Pistejakauma

1%

2%

2%

2%

2%

13%

19%

37%

12%

9%

Pisteytykset

rating 80,000

Stranger
Käyttäjä

rating 80,000

Loistava toimintakomedia, joka ei ollut hetkeäkään tylsä. Näyttelijät tekivät hienoa työtä rooleissaan, mutta erityismaininnan ansaitsee Chloe Moretz.

afterman
Käyttäjä

rating 80,000

Hyvä

Anzalone
Käyttäjä

rating 80,000

Ei ota itseään liian vakavasti, mikä on ehdottomasti leffan vahvuus. Satiirin ja mustan huumorin elementtejä löytyy runsaasti ja ne erottavat tämän perinteisistä vakavasti otettavista supersankarileffoista. Todella viihdyttävä paketti on saatu kasaan ja vaikken olekaan supersankarileffojen ylimpiä ystäviä, niin ei tästä voi olla pitämättä.

arpum
Käyttäjä

rating 80,000

Leffa osaa olla surkea että erittäin hieno samaa aikaan leffa vie katsojan monen supersankari leffan parii mut eihän siinä mutta kun leffa koittaa samalla olla montaa muutakin asiaa niiin ei oikein toimi posiitivinen yllätys oli nähdä yksi lempi näyttelijäni NIcolas cage hiukan erilaisessa roolissa elokuva mikä pistää tykkämään supersankareista ja samalalla vihamaa leffaa lopulta herää kysymys onko kick-ass ees pää osassa tai sopiva nimi leffalle ?

Chadagun
Käyttäjä

rating 80,000

Iloinen yllätys. Tavallisesti en katso action-leffoja lainkaan, mutta Kick-Assin kohdalla poikkeus kannatti. Alusta loppuun hyvin viihdyttävä kokemus ja erikoisefektit jäävät mieleen.

Cpa
Käyttäjä

rating 80,000

Parempi ku osasin odottaa! :)

Creeper234
Käyttäjä

rating 80,000

En tiennyt oikein mitä odottaa, kun leffateatteriin astuin, mutta parituntisen jälkeen poistuin salista pöllämystynyt virne kasvoilla. Paras yllättäjä pitkään aikaan.

Leffan alkupuolilla tuli sellainen tunne, että mahtaako myötähäpeästä tulla aktiivinen seuralainen, mutta piankos elokuva pyörähti kunnolla käyntiin ja pitikin sitten otteessaan loppuun asti. Viihdyttävän räjähtävä paketti juuri sopivan ronskilla huumorilla höystettynä... ja yli ammutaan, mutta tyylikkäästi. Onhan se varsin absurdia ja epäuskottavaa nähdä pikkutyttö mittelemässä voimia taistelulajeja harrastavaa miestä vastaan, mutta tällainen rajojen rikkominen on selkeästi tarkoituksellsita ja istuu elokuvan henkeen.

Näyttelijöistä omaksi suosikikseni nousi lefffan pahista tulkitseva Mark Strong. Hän sai rakennettua Frank D'Amicosta häikäilettömän hillittömän tyypin, joka vakuuttaa ja naurattaa, mutta on samalla realistinen eikä mikään yksiulotteinen hahmo. Käsikirjoittajia pitää siis myös kiitellä, sillä suurin osa hahmoista on oikein hyvin kirjoitettuja ja näyttelijät saavat heihin työskentelyllään lisäpotkua. Chloe Moretz oli myös yllättävän veikeä lapsisalamurhaaja ja Aaron Johnson teki todelliset Maguiret helposti lähestyttävällä tulkinnallaan.

