Pistejakauma

1%

0%

1%

1%

4%

10%

16%

25%

22%

19%

Pisteytykset

rating 40,000

tepi
Käyttäjä

rating 40,000

Tulevaisuuden maailmassa luonnonvarat ovat loppuneet ja miehistö lähetetään etsimään uutta maailmaa ihmiskunnan rippeille. (jotta sitä päästään taas sottaamaan ja lopuksi täyttämään itkunsekaisella melodraamalla) Samalla pohditaan meneekö ihmiskunnan etu yksilön edelle.

Melankolinen astronautti sanoo hyvästit tyttärelleen ja matkusta madonreiän läpi. Niin kuin aina scifi-draamojen kohdalla, juoni sotkeutuu aika-ulottuvuuksien ja muiden teorioiden syövereihin. Niiden selittämiseen leffan pitäisi katsoa useampi kerta. (ja pika kelata löysimmät jaksot pois eikä pitkän arvostelun rustaamisesta makseta liksaa)

Siellä toisen maailman planeetalla tunti vietettyä aikaa on maa-planeetalla seitsemänkymmentä vuotta. Isä tapaa lopussa vanhan tyttärensä. Siinä välissä seikkailee viidennessä ulottuvuudessa haamuna haahuillen.

Mukana on nimekkäitä näyttelijöitä mm. Michael Caine ja tällaiseen vajaaseen kolmituntiseen on ladattu tunnetta eikä jätä kylmäksi. Ilmeisesti Nolanin veljeksillä on taipumusta synkkyyteen ja ihmiskunnan oman navan tuijotteluun eikä avaruuden tehosteista saada tämän enempää irti.. .

vompakki
Käyttäjä

rating 40,000

Nolan yrittää tehdä 2001:t mutta ei onnistu. Interstellar on korni, konservatiivinen ja lopussa tyhmän selittelevä, eli 2001:n vastakohta. 2/5

akaharo
Käyttäjä

rating 40,000

Sgt.Rane
Käyttäjä

rating 40,000

Elokuvan tiedot

Interstellar
Interstellar arvosana 3,96
Genret:
Sci-fi,
Valmistusvuosi:
2014
Pituus:
169 min
Ohjaajat:
Christopher Nolan
Käsikirjoittajat:
Christopher Nolan, Jonathan Nolan
Pääosanäyttelijät:
Anne Hathaway, Bill Irwin, Casey Affleck, Ellen Burstyn, Jessica Chastain, Matt Damon, Matthew McConaughey, Michael Caine (I), Topher Grace, Wes Bentley
Maat:
USA, Iso-Britannia
Kielet:
englanti