
Nimetön
francois
TeeP
Beer Master
_joona_
LeFa
Haahuilija

Lisää luettavaa