Vaikka leffassa onkin runsaasti hyviä puolia, ei se silti minulta täysiä pisteitä saa. Kaikki hahmot ovelasti yhteen linkittävä juoni piti mukavasti otteessaan, mutta se pakollinen ja turhan perinteinen "onneton nörtti saa kauniin tytön ja sitten elämä onkin täydellistä" -romanssi ei jaksanut sytyttää pätkääkään. Tästä johtuikin, että leffassa oli myös niitä vähemmän kiinnostavia ja ennalta-arvattavia kohtauksia, jotka ikävästi aiheuttivat pientä laahausta. Tokihan romanssi kuuluu myös alkuperäissarjikseen, joten pakko se oli tähänkin tunkea, mutta itse olen lopenkyllästynyt koko asetelmaan, joka toistuu lähes kaikissa supersankaritulkinnoissa samanlaisena.

Kuitenkin, lähtökohdiltaan loistava ja mukavan erilainen viiihdepaketti, joka ei mässäile vain julmetuilla erikoistehosteilla ja ihmekyvyillä, vaan tuo supersankaruuden tavallisten ihmisten keskuuteen.

DRUGS
Käyttäjä

rating 80,000

Todella mielenkiintoinen tapaus. Erikoinen ja ihan uusi ideakin. Lähinnä komedia mutta sisältää myös aikas rajua äksöniä. Idea on loistava. Elokuvassa on muutama kiintoisa sanomakin. Kick-Ass on ehdottomasti yksi vuoden 2010 kiinnostavimmista elokuvista.

Excobet
Käyttäjä

rating 80,000

Hauska komedia. Erittäin hyvä lauantai-illan leffa. Hyviä uusia ideoita oli leffa täynnä.

Glenn
Käyttäjä

rating 80,000

Yllätti kyllä hyvässä mielessä! 4 tähteä ansaitusti.

John Smith
Käyttäjä

rating 80,000

Parasta leffassa : Hit-girl !

JuhoTsu
Käyttäjä

rating 80,000

Hyvä toimintakomedia, on niin erilainen kuin aikaisemmat mitä on totuttu näkemään. Nicholas Cage on tosi hyvä roolissaan ja esittää hyvin hullua taas kerran. Lopussa sitä lapsenhakkausta olisi voinut vähän jättää vähemmälle.. Veriroiskeet oli tosi siististi tehty, eikä liioiteltu.

junik
Käyttäjä

rating 80,000

Luulin että tämä olisi ollut jotain aivan muuta. Pelkkää törttöilyä ja törmäilyä sukelluspuvussa. Mutta tämähän olikin oikeastaan aika hyvä! Lisäksi raaka sekä surullinen. Mutta niistä huolimatta hyvä!

Key
Käyttäjä

rating 80,000

Kick - Ass on melkein kuin elokuva Zombieland. Tässä on yhtäläisyyksiä Ruben Fleischerin ohjaamaan zombie-hörhöilyyn, kuten nörttimäinen päähenkilö. Kick - Ass on poikkeus muihin sarjakuvaelokuviin. Se on komediallinen ja epätavallisen toiminnallinen elokuva, jossa verta on uskallettu näyttää kohtuullisesti. Kokonaisuudessaan Kick - Ass on parhaimpia sarjakuvaan perustuvia elokuvia, joita on viime aikoina valmistunut.

korkkinado
Käyttäjä

rating 80,000

Kick-Ass todistaa Matthew Waughnin kyvykkyyden jälleen. Loistava supersankari-parodia, josta löytyy kuitenkin sydän kaiken rivon huumorin, satiirin ja väkivallan alta. Esimerkillistä viihdettä, jonka voi katsoa monta kertaa.

Lanttu95
Käyttäjä

rating 80,000

Tosi hyvä elokuva! Eroaa mukavasti kaikista supersankari elokuvista, hahmot ovat mielenkiintoisia ja niin on juonikin! Suosittelen!! :)

lilju_
Käyttäjä

rating 80,000

Ihmeen hyvä kokemus, mitä ensi kertaa katsoin, vaikka raaka ja verinen mutta ei se oikeestaan häirinnyt katsomista. Hauska ja nauruhermoja kutkuttava supersankarileffa, joka on yksi ehdoton suosikki! Moneen otteeseen olen katsonut ja en ole kyllästynyt.

