Arvostelu

Tahattoman koominen elokuva.

Kauna-elokuvien ykkösosa oli kaikessa kliseisyydessäänkin ihan viihdyttävää säikyttelykauhua, joka onnistui paikoin hyytämään oikein kunnolla. Samaa ei voi sanoa typerästä jatko-osasta, joka jatkaa tarinaa lähes suoraan siitä mihin se edellisessä osassa jäi.

Aubrey on ykkösosasta tutun Karenin sisko, joka lähtee äitinsä pyynnöstä katsomaan sisartaan sairaalaan Tokioon. Perille päästyään Aubrey huomaa, ettei siskoressulla ole kaikki ruuvit ihan niin paikoillaan kuin voisi toivoa. Käy ilmi, että syypää moiseen sekoiluun löytyy kirotuksi sanotusta talosta, jonne Karen kieltää siskoaan menemästä. Samaan aikaan joukko teinejä römyää ympäri kirottua taloa ja joutuu kasvokkain pelottavaksi meikatun, narisevan perheenäidin kanssa.
Elokuvan edetässä käy ilmi, ettei taloon surmatun perheen raivo rajoitukaan enää talon seinien sisäpuolelle, vaan seuraa talossa vierailutta tyttöä jopa Amerikkoihin asti.

Kauna 2 on tahattoman koominen elokuva, jonka kauhuarvoa tuskin kannattaa ruveta edes mittailemaan. Aiemmasta osasta tuttu säikyttelykauhu on pyritty korvaamaan tunnelmanluonnilla, joka kuitenkin epäonnistuu täydellisesti. Leffan keskivaiheella huonoihin pelotteluyrityksiin kyllästyy ja pikkuhiljaa huumoriarvo alkaa nousta kaiken yläpuolelle.
Kaiken kaikkiaan Kauna 2 on todella turha räpöstys. Hattua voi nostaa ainoastaan leffan lapsinäyttelijälle, joka pesee kotoiset salkkari-Nikot mennen tullen. Muuten leffassa ei sitten hurraamista olekaan.

nimimerkki: Ookami-sama

Pisteet: rating 20,000

Hukka
Käyttäjä, 52 arvostelua
Arvosteltu: 08.07.2007
Katsottu: DVD

Saman kategorian TOP-leffoja

Blade Runner 2049
Blade Runner 2049 arvosana 4,03
Blade Runner 2049
Noita
Noita arvosana 3,94
Noita
Tappajahai
Tappajahai arvosana 4,11
Tappajahai
Taivas ja helvetti
Taivas ja helvetti arvosana 4,32
Taivas ja helvetti

Elokuvan tiedot

Kauna 2
Kauna 2 arvosana 2,25

Kauna 2 (2006)

Alkuperäinen nimi: The Grudge 2

Genret:
Trilleri,
Valmistusvuosi:
2006
Pituus:
108 min
Ohjaajat:
Takashi Shimizu
Käsikirjoittajat:
Stephen Susco, Takashi Shimizu
Pääosanäyttelijät:
Amber Tamblyn, Arielle Kebbel, Edison Chen, Jennifer Beals, Ryo Ishibashi, Sarah Michelle Gellar
Maat:
USA