Ja äitiäs kans (2001)
- 102 min
- Genret:
- Draama
- Sijoitus:
Leffatykin 528. paras elokuva.
Kommentit (19)
TapioKäyttäjä |
03.05.09 klo 01:45 Ihan hyvä road-leffa Meksikosta. Jännä ja viihdyttävä kuvaus nuoruudesta ja sen yhdestä vaiheesta, joskaan ei nyt paljoa enempää tarjonnutkaan. Näyttelijät tekevät hyvät roolisuoritukset ja heidän välinen kemia toimii erinomaisesti. Elämänmakuinen ja rosoinen tunnelma vallitsee koko leffan ajan. Hieno ja hyvän fiiliksen jättävä loppu nostaa neljään tähteen.
![]() SupersonicKäyttäjä |
11.01.09 klo 17:24 Loistava elokuva. Ois tullu viis tähtee ilman homoilua |
![]() Michelle78Käyttäjä |
14.08.08 klo 20:12 Todellakin melko tyhjänpäiväinen elokuva. Seksistä puhutaan paljon ja sitä näytetään paljon. Teinipojille suunnattua tirkistelyviihdettä. |
maugeTähtääjä |
13.05.08 klo 22:46 Aika mitäänsanomaton roadmovie Meksikosta. Hikistä erotomaniaa ja saippuaoopperamaista juonikuviota. Cuaron pystyy ehdottomasti parempaan.
![]() Tero |
20.07.06 klo 20:33 Pelkkää seksimässäilyä. Kun hooceetä haluan, löydän kyllä oikeat leffat ;)
![]() Organismi |
14.04.06 klo 00:20 Elokuva joka herättää keskustelua ja on vaikutukseltaan tyrmäävä. Sellaisia tarvitaan enemmän.
![]() Giga |
20.05.05 klo 16:04 Elämänmakuinen ja uskottava kuvaus kahdesta teinipojasta ja kauniskurvisesta, aikuisemmasta naisesta. Dialogi kulkee navan alla ihan koko ajan, mutta ellei ole allerginen roisille seksipuheille, kannattaa tämä leffa katsastaa. Mikään klassikkoleffa tämä ei mielestäni kuitenkaan ole.(Erityisenä yksityiskohtana sanottakoon, että tämän elokuvan henkilöt asioivat jopa vessassa!)
![]() Polio |
20.05.05 klo 11:45 Eihän tossa elokuvassa ollut mitään varsinaista juonta, pari pentua marin voimalla panemassa kaikkea 2-jalkaista ja runkkaamassa. "Juoni" perustuu kohta kuolevaan naiseen kuka kerrankin uskaltaa tehdä jotain "jännää". Aika hentoa. Ei silti Hw-kamaa. 1 siitä.
![]() Maribel Verdu |
15.04.05 klo 18:21 Loistava leffa! Aivan mieletön! Makes me wanna go to MEXICOOO!!! Nainenkin saa nauttia seksistä ja kerrankin se kuvataan myös naisen näkökulmasta. Minä ainakin löysin leffasta syvyyttä mielin määrin. Kaikkea ei tarvitse amerikkalaiseen tyyliin ta-va-ta vaan pitää osata itsekin oivaltaa. Älykäs, humoristinen ja elämän makuinen leffa!!!
![]() Jeppe |
04.07.04 klo 11:23 Tosi erilainen, piristävä tapaus. Kannattaa katsoa, jos hollymössö alkaa puuduttaa.
![]() Miracle-Mike |
07.06.04 klo 22:45 Ei ihan tusinatavaraa.. Sen verran omalaatuinen juttu. Hyvät kuvakulmat, hauska tarina ja hyvä meininki kaiken kaikkiaan. Suositeltava, mutta ei aivan kenelle tahansa. Kerran sen katsoo.
![]() muppe |
27.04.04 klo 16:17 Tosi hyvä!
![]() Mexican |
14.04.04 klo 13:27 Loistava elokuva. Kunnon nuorisoroadmovie joka tihkuu elämää!!!
![]() Anniliina |
28.02.04 klo 15:19 Hyvä leffa.Kannattaa katsoa!
![]() piikki |
02.02.04 klo 21:15 Uskomattoman vauhdikas ja jopa juonella varustettu erikoinen leffa. Meksikon espanja häiritsi alkuun, mutta siihenkin tottui pian. Kannattaa katsoa, välillä muutakin kuin jenkkipotaskaa!
![]() Thykki |
23.10.03 klo 18:48 Muutama hyvä kohtaus ja toisinaan vähän kyllästytävää menoa sisältävä leffa on loppujen lopuksi ihan katsottavaa viihdettä. Elokuva ei tarjoa mitään täydellisyyttä ja ei edes yritä tavoitella sitä. Tekovaiheessa on otettu varman päälle ja taattu ettei leffasta tule mikään hirveä floppi. Mutta tällä tavalla ei voi saada hirveää menestystä. Kyllähän tämä kannattaa jossain vaiheessa katsoa, vaikkei se ihan välttämätöntä ole.
![]() Jaana |
09.10.03 klo 17:09 Paras elokuva mitä olen tänä vuonna nähnyt. Suosittelen!
![]() Thoke |
15.07.03 klo 19:51 Odotin leffalta erittäin paljon. Sitten rupesin pelkäämään, että mitäs jos odotankin siltä liikoja ja aloin välttelemään sitä. Lopulta tämä tuli sitten ostettua itselleen. Loppuen lopuksi leffa olikin ihan hyvä ja tarkistamisen arvoinen pläjäys. Huumoria ei ollut niin paljon kuin odotin, mutta idea olikin itse jo hauska. Leffan ote oli yllättävänkin rento, vaikka aihe ei ole mikään kovin kepeä. Silmän iloa oli mukavasti mukana molemmille sukupuolille. Ihan hyvä draamakomedia, mutta ei mikään mestariteos. Ihmetyttää vain sen saaneen runsaat kehut. Ehkä olen vain vähän tyhmä. Joka tapauksessa tähän elokuvaan kannattaa tarttua kiinni, jos vain on mahdollisuus.
![]() Arska |
19.05.03 klo 23:42 Leffalta tuli näköjään odotettua vähän liikoja. DVD:n kannessa koreilee parit kriitikoiden antamat viidet tähdet. Aihehan on mitä herkullisin, teinipojat hääräämässä hiukan vanhemman naisen kimpussa. Meksikolainen vilkkaus yhdistettynä espanjankieliseen molotukseen oli nyt vaan turhan suuri kulttuurishokki rauhalliseen maanantai-iltaan. Leffan ohjaaja Alfonso Cuarónhan muuten häärää kolmennen Harry Potterin ohjaajan pallilla.
Pistejakauma
0,0% | |
0,0% |
Saman genren leffoja
Laulu tulipunaisesta kukasta
Kuin raikas tuulahdus menneistä kesistä vangittuna filmille.

Sano mitä sanot 22.06.2008 21:13
Arvostelut (3)
Räävitön, temperamenttinen road-movie, kuvaus nuoruudesta ja yhden sen vaiheen päättymisestä.

Iskela 14.04.2004 12:04
Tunteilla pelaaminen toi välillä kylmiä väreitä...

Meekku 19.11.2002 20:37
Realistisuus ja suorapuheisuus kuuluvat elokuvan perustaan.

Katakombi 13.11.2002 19:59