Pistejakauma

4%

14%

12%

10%

12%

25%

14%

5%

2%

3%

Pisteytykset

rating 80,000

arska
Ylläpitäjä

rating 80,000

Mukava poikkeus nykypäivän suomifilmeissä. Musiikkivalinnat osuvat nappiin ja sovitukset on onnistuneita. Tarina on myös hyvä ja koskettaa. Raavaampikin mies kyllä herkistyy.

jehhna
Käyttäjä

rating 80,000

Kriitikot ovat sanoneet tästä aika paljon pahaa, mutta tämä on hyvä elokuva. Näyttelijöiden kemiat eivät ehkä niin hyvin toimineet pääpariskunnalla, mutta annan sen ja monet muut viat anteeksi, koska elokuva voitti minut lopulta puolelleen ja sain nauraa ja itkeä, ja kaikkein päälimmäiseksi jäi todella positiivinen fiilis.

Ihmiset ovat haukkuneet tarinan juontakin, voi jessus ihmiset koittakaa ymmärtää, se on perinteinen pieni SATU, jossa ei ole tarkoituskaan vetää mitään ihmeellistä tarinaa, vaan tehdä pienestä pikkusadusta jotain suurempaa. Se mielestäni sai kaiken irti juonestaan (joka oli minusta muutenkin hyvä, enkä tajua mitä jotkut valittaa). Kuitenkin tämä elokuva onnistui koskettamaan ja viihdyttämään.

Kuvaus ja visuaalinen ilme on näyttävä, ja sivuroolin vetäjät loistavia kuten Sarah Kivi ja Jenni Hakala. Musiikki on hyvää ja uudet tulkinnat hienoja. Se mikä elokuvassa viehättää eniten on sen pirteä meininki ja henki, jotka nostaa tämän yhdeksi parhaista kotimaisista elokuvista koskaan. Jos Rakastat on ihan sairaan viihdyttävä ja tämän jaksaa katsoa yhä uudelleen ja uudelleen.

Sanoitte mitä sanoitte kerrankin suomalainen elokuva joka ei ole tylsä, melankolinen ja todella ankea TÄLLÄISTA KAIVATAAN LISÄÄ ja se edustaa jotain uutta ja parempaa suuntaa suomalaisissa elokuvissa. Kiitos Neil Hardwick että sait tämän tehtyä, suomalaiset ovat vain ankeita ja eivät koskaan tajua mitään pirteää. Onneksi tämä on uskallettu tehdä

mäskipää
Käyttäjä

rating 80,000

Nähtävästi niitä elokuvia, jotka jakavat mielipiteet jyrkästi kahtia. Omasta mielestäni elokuva toimi, ja joihinkin periaatteessa vakaviin kohtiin saatiin erikoisilla musiikki- ja tanssivalinnoilla hieman vinksahtanut tunnelma. Kokonaisuutena oikein kelvollinen ja raikas musikaalidraama muutamilla humoristisillakin elementeillä.

tare
Käyttäjä

rating 80,000

tph
Käyttäjä

rating 80,000

Elokuvan tiedot

Jos rakastat
Jos rakastat arvosana 2,49
Genret:
Draama,
Valmistusvuosi:
2010
Pituus:
121 min
Tunnetaan myös nimillä:
If You Love
Ohjaajat:
Neil Hardwick
Käsikirjoittajat:
Katja Kallio, Sakari Topelius
Pääosanäyttelijät:
Anna Laulumaa, Chike Ohanwe, Elli Vallinoja, Henni-Liisa Stam, Jenni Hakala, Meri Nenonen, Minttu Mustakallio, Satu Silvo, Taneli Mäkelä
Maat:
Suomi
Kielet:
suomi