Pistejakauma

4%

0%

0%

0%

4%

7%

21%

39%

14%

11%

Pisteytykset

rating 70,000

IsoVauva
Käyttäjä

rating 70,000

Ihan hauska ja omaperäinen satiirikomedia! Nauroin leffan vitseille useamman kerran ääneen varsinkin alkupuolella. Lopussa homma valahti vähän enemmän draaman puolelle ja minusta leffan vakavammat kohtaukset eivät muutenkaan toimineet ihan toivotulla tavalla. Komedian ja vakavan draaman yhdistäminen on aina vaikeaa, koska yleensä toinen elementti syö toisen tehoa ja niin kävi vähän tässäkin.

Pääosan skidi on roolissa loistava ja onneksi, koska leffa lepää vahvasti hänen harteillaan. Itse ohjaaja Taika Waititi mielikuvitus-Hitlerinä oli myös mainio! Muut hahmot jäivät valitettavasti hieman yksipuolisiksi lukuunottamatta piileskelevää teinityttöä.

Huvittava ja mielikuvituksellinen leffa, mutta en kyllä tätä enää uudestaan tule katsomaan. Ihan niin paljon ei leffa kuitenkaan minua onnistunut naurattamaan ja komedian täytyy olla loistava, että sillä on uusintakatseluarvoa minun silmissäni.

batzmo
Käyttäjä

rating 70,000

D-McH
Käyttäjä

rating 70,000

Koski
Käyttäjä

rating 70,000

Luffy
Käyttäjä

rating 70,000

Spielburger
Käyttäjä

rating 70,000

Elokuvan tiedot

Jojo Rabbit
Jojo Rabbit arvosana 3,82
Genret:
Komedia,
Valmistusvuosi:
2019
Pituus:
108 min
Ohjaajat:
Taika Waititi
Käsikirjoittajat:
Christine Leunens, Taika Waititi
Pääosanäyttelijät:
Alfie Allen, Rebel Wilson, Roman Griffin Davis, Sam Rockwell, Scarlett Johansson, Stephen Merchant, Taika Waititi, Thomasin McKenzie
Maat:
Saksa, USA
Kielet:
englanti