Pistejakauma

3%

0%

3%

18%

12%

26%

26%

6%

3%

3%

Pisteytykset

rating 60,000

dbgirl
Käyttäjä

rating 60,000

Teinityttö tapetaan ja hän elää saman päivän aina uudelleen ja uudelleen, siinä samalla murhaajaansa etsiessään hän oppii paremmaksi ihmiseksi. Syitä sille, miksi ja miten hän elää saman päivän uudelleen ei kerrota, mutta se on tässä leffassa sivuseikka. Tärkeintä on hahmon kehitys. Alussa hieman bitch muija muuttuu pikkuhiljaa ihan kivaksi ja vaikka sanoma onkin ilmiselvä, joillekin se pitää takoa päähän - ja jotkut menevät vielä rankimman kautta. (Toivottavasti jotkut samaisesta asennevammasta kärsivät oppivat tästä leffasta jotain). Pääasia että kuitenkin oppii olemaan ihmisiksi. Tästä hahmosta kuitenkin välitin jo alussa, hän ei ollut syntyjään ilkeä ja sen huomasi vaikkakaan en tiennyt miksi hän nyt oli sellainen mikä oli. Kun syy selvisi, se oli ymmärrettävää (joskaan ei hyväksyttävää) käytöstä. Pääosanäyttelijä oli hyvä, hämäsi vain kun minusta hän näytti ihan Britney Spearsilta nuorena joten näin Britneyn siinä koko ajan, heheh. Leffan lopetus oli hieman tylsä, odotin jotain twistiä, mutta meni se noinkin. Sekoitus Päiväni murmelina -leffaa, teinidraamaa ja kauhua.

Devilfisu
Käyttäjä

rating 60,000

Erinlainen kauhu leffa ja hyvä juonenkäänne. Jotain leffasta puuttui.

G_N_G
Käyttäjä

rating 60,000

Onneksi katsoin alkua pidemmälle. Alkuun vähän turhankin perinteisen teinileffan tuntuinen. Puolessa välissä alkoi jo fiilis muuttumaan. Tämä oli jopa viihdyttävä.

Olisi arvostelu ja pisteytys ollut hieman heikompi jos olisin kesken elokuvan joutunut arvostelemaan.

Kevyt lauantai-illan (vaikka perjantaina sen katsoin) elokuva. Loppujen lopuksi ansaitsi jopa 3 tähteä.

RevyFan
Käyttäjä

rating 60,000

Trailerin pohjalta tämä oli pakko katsoa ja idea on kyllä täysin omaan makuuni. Itselle kyllä jäi silti auki että miksi tapahtui mitä tapahtui ja lopulta elokuva olikin opettavainen kasvutarina. Voisi olla toki hyväkin asia jos kaikki muutkin itseään täynnä olevat pimut oppisivat tämän katsomalla jotain... Näyttelyn taso on riittävä ja toteutus on muutenkin kelpo. Söpöstä aasialaisesta plussaa. Saatan katsoa joskus uudestaankin.

Addeh
Käyttäjä

rating 60,000

andy
Tähtääjä

rating 60,000

Antsa82
Käyttäjä

rating 60,000

arpum
Käyttäjä

rating 60,000

SMK
Käyttäjä

rating 60,000

Elokuvan tiedot

Happy Death Day
Happy Death Day arvosana 2,94
Genret:
Kauhu,
Valmistusvuosi:
2017
Pituus:
96 min
Ohjaajat:
Christopher Landon
Käsikirjoittajat:
Scott Lobdell
Pääosanäyttelijät:
Charles Aitken, Israel Broussard, Jessica Rothe, Rachel Matthews, Ruby Modine
Maat:
USA
Kielet:
englanti