Pistejakauma

18%

18%

8%

20%

16%

4%

6%

6%

2%

2%

Pisteytykset

rating 20,000

hebbu
Käyttäjä

rating 20,000

Skeidaa,mutta tulipa katsottua. Ainoa Postiivinen asia elokuvassa oli ammusvaraston räjähdys,muuten oli puuduttava leffa. Ja eikö itänaapurin vallan aikana Suomessa ollut ainuttakaan autoa?! Lisäksi Leppilammen pallinaama alkoi vituttamaan,anteeksi kielenkäyttöni,mutta asia on näin.

Dekabristi
Tähtääjä

rating 20,000

Haluan korostaa, etten arviossa halua millään tavalla loukata suomalaisen iskelmän ystäviä, sillä monet heistä ovat ihastuttavia ihmisiä :)

Pelimies
Käyttäjä

rating 20,000

Täyttä tuubaa alusta loppuun.

Sgt.Rane
Käyttäjä

rating 20,000

Kaksipäisen kotkan varjossa on eräs vaivannuttavimmista, epäloogisimmista ja elokuvallisesti köyhimmistä elävän kuvan tuotoksista, joita olen katsonut. Koska historialliset elokuvat ovat elokuvan lajeista se kaikista riskialttein genre (ontuva historiallinen tarkkuus sekä lukuisat virheet tunnetuimmissakin historiallisissa elokuvissa), niin jostain syystä Suomen "ULTIMATE!!11!!!" auteur Timppa Koivusalo on päättänyt tehdä rempseän-vakavan-historiallisen-rakkauselokuvan. Joo, mää haen mun takin.

Elokuvan suurin ongelma (niitä on vielä paljon enemmän, uskokaa pois) on se, että se ei tiedä mitä se yrittää olla. KKV on turhauttava, ylitunteellinen, ylinäytelty, yliohjattu, yliyritetty sekametelisoppa, jossa poukkoillaan vakavien teemojen ääreltä olutlasien ja eloveenatyttöjen leipomoihin. Ja näyttelijät ovat sitä rahaa-mulle-kun-lausun-pari-hassua-repliikkiä -lajia, niin KKV:n saa suoraan tuomita elokuvien alimpaan limboon.

anna.v
Käyttäjä

rating 20,000

jaamas
Käyttäjä

rating 20,000

John Lennonjohto
Käyttäjä

rating 20,000

lapio
Käyttäjä

rating 20,000

Lorcan
Käyttäjä

rating 20,000

Elokuvan tiedot

Kaksipäisen kotkan varjossa
Kaksipäisen kotkan varjossa arvosana 2,21
Genret:
Draama,
Valmistusvuosi:
2005
Pituus:
105 min
Ohjaajat:
Timo Koivusalo
Käsikirjoittajat:
Timo Koivusalo
Pääosanäyttelijät:
Anneli Saaristo, Esko Nikkari, Helena Vierikko, Kai Lehtinen, Mikko Leppilampi, Tapio Liinoja, Vesa-Matti Loiri, Vesa Vierikko
Maat:
Suomi
Kielet:
suomi