Ludil
Käyttäjä

rating 80,000

Elokuvat, jotka suhtautuvat itseensä itseironisesti mutta säilyttävät samalla itsekunnioituksensa, ovat aina tervetullutta viihdettä. Paljon mainetta kahminut Kick-Ass on juuri tällainen teos: karski, alusta loppuun saakka erinomaisesti viihdyttävä toimintakomedia, joka ei pohdiskele katsojan kanssa syntyjä syviä vaan tekee läppää itsestään sekä populaarikulttuurista.

Elokuvan juoni on yllättävämpi kuin mitä nimestä ja kansikuvasta olisi voinut päätellä, mutta loppupeleissä sopivan sarjakuvamainen ilkeine gangstereineen ja synkeine kostajineen (miinus Kick-Ass), mikä tässä lienee ideanakin. Juonen tempo on hyvin hanskassa; katsoja ei pitkästy rauhallisempien kohtien aikana vaan saa sopivasti hengähdettyä ennen seuraavaa vauhdin hurmosta. Tätä leffaa seuraa siis oikein mielellään, kiitokset siitä menevät hupaisalle dialogille, oikeat fiilikset luovalle taustamusalle, enimmäkseen hyville näyttelijöille ja koko tarinan kaistapäisyydelle.

Elokuva on mainio toimintakomedia, jossa kumpaakin genreä on paljon. Kehuskelenpa nyt, että harvemmin näkee näin huvittavaa ja toimivaa komediaa. Etenkin elokuvan alkupuoli sinne noin keskiväliin asti on hersyvän hauskaa seurattavaa, ainakin jos sattuu pitämään tämäntyylisistä kahjoiluista. Esimerkiksi lievästi urponpuoleisen päähenkilön, Daven, hoopoilut typerässä puvussaan sekä jupin sensaatiomainen netti-ilmiömäisyys saivat jopa nauramaan ääneen. Harmi vain, että raina muuttuu pikkuisen totisenpuoleiseksi ja enemmän perinteisen supersankarimaiseksi tarinan loppupuolella (joka lässähdyttää eläväistä menoa aavistuksen verran), koska alkupuoli nauratti juuri tietynlaisen realisminsa ja satiirinsa ansiosta. Sen enempiä spoilaamatta, mielipahaa huumorisuoneen aiheuttaa myös hupaisimman naamioveikon kuolema.

Kick-Assin toimintakohtausten verisyyteen osasin varautua, koska se tuntuu olevan monille päällimäinen asia, joka leffasta jää mieleen. Omaan makuuni meno, vaikka kiitettävää rähinää onkin, on turhan brutaalia ja överiä, etenkin lopun teurastuksessa. Turha siitä on kuitenkaan sarjakuvien väkivaltaa parodioivaa leffaa syyttää. Vihaisten hemmojen kovuus ja tylyys on yksi huumoripointeista. Big-Daddyn ja Hit-Girlin hahmot ovat rajuja "sankareita" mielisairaammasta päästä, johon ehkä tarvitsee asennoitua tietynlaisesti ymmärtääkseen yskät ja elokuvan muutenkin.

Makke_95_
Käyttäjä

rating 80,000

Kick-Ass on todellinen piristysruiske tämän hetkisten supersankarielokuvien keskelle.
Komediapuoli aiheuttaa monet huutonaurut ja toimii läpi leffan hyvällä tasolla. Myös se toinen tärkeä puoli itselleni eli toiminta oli myös oikein makoisaa katseltavaa. Näyttelijät vetävät hyviä suorituksia ja hyvä soundtrack pauhaa taustalla. Äärimmäisen viihdyttävää siis.

