Pistejakauma

1%

2%

2%

2%

2%

13%

19%

37%

12%

9%

Pisteytykset

rating 10,000

eeppz
Käyttäjä

rating 10,000

Todella paska leffa. on olevinaan niin "hauska" mutta se ei naurattanut yhtään.enemmänkin ärsytti . Elokuvaa voi suositella vajakeille ja alle 8 vuotiaille.

Naelan
Käyttäjä

rating 10,000

Yksin kertaisesti tyhmä!

Sinipiika
Käyttäjä

rating 10,000

Katsoin elokuvaa noin puoliväliin kunnes sain lopullisesti tarpeekseni.

Odotin jotain pehmeämpää, omalla tavallaan sööttiä supersankarimeininkiä jossa nörtit maksavat takaisin kiusaajilleen tai pelastavat maailman (tähän väliin huom. en lukenut etukäteen arvosteluja, takakansitekstiä tms.) tai mitä hyvänsä sarjakuvissa nyt yleensä tapahtuukaan, mutta tämä ampuikin kovilla heti alusta asti.

Elokuvassa on yhdistetty sotaelokuvien veriset tehosteet ja katuelämän kovat puolet jollain tavalla yksinkertaistaen ja vähän värittäen sarjakuvamaiseen tyyliin ja kerrontaan. Ei toimi! Eikö ketään muuta kuvottanut kun pikkutyttö esitettiin - vieläpä iloisena - teurastamassa julmasti "pahiksia" eri tavoin? Yhtään paremmalta ei tuntunut myöskään huumepomon uhrien saama kohtelu (yksi heitettiin mikroon). Elokuva sisältää julmaa väkivaltaa, jota on kai jotenkin "kevennetty" tähän genreen sillä perusteella että "hahmot ovat hassuja", mutta jonka paikka olisi ihan jossain muualla. En kyennyt näkemään tässä mitään hauskaa.

Elokuvan tiedot

Kick-Ass
Kick-Ass arvosana 3,71
Genret:
Komedia,
Valmistusvuosi:
2010
Pituus:
106 min
Ohjaajat:
Matthew Vaughn
Käsikirjoittajat:
Jane Goldman, Mark Millar, Matthew Vaughn
Pääosanäyttelijät:
Aaron Taylor-Johnson, Chloë Grace Moretz, Christopher Mintz-Plasse, Lyndsy Fonseca, Mark Strong, Nicolas Cage
Maat:
USA, Iso-Britannia
Kielet:
englanti