Arvostelu

Ihan kelpo pienimuotoinen jännityspläjäys.

Mielenkiintoiselta vaikuttava tarina sai raahautumaan leffateatteriin. Tarina on sopivan pienimuotoinen ja sillä voi olla paljonkin annettavaa, mutta kuinkas kävi...

Joukkio erilaisia autolijoita matkalla johonkin, päätyvät Nevadassa sijaitsevaan tienvarsimotelliin. Tiet ovat tukossa ympärillä ja poispääsyä ei ole. Yöstä tulee kostea ja rankka. Vettä tulee kuin esterin pers***tä ja väkeä alkaa tippumaan yksi toisensa jälkeen. Joukossa on siis murhaaja. Samaan aikaan on käynnissä toisaalla kuulustelusessio, jossa kuolemaantuomittua Malcolm Riversiä kuulustellaan päämäränä todistaa hänet hulluksi. Kuinka nämä asiat sitten liittyvät toisiinsa. Kohtuullisen mielenkiintoisia käänteitä on luvassa.

Juoni on ihan ookoo, mutta jotenkin tässä tulee nyt sellainen olo että tämä jollain tapaa väkisin väännetty. Mieleen juolahtaa Fight Club ja 10 pientä neekeripoikaa nimiset leffat. Molemmista on otettu joitain elementtejä mukaan. Ihmettelen hiukan etten erityisemmin pitänyt leffasta vaikka luulisi että juuri tämäntyyppisestä jännityksestä pidän. Mikä lie, huono päivä, keskittymisvaikeuksia vai mitä. Toisena päivänä katsottuna leffa keräisi ehkä enemmänkin pointseja, mutta tällä hetkellä en enempää sille voi antaa. Ihan kelpo pienimuotoinen jännityspläjäys, mutta jollain tapaa tässä on väkisinvääntämisen makua.

Pisteet: rating 60,000

arska
Ylläpitäjä, 637 arvostelua
Arvosteltu: 24.08.2003
Katsottu: Teatterissa

Kysymys kuuluukin: kuinka pitkälle olemme valmiita sielumme puristamaan, repimään tai tappamaan, kunnes kuolemme tuskaan yrittäessämme tai saamme rauhan?

Kysymys kuuluukin: kuinka pitkälle olemme valmiita sielumme puristamaan, repimään tai tappamaan, kunnes kuolemme tuskaan yrittäessämme tai saamme rauhan?

THOND95 26.10.2012

rating 80,000

Saman kategorian TOP-leffoja

Sukellusvene U-96
Sukellusvene U-96 arvosana 4,36
Sukellusvene U-96
Fargo
Fargo arvosana 4,16
Fargo
The Killer
The Killer arvosana 4,30
The Killer
Kuolemaantuomittu on karannut
Kuolemaantuomittu on karannut arvosana 4,26
Kuolemaantuomittu on karannut

Elokuvan tiedot

Identity
Identity arvosana 3,44
Genret:
Trilleri
Valmistusvuosi:
2003
Pituus:
91 min
K15
Tunnetaan myös nimillä:
I.D.
Ohjaajat:
James Mangold
Käsikirjoittajat:
Michael Cooney
Pääosanäyttelijät:
Alfred Molina, Amanda Peet, John Cusack, John Hawkes, Ray Liotta, Rebecca De Mornay
Maat:
USA
Kielet:
englanti