Pistejakauma

5%

3%

5%

19%

22%

27%

5%

10%

2%

2%

Pisteytykset

rating 80,000

afterman
Käyttäjä

rating 80,000

Viihdyttävää paskaa Eli Roth osaa tehdä viihdyttäviä elokuvia,Kauniita nuoria kyllä kelpaa katsoa,Haukuttu elokuva mutta jokaisella on oma makuasiansa elokuvista.4 tähteä

Pelimies
Käyttäjä

rating 80,000

Keskivertoa parempi home invaison-leffa.

⭐️⭐️⭐️⭐️

RevyFan
Käyttäjä

rating 80,000

Makuasioita, ohjaajan selvästi katselukelpoisin elokuva. Juoni ei tietenkään ole pääpiirteissään mikään yllätys jos on asiaan vähänkään perehtynyt. Se ei vähennä kiinnostavuutta ja tiettyä viihdyttävyyttä, olettaen että katsoja on tarpeeksi kieroutunut nauttiakseen. Näyttelyssäkään ei nyt haukkumista ole eikä olisi haitannut vaikka tytöt olisivat näytelleet kuinka paljon huonommin! Keanulla menee ehkä ylinäyttelyksi, toisaalta hänen hahmonsa on ehkä "lievähkössä" shokissa mikä selittää asiaa. Kuitenkin yksi elokuva lisää hyvään listaan, ei jää tämäkään keskitason alapuolelle. Elokuvassa oli mukavasti hieman sairasta huumoriakin. Ei äitisi kanssa katsottavaksi. Pidin joten tähtiä tulee. Harmittaa ainoastaan se etten nauttinut rasvaista ja sokerista ravintoa tätä katsoessani.

TheJim
Käyttäjä

rating 80,000

Samaan aikaan todella hyvä ja v....mainen. Elokuvan nosti tunteet pintaan, joten kai tämä hyvä. Tulee kovasti mieleen elokuva Hard Candy.

Bad Lieutenant
Käyttäjä

rating 80,000

Niksu_Naksu
Käyttäjä

rating 80,000

Elokuvan tiedot

Knock Knock
Knock Knock arvosana 2,62
Genret:
Trilleri,
Valmistusvuosi:
2015
Pituus:
99 min
Ohjaajat:
Eli Roth
Käsikirjoittajat:
Eli Roth, Guillermo Amoedo, Nicolás López
Pääosanäyttelijät:
Aaron Burns, Ana de Armas, Colleen Camp, Ignacia Allamand, Keanu Reeves, Lorenza Izzo
Maat:
USA
Kielet:
englanti