Migus
Käyttäjä

rating 80,000

Täysin överiksi vedetyllä toiminnalla höystetty
komedia jaksoi naurattaa loppuun asti.

miqqex
Käyttäjä

rating 80,000

Hyvä supersankari leffa hyvillä näyttelijöillä :D 3.5/5

paranoia
Käyttäjä

rating 80,000

Ihan hyvä raina, mielellään tätä katseli. Oli vaan jotenkin hieman ristiriidassa itsensä kanssa, sillä lopussa ei enää tuntunut, että olisi katsellut komediaa. Mutta komedioista en yleensäkään välitä, joten hyvä vaan.

Paranoid
Käyttäjä

rating 80,000

On se Kick-Ass vaan kova poika... ottamaan turpiinsa. Yllättävän raaka ja verinen leffa, taitaa Rambo ja Charles Bronsonkin jäädä kyllä hopealle, jopa.
Kick-Ass on kerta kaikkiaan viihdyttävä pätkä koko kestonsa ajan ja tarinankerronta sujuvan soljuvaa. Cage näyttelee vaihteeksi hyvän roolin, eikä muissakaan ole valittamista. Hyvät musat vielä.

Kolme puol heitän. Tai laitankin neljä... olihan se aika hauskakin.

RetroBuff
Käyttäjä

rating 80,000

Erittäin hyvä toiminta-komedia, jossa kovan luokan toimintaa ja hyvää huumoria!

RevyFan
Käyttäjä

rating 80,000

Aivan loistava! Tarina jopa kosketti itseä paikoin jollain tapaa. Meno oli aika raakaakin välillä, K-15 kyllä täyttyi heittämällä. Hit-Girlille menee suurimmat pisteet, tyttö laittoi porukkaa lattiaan aika tyylikkäästi. Mikään lefassa ei pääse samalle tasolle kuin Hit-Girlin kohtaus kerrostalossa. Taustalla myös kova biisi siinä kohtaa! Kaikkineen yllättävän hyvä, ei yliarvostettu neljällä tähdellä.

rillijulle
Tykittäjä

rating 80,000

Ylityylikkäät toimintakohtaukset tuovat mieleen vanhan kunnon honkkaritoiminnan. Joka otos tuntuu muutenkin erittäin viimeistellyltä, sillä miljöö ja esimerkiksi näyttelijöiden eleet sopivat menoon mainiosti. Äksöni on mukavan veristä ja fyysistä, eikä kuvallisessa puolessakaan olla epäonnistuttu, sillä kuvaus, ohjaus ja leikkaus ovat täydellisessä harmoniassa toistensa kanssa. Mukavan erilainen supersankarifilmi ja pomppaa heti Watchmenin rinnalle taistelemaan parhaan filmatisoinnin tittelistä.

Selixi
Käyttäjä

rating 80,000

Vihdoin kunnollinen "supersankari"-leffa. Hahmot olivat mielenkiintoisia ja erityisen hienoa oli, että Nicolas Cage oli leffassa. Vertakin oli uskallettu jonkin verran käyttää mikä on tietysti positiivista. 4/5

sulo
Käyttäjä

rating 80,000

Defendorin kaltainen "supersankari" elokuva. Perus tyyppi haluaa olla supersankari ja turpaan ottamalla kerääkin mainetta. Kun Defendor on enemmän draamaan keskittyvä, niin Kick-Ass puolestaan keskittyy piristävän yltiöväkivaltaiseen, ja juuri siksi niin hauskaan toimintaan.

Surface
Käyttäjä

rating 80,000

Hyvä toimintakomedia

TaoTao
Käyttäjä

rating 80,000

Oikeasti hyvää satiiria, ei tarvitse pelätä
'Scary Movie'- porukan uudeksi tekeleeksi.
Mark Millarin sarjakuvaromaaniin pohjautuva
toimintakomedia rokkaa hyvillä hahmoillaan.
Hienointa onnistumista kokonaisuudessa
on se että se se tekee kaikki odotetut
kliseet, mutta juuri oikein.

Päähenkilö ja "kick-ass"-hahmo
Dave Lizewski (Brittiläinen Aaron Johnson)
Jää huimasti "Big Daddyn" (Nicholas Cage) ja
"Hit-Girl" hahmoa esittävän Chloë Grace Moretzin
jalkoihin. Kielenkäyttö ja väkivallan määrä
pääsivät positiivisessa mielessä yllättämään.
"Hit-Girl" on parhaimpia elokuvahahmoja
pitkään aikaan. 4/5

TatiTeThird
Käyttäjä

rating 80,000

Komppaan täysin Katmand0ria. En muista milloin olisin viimeksi saanut nauraa näin paljon jenkkikomedialle. Kick-Ass on erittäin tervetullut parodia kaikkien kymmenien supersankarielokuvien keskelle. Kuvioon sipii hyvin, että Kick-Ass perustuu itsekin sarjakuvaan.
Näyttelijävalinnat ovat erinomaiset. Aaron Taylor-Johnson sopii kuin nyrkki silmään Kick-Assin rooliin, Chloë Grace Moretz on loistava bad-assina Hit-Girlinä ja positiivisena yllätyksenä jopa Nicolas Cage Big Daddynä on hyvä.
Musiikkivalinnat ovat erinomaisia. Yksi lempikohtauksistani leffassa oli, kun Kick-Ass hakkasi roistoja Prodigyn musiikin soidessa taustalla.

Leffa on kaikin puolin erittäin hyvä ja yksi hauskimmista 2010-luvun komedioista. Suosittelen!

Taukki
Käyttäjä

rating 80,000

Supersankarielokuvien uusi tuulahdus, joka toimii yllättävän hyvin. Sarjakuvamainen väkivalta tuo mukavan kontrastin elokuvan idioottimaiseen huumoriin. Välillä saa nauraa todella ja välillä kohtausten vakuuttavuudessa mennään jopa elokuvataiteen puolelle. Välillä meno on realistista, mutta välillä ylitetään kaikki uskottavuudenkin rajat.

Toimiva kokonaisuus hyvillä näyttelijöillä ja osuvalla sanomalla!

Zoidberg
Käyttäjä

rating 80,000

Erilainen ja hyvä supersankarileffa! Suosittelen lämpimästi.

2-Edge
Käyttäjä

rating 80,000

a-i-n-o
Käyttäjä

rating 80,000

akitus
Käyttäjä

rating 80,000

almukka
Käyttäjä

rating 80,000

Altema
Käyttäjä

rating 80,000

Amis
Käyttäjä

rating 80,000

Animal_Nitrate
Käyttäjä

rating 80,000

apc 53
Tykittäjä

rating 80,000

arkistomies
Käyttäjä

rating 80,000

aRRtsi
Käyttäjä

rating 80,000

arska
Ylläpitäjä

rating 80,000

Artzi-
Käyttäjä

rating 80,000

arvili
Käyttäjä

rating 80,000

AxZ
Käyttäjä

rating 80,000

Backwoods
Käyttäjä

rating 80,000

Batman
Käyttäjä

rating 80,000

batzmo
Käyttäjä

rating 80,000

BlaizerTM
Käyttäjä

rating 80,000

Blaze
Käyttäjä

rating 80,000

BrotherPeter
Käyttäjä

rating 80,000

Calvero
Käyttäjä

rating 80,000

Cinemorte
Käyttäjä

rating 80,000

CLOSEThero
Käyttäjä

rating 80,000

Compi
Käyttäjä

rating 80,000

Crank!
Käyttäjä

rating 80,000

Domini
Käyttäjä

rating 80,000

elokuvaleffa
Käyttäjä

rating 80,000

Embule
Käyttäjä

rating 80,000

EPI
Käyttäjä

rating 80,000

FinnPoro
Käyttäjä

rating 80,000

Frank Lucas
Käyttäjä

rating 80,000

fritic87
Käyttäjä

rating 80,000

GettinHi
Käyttäjä

rating 80,000

Glorry
Käyttäjä

rating 80,000

GoldenKillah
Käyttäjä

rating 80,000

Gorsto
Käyttäjä

rating 80,000

Grass
Käyttäjä

rating 80,000

Grönberg
Käyttäjä

rating 80,000

Haahuilija
Käyttäjä

rating 80,000

haxor
Käyttäjä

rating 80,000

Hellblazer
Käyttäjä

rating 80,000

Henz
Käyttäjä

rating 80,000

hhenna.
Käyttäjä

rating 80,000

hipheijenna
Käyttäjä

rating 80,000

hMtZ
Käyttäjä

rating 80,000

huntteri
Käyttäjä

rating 80,000

irenreV
Käyttäjä

rating 80,000

J4rpp4
Käyttäjä

rating 80,000

jakubias
Käyttäjä

rating 80,000

Jamppahattu
Käyttäjä

rating 80,000

jamzu98
Käyttäjä

rating 80,000

JebuX
Käyttäjä

rating 80,000

Jedi-Brony
Käyttäjä

rating 80,000

JelunK1
Käyttäjä

rating 80,000

Jii89
Käyttäjä

rating 80,000

Joginen
Käyttäjä

rating 80,000

JohnnyD
Käyttäjä

rating 80,000

Jonakin
Käyttäjä

rating 80,000

Jonttura
Käyttäjä

rating 80,000

JPetteriM
Käyttäjä

rating 80,000

Jugger
Käyttäjä

rating 80,000

Jurgen28
Käyttäjä

rating 80,000

Kaakeli
Käyttäjä

rating 80,000

KaiZeri
Käyttäjä

rating 80,000

Kaltsu
Käyttäjä

rating 80,000

kanssi
Käyttäjä

rating 80,000

Kay09
Käyttäjä

rating 80,000

Kaz
Käyttäjä

rating 80,000

kewanhammer
Käyttäjä

rating 80,000

Kilttipoika
Käyttäjä

rating 80,000

Koski
Käyttäjä

rating 80,000

kuunsuru
Käyttäjä

rating 80,000

laaars
Käyttäjä

rating 80,000

lester
Käyttäjä

rating 80,000

Liquider
Käyttäjä

rating 80,000

lokaäijä
Käyttäjä

rating 80,000

Lolvo
Käyttäjä

rating 80,000

Lordi-fani
Käyttäjä

rating 80,000

MadMike
Käyttäjä

rating 80,000

MaggotCorpse
Käyttäjä

rating 80,000

Maick
Käyttäjä

rating 80,000

Mäizellou
Käyttäjä

rating 80,000

malahma
Käyttäjä

rating 80,000

Marauderi
Käyttäjä

rating 80,000

Masu
Käyttäjä

rating 80,000

mersilja
Käyttäjä

rating 80,000

mh
Käyttäjä

rating 80,000

Mikaro
Käyttäjä

rating 80,000

mike
Käyttäjä

rating 80,000

milkman
Käyttäjä

rating 80,000

Minnespinnus
Käyttäjä

rating 80,000

mirao
Käyttäjä

rating 80,000

MKGa
Käyttäjä

rating 80,000

ms
Käyttäjä

rating 80,000

naamio tyyppi
Käyttäjä

rating 80,000

nannnis
Käyttäjä

rating 80,000

Nekkelsbarg
Käyttäjä

rating 80,000

Nexus
Käyttäjä

rating 80,000

NTX
Käyttäjä

rating 80,000

Nuijamies
Käyttäjä

rating 80,000

nukka_
Käyttäjä

rating 80,000

nurkka_
Käyttäjä

rating 80,000

ojarumpujuoppo
Käyttäjä

rating 80,000

ozkuz
Käyttäjä

rating 80,000

Pallopoika
Käyttäjä

rating 80,000

Pawe87
Käyttäjä

rating 80,000

Pertsa69
Käyttäjä

rating 80,000

Pikli
Käyttäjä

rating 80,000

|Plop|
Käyttäjä

rating 80,000

PSNHLFTW
Käyttäjä

rating 80,000

pukkki007
Käyttäjä

rating 80,000

Pummi666
Käyttäjä

rating 80,000

RaakaAAPEE
Käyttäjä

rating 80,000

Renmiri
Käyttäjä

rating 80,000

reykir
Käyttäjä

rating 80,000

rollejokinen
Käyttäjä

rating 80,000

rostetti
Käyttäjä

rating 80,000

rouhu
Käyttäjä

rating 80,000

rusher
Käyttäjä

rating 80,000

Rutanen
Käyttäjä

rating 80,000

Saku Työrinoja
Käyttäjä

rating 80,000

Samt
Käyttäjä

rating 80,000

sännm
Käyttäjä

rating 80,000

satanoperca
Käyttäjä

rating 80,000

Secreterial
Käyttäjä

rating 80,000

sirak
Käyttäjä

rating 80,000

spude
Käyttäjä

rating 80,000

srlq
Käyttäjä

rating 80,000

SuchAShame
Käyttäjä

rating 80,000

Sunday
Käyttäjä

rating 80,000

Sunisiks
Käyttäjä

rating 80,000

Taotaotao
Käyttäjä

rating 80,000

TeeP
Käyttäjä

rating 80,000

Teknopottu
Käyttäjä

rating 80,000

Texyll
Käyttäjä

rating 80,000

TheDude
Käyttäjä

rating 80,000

TheMan
Käyttäjä

rating 80,000

Thobi
Käyttäjä

rating 80,000

Thuuki
Käyttäjä

rating 80,000

Tiiviste
Käyttäjä

rating 80,000

Timbe-
Käyttäjä

rating 80,000

Tinúviel
Käyttäjä

rating 80,000

tinytjts
Käyttäjä

rating 80,000

tirehtööri
Käyttäjä

rating 80,000

Titan90
Käyttäjä

rating 80,000

Tomi
Käyttäjä

rating 80,000

tonsa
Käyttäjä

rating 80,000

tonyy__
Käyttäjä

rating 80,000

Tuplapukki
Käyttäjä

rating 80,000

Turbulenz
Käyttäjä

rating 80,000

tuulenpuuska
Käyttäjä

rating 80,000

tykki
Käyttäjä

rating 80,000

UltimateJT
Käyttäjä

rating 80,000

umpijuntti
Käyttäjä

rating 80,000

ussoj
Käyttäjä

rating 80,000

uusis
Käyttäjä

rating 80,000

vallu_87
Tähtääjä

rating 80,000

Vanne
Käyttäjä

rating 80,000

velmuilija
Käyttäjä

rating 80,000

viettinen
Käyttäjä

rating 80,000

Ville
Tähtääjä

rating 80,000

Waki
Käyttäjä

rating 80,000

Wakkis
Käyttäjä

rating 80,000

Wayne 64
Käyttäjä

rating 80,000

wednesday
Käyttäjä

rating 80,000

wh4tsern4me
Käyttäjä

rating 80,000

wilberi
Käyttäjä

rating 80,000

WreckMe666
Käyttäjä

rating 80,000

xenomorph
Käyttäjä

rating 80,000

Xerafine
Käyttäjä

rating 80,000

xlo463
Käyttäjä

rating 80,000

ykkosbonus
Käyttäjä

rating 80,000

Yulle
Käyttäjä

rating 80,000

zBeatrixKiddo
Käyttäjä

rating 80,000

ZombieJesus
Käyttäjä

rating 80,000

Elokuvan tiedot

Kick-Ass
Kick-Ass arvosana 3,71
Genret:
Komedia,
Valmistusvuosi:
2010
Pituus:
106 min
Ohjaajat:
Matthew Vaughn
Käsikirjoittajat:
Jane Goldman, Mark Millar, Matthew Vaughn
Pääosanäyttelijät:
Aaron Taylor-Johnson, Chloë Grace Moretz, Christopher Mintz-Plasse, Lyndsy Fonseca, Mark Strong, Nicolas Cage
Maat:
USA, Iso-Britannia
Kielet:
englanti