Arvostelu

Pari aivotonta rellestystuntia.

Mark Russell (Kyle Chandler) haetaan hommiin, sillä tämän ex-vaimo Emma (Vera Farmiga) ja tytär Madison (Millie Bobby Brown) ovat joutuneet ekoterroristi Alan Jonahin (Charles Dance) kaappaamiksi ja siinä samassa ