Pistejakauma

5%

3%

5%

19%

22%

27%

5%

10%

2%

2%

Pisteytykset

rating 40,000

J.Lipponen
Käyttäjä

rating 40,000

Idealtaan toimiva, mutta jää jotensakin hengettömäksi. Etenee turhaan kiireesti eikä kauhun tai ahdistavuuden tunnetta juurikaan ehdi syntyä.

JohnRambo
Käyttäjä

rating 40,000

Eli Rothin uusin leffa menee mun mielestä sinne samaan pettämis"kauhujen" genreen, kun Yön painajainen ja Vaarallinen suhde. Tällä kertaa Keanu Reevesin viettelee kaksi nuorta naista, jotka meinaavat tuhota miehen elämän.

Knock Knock saa jotenkin hyvin alusta alkaen sellaisen epämukavan fiiliksen päälle ja se kestää leffan loppuun asti. En kuitenkaan kokenut tuota fiilistä hyvällä tavalla epämukavaksi, vaan tämä jäi tietyllä tapaa pahan mielen leffaksi, sillä kunnollista "lopetusta" hahmojen kohtaloille ei synny. Emme missään vaiheessa saa tietää enempää tyttöjen taustoista, eikä Keanun perhekriisin alkua päästä koskaan todistamaan. Eli Rothin halu shokeerata ottaa tässä vaiheessa vallan hänen puolivillaisesta yrityksestä kertoa tarina, jolla olisi opetus. Tyttöjen kiusanteko lähtee tässä niin suuriin sfääreihin, että heistä katoaa täysin inhimillisyys.

Leffan miespäähahmo on rooli, joka vaatisi näyttelijältä suurta skaalaa sillä sen tarkoitus olisi saada katsoja tuntemaan myötätuntoa häntä kohtaan, vaikka hahmo on ilmiselvästi tehnyt törkeästi väärin. Reevesiltä tällaista skaalaa ei vaan millään löydy ja miehen roolityöskentelyä onkin suurimman osan ajasta vaivaannuttavaa katsoa. Sen pienen osan ajasta se on tahattoman koomista, etenkin miehen itkua tuhertaessa valittaen, että mitä tekisit jos kaksi naista alkaa yhtäkkiä imemään mun munaa. Tosin tuosta kohtauksesta en ole varma halusiko Roth tehdä tarkoituksella hauskan, mutta Keanun näyttelijänlahjojen kustannuksella siinä pidetään kyllä enemmän hauskaa.

Elokuva ei ole missään vaiheessa tylsä, mutta tästä tuli jotenkin huono fiilis enkä sitä oikein osaa suositella kenellekään.

(Netflix)

Antsa82
Käyttäjä

rating 40,000

arvasin
Käyttäjä

rating 40,000

Herman Tottooro
Käyttäjä

rating 40,000

johnny depp
Käyttäjä

rating 40,000

karhari
Käyttäjä

rating 40,000

Mon
Käyttäjä

rating 40,000

nukka_
Käyttäjä

rating 40,000

Thompson
Käyttäjä

rating 40,000

UltimateJT
Käyttäjä

rating 40,000

Elokuvan tiedot

Knock Knock
Knock Knock arvosana 2,62
Genret:
Trilleri,
Valmistusvuosi:
2015
Pituus:
99 min
Ohjaajat:
Eli Roth
Käsikirjoittajat:
Eli Roth, Guillermo Amoedo, Nicolás López
Pääosanäyttelijät:
Aaron Burns, Ana de Armas, Colleen Camp, Ignacia Allamand, Keanu Reeves, Lorenza Izzo
Maat:
USA
Kielet:
englanti