Arvostelu

Vuoden 2003 säälittävimpiä virityksiä. Juoni on ponneton, näyttelijät hukkuvat harmaaseen massaan.

Jaahans, tällekin Sekoboltsille on saapunut "kohufilmi" Hymypoika. Leffasta olen kuullut paljon pahaa, mutta myös hyvää. Leffa markkinoi itseään aika hyvin viime vuonna. Hymypojasta kaikki puhui. Turhaa jäkätystä, tämä leffahan on surkea.

Yksi kaveriporukan kavereista (Taavi) saa isohkon perinnön. Pojan vanhempien kohtalo on hänelle itselleen vielä hämärän peitossa. Tunnevammaiseksi jäänyt Taavin järjestämissä bileissä kaverit saavat idean. "Kuvataas kaikki panomme videolle" kuului idea. Säännötkin saatiin kasaan. Tämän jälkeen kaikki meneekin p*rseelleen. Osa porukasta huomaa, että eihän sitä pesää noin vain saada. Joku on vielä neitsyt, joku taas niin epätoivoinen että yrittää saada rasiaa raiskaamalla. Yhdellä sentään menee hyvin.

Leffa yrittää olla liikaa ajatuksia herättävä, mikä ärsytti minua suuresti. En tiennyt pitäisikö itkeä vai nauraa. Leffa alkoi kepeästi, mutta muuttui tummasävyisemmäksi loppua kohden.

Vuoden 2003 säälittävimpiä virityksiä. Juoni on ponneton, näyttelijät hukkuvat harmaaseen massaan. Puoli tähteä täytyy antaa Taavin komiasta Mersusta :). Leffasa ei sitten mitään muuta hyvää löydy. Dialogi on kakkaa, ohjaaja yrittää liikaa Ameriikkojen malliin. Soundtrack oli myös huono. Ai niin, leffakin oli huono. Tästä leffasta jäi **skanmaku suuhun, kiertäkää kaukaa. Teitä on varoitettu

nimimerkki: Screwball

Pisteet: rating 40,000

Screwball
Käyttäjä, 29 arvostelua
Arvosteltu: 25.05.2004
Katsottu: DVD

Saman kategorian TOP-leffoja

Seitsemän samuraita
Seitsemän samuraita arvosana 4,34
Seitsemän samuraita
Dolls
Dolls arvosana 4,30
Dolls
Possession
Possession arvosana 3,86
Possession
Tule ja katso
Tule ja katso arvosana 4,29
Tule ja katso

Elokuvan tiedot

Hymypoika
Hymypoika arvosana 2,16
Genret:
Draama
Valmistusvuosi:
2003
Pituus:
106 min
Ohjaajat:
Jukka-Pekka Siili
Käsikirjoittajat:
Jaajo Linnonmaa, Jukka Vieno
Pääosanäyttelijät:
Evi Suppala, Jarkko Niemi, Jenni Banerjee, Jussi Nikkilä, Laura Malmivaara, Mervi Takatalo, Reino Nordin, Ville Kivelä, Ville Virtanen
Maat:
Suomi
Kielet:
suomi