Pistejakauma

0%

0%

10%

13%

27%

24%

13%

5%

1%

6%

Pisteytykset

rating 40,000

Keräilijä
Käyttäjä

rating 40,000

Yhdentekevä jatko-osa. Eläinten kärsimys kuvina on hirveää katsottavaa. Kohta jossa raukka dinosaurus katsoo laiturilta ja palaa poroksi oli kieltämättä erittäin surullinen ja hirvittävä kohta.

RevyFan
Käyttäjä

rating 40,000

Koko tarina on niin hölmö ja idealistinen että pahaa tekee. Erään hahmon tunnistaa lesboksi vaikka hänen lesboutensa "paljastavaa" kohtausta ei elokuvaan edes laitettu. Kaikki väkivaltakin on niin lapsille sopivaa että olisi ollut parempi jättää se vähäkin pois. On tässä muutama kelvollinen vitsi ja sen verran ryminää että jaksoi juuri ja juuri katsoa mutta keskitasoa huonommaksi jää.

TatiTeThird
Käyttäjä

rating 40,000

Kliseinen, ennalta-arvattava ja enimmäkseen yllätyksetön. Välillä on osattu luoda toimivaa jännitystä, mutta muuten ollaan kyllä lähellä pannukakkua. Jokaikinen hahmoista on surkeasti kirjoitettu aina geneerisestä pahiksesta ärsyttävään, koomiseksi tarkoitettuun nörttihahmoon asti. Sokerisuudessa mennään edellistä osaakin pidemmälle eikä minkään tason logiikalla ole vieläkään mitään väliä.

Pidän myös huvittavana, kuinka parissa kohtauksessa selvästi otetaan feministisiä kannanottoja, mutta samalla Bryce Dallas Howardin hahmon ainoa funktio on katsoa vierestä kuinka Chris Pratt tekee kaikki urotyöt.

Tupolev79
Käyttäjä

rating 40,000

Pieni pettymyshän tämä oli ja ehkä se suurin miinus tulee siitä, että saarella vietetään aikaa vain pieni tovi. Liskot olivat edelleen ihan kivan näköisiä mutta kun aletaan menemään geenimuunneltuihin taistelusauruksiin ei se minua enää jaksa kiinnostaa. Ja kuten täällä on jo todettu on tämä elokuva toimintoineen, juonineen ja henkilöhahmoineen varsin huolella kliseissä pyöritelty. Loppu antaa myös lupauksen siitä, että lisää lienee luvassa ja voi pojat, mitä sieltä on tulossa? Veikkaisin ainakin 2-3 jatko-osaa..

Vaikka oli pettymys niin kestänee silti muutamia katseluita.

Grantarver
Käyttäjä

rating 40,000

JoonaPrkl
Käyttäjä

rating 40,000

keijomies
Käyttäjä

rating 40,000

kolamuki
Käyttäjä

rating 40,000

Parasite
Käyttäjä

rating 40,000

Pix
Käyttäjä

rating 40,000

Elokuvan tiedot

Jurassic World: Kaatunut valtakunta
Jurassic World: Kaatunut valtakunta arvosana 2,85

Jurassic World: Kaatunut valtakunta (2018)

Alkuperäinen nimi: Jurassic World: Fallen Kingdom

Genret:
Seikkailu,
Valmistusvuosi:
2018
Pituus:
128 min
Ohjaajat:
J. A. Bayona
Käsikirjoittajat:
Colin Trevorrow, Derek Connolly
Pääosanäyttelijät:
B. D. Wong, Bryce Dallas Howard, Chris Pratt, Daniella Pineda, Geraldine Chaplin, Isabella Sermon, James Cromwell (I), Jeff Goldblum, Justice Smith, Rafe Spall, Ted Levine, Toby Jones
Maat:
USA
Kielet:
englanti