High School Musical 2 (2007)
- Valmistusvuosi:
- 2007
- Kenny Ortega
- Peter Barsocchini
- Ashley Tisdale, Corbin Bleu, Lucas Grabeel, Monique Coleman, Vanessa Anne Hudgens, Zac Efron
- USA
- Kielet:
- englanti
- Pituus:
- 104 min
- Genret:
- Komedia, Musikaali
- Muut sarjan leffat:
- High School Musical, High School Musical 2, High School Musical 3: Senior Year
- Sijoitus:
Leffatykin 2748. paras elokuva.
Kommentit (30)
MatalahiilihappoinenKäyttäjä |
25.01.10 klo 19:14 Tämä on yhtä huono kuin ykkösosa, ellei huonompikin. En tiedä, mistä aloittaa. Ensinnäkin juonessa on samaa kuin ykkösosassa: nuori blondi Sharpay (Ashley Tisdale) yrittää edelleen varastaa kaikkien ah-meidän-pelastajamme-kultapoju Troyn (Zac Efron) Gabriellalta (Vanessa Hudgens), tällä kertaa se on tosin isommassa osassa ja tapahtumapaikkana on kylpylä. Tämä johtaa Troyn ja Gabriellan väliseen kärhämään (taas) ja Troylla menee kavereidenkin kanssa huonosti (taas), kunnes syntyy iso spektaakkeli, jolla kaikki korjaantuu (taas). Siis sitä Disneyn tavallista, nami-nami-ihanaa sokeria. Näyttelijät ovat teennäisiä ja huonoja, eivätkä tunnu osaavan hommaansa juuri yhtään. Montasataa metriä filmiä on varmasti mennyt hukkaan kuvauksissa. Kappaleet ovat samanlaisia ja jakaantuvat kahtia: oi-kuin-koskettavaa pianon pimputusta tai kivaa poppia, joilla ei ole yhtään todellista musiikillista arvoa. Elokuvassa on montakin muuta huonoa puolta, mutta tässä ovat nyt ne pääkohdat, jotka tekevät elokuvasta huonon. Kaiken kaikkiaan High School Musical 2 on millin päässä pohjanoteerauksesta, ja edeltäjäänsäkin huonompi, sokerilta haiskahtava rahastajaelokuva, jota tulee välttää.
WreckMe666Käyttäjä |
21.10.09 klo 22:23 Enpä menisi kehumaan (tätäkään) |
IronMaidenKäyttäjä |
03.09.09 klo 19:31 Yhtä paska kuin ykkönenkin. |
KookosbanaaniKäyttäjä |
19.07.09 klo 18:44 Edellistäkin kehnompi.
![]() ElyyyKäyttäjä |
11.04.09 klo 15:49 PARAS <3
- Predator -Käyttäjä |
21.03.09 klo 13:45 Ihan ok |
mr.depp-loveKäyttäjä |
22.02.09 klo 09:02 Idea on iha köyhä,kappaleet ja kyl soimaa päähä |
biigeKäyttäjä |
12.01.09 klo 20:56 Kakkos-osassa on paremmat laulut ja muutenki jotenki parempi, mietin vaan, miten kaikki voi yhtäkkiä osata laulut ulkoa leffassa, vaik ois kerran vilkassu sanoja? |
MushroomeKäyttäjä |
11.01.09 klo 07:43 Juua ika onnetonta teinihömppää koko elokuva jotkut biisit oli ihan ok mutta siihen se loppu. |
RambätmänKäyttäjä |
13.11.08 klo 21:46 Onnetonta teinihömppää.
kartzuKäyttäjä |
23.09.08 klo 14:06 Täyttä paskaa! Kauheaa lirkutusta, pää tuli kipeeksi.
vomppa_98Käyttäjä |
26.06.08 klo 15:49 Yksinkertaisesti surkea! Ykkösosassa soinut itse asiassa todella hyvä musiikki on muuttunut kamalaksi teinipopiksi, eivätkä näyttelijät saa samaa otetta hahmoistaan. Ja kaiken lisäksi juoni on suunnilleen sama kuin edeltäjässä. Lukio on vain vaihdettu klubiin, ja koulun musikaali Vuoden kyky-kilpailuun. Suurin osa lauluistakin on väännöksiä ykkösosan lauluista. Ainoa hyvä näyttelijä on Lucas Grabeel, joka on parantunut ykkösosasta niin, että hänen roolisuoritustaan voi sanoa loistavaksi. Oikeastaan pitäisi kai antaa huonoimmat mahdolliset pisteet, mutta Lucas Grabeelin takia olkoot nämä 1,5 tähteä. Tämä elokuva ei todellakaan tee mitään kunniaa edeltäjälleen. Pitipä tämäkin vuokrata. 1,5/5 |
Von LiebermannKäyttäjä |
07.06.08 klo 16:26 Erittäin huono verrattuna ensimmäiseen osaan ja muutenkin elokuvallisesti ajatellen. Yksi piste tulee neiti Darbusin lyhyestä esiintymisestä rainan alussa.
PöpöKäyttäjä |
01.05.08 klo 20:13 Perus hyvää ylimenevää viihdettä. Ainoa vaan että V.A Hudgens ottaa NIIN paljon päähän, siinä oikea teennäisyyden huippu... |
Ben TurpinKäyttäjä |
28.02.08 klo 13:13 Vielä paskempi kuin ykkös-osa, saavutus sinänsä. |
![]() JmH |
03.01.08 klo 18:31 High School Musical 1ja 2 on parhaita leffoja mitä ikinä oon nähny! Zac on vaan niin IHANA! Ja Vanessa on mahtava näyttelijä!
![]() *pöö* |
03.01.08 klo 10:46 Hyvä ja vauhdikas leffa, näyttelijät hyviä, musiikki hyvää, juoni ei niin hyvä, vähän ennalta-arvattava. Parempi kuin ykkösosa.
![]() Mmuru |
30.12.07 klo 01:54 No en voi antaa ihan 5 pistettä.Zac on SUPERHOTT niinuin aina ja vanessa on oma sievä itsensä.Huonompi kuin 1.
![]() fbdfg |
21.12.07 klo 08:30 Ei muuta hyvää kun Zac Efronin ulkonäkö.
![]() Addi |
06.12.07 klo 20:11 Huonompi kuin edellinen HSM, mutta kuitenkin menevä ja uusia biisejä oli tarpeeksi. Ehkä sopii kuitenkin paremmin 10-20vuotiaille. Onneksi hieman romanssiakin mukana!
![]() Aldo |
05.12.07 klo 18:25 Perus teini-love-elokuva. Ihan ok, mutta - no, niin klisee!
![]() sadiq |
03.12.07 klo 15:15 maailman paras leffa minkä en ole nähnyt
![]() noorra |
29.11.07 klo 18:17 Mun mielestä tää High School Musical 2 on niin ihana ja ehkä vähän parempi kuin ykkönen, mutta se on vaan mun mielipide...
![]() Just me |
28.11.07 klo 19:12 Loistavat kappaleeet ja on ihana leffa!! Kannattaa katsoa jos tykkää hyvästä musiikista ja teinirakkaudesta ;)
![]() jenna |
26.11.07 klo 12:28 olihan se ihan hyvä.. , mutta välillä meni liian teiniksi..
![]() High School Musical 2 Fani |
19.11.07 klo 22:08 High School Musical 2 on todella ihana elokuva! Siinä on mahtavia lauluja ja kiinnostavat näytteliät!! kannattaa katsoa
![]() jul |
12.11.07 klo 20:10 tosi hyvä
![]() AnzuZ |
06.11.07 klo 12:51 PARAS!!! KAKKONEN ON YKKÖSTÄ SELVÄSTI PAREMPI!!!!
![]() Chill |
05.11.07 klo 19:15 Aivan mahtava leffa. Ensimmäisen musikaali jonka olen katsonut, joten hieman epäillen lähdin leffaa katsomaan. Yllätti todella positiivisesti; laulut olivat hyviä, näyttelijät jopa osasivat laulaa. Aika perus High School -leffa, mutta hyvä silti. Ykkösosaa kun en ole nähnyt, niin siihen en voi verrata (ehkä hyvä niin). Mutta suosittelen lämpimästi.
![]() jukkapekka |
21.10.07 klo 10:20 itse pidin tästä elokuvasta enemmän kuin ykkösosasta. Jokainen näyttelijä osasi hommansa ja musiikki oli 3 kertaa parempaa kuin edellisessä osassa. Kokonaisuutena elokuva toimi erittäin hyvin
Pistejakauma
14,5% | |
21,1% |
Saman genren leffoja
Turvallisuus viimeiseksi
Yksi Harold Lloydin tunnetuimmista ja samalla, nimeään mukaillen, vaarallisimmista kohelluksista.

Sappy 25.03.2005 13:58
Critters 3 - nakertajien paluu
Keskinkertaista karvapallokauhukomediaa ja Leo DiCaprio ensimmäisessä elokuvaroolissaan.

Arsi T. Elokolikko 01.02.2008 05:05
Casino Royale
Aivotonta kohellusta ja on välillä jopa vaikea pysyä tapahtumissa mukana.

Ville 01.05.2005 13:16
Arvostelut (3)
Ehkä huonoin tähän asti näkemäni elokuva.

vomppa 05.01.2009 16:19
Tästä leffasta ei ole mitään vastusta alkuperäiselle.

Phoenix 4-ever 18.10.2007 20:51
Corbin Bleu loistaa taas.

janikahhh 18.12.2008 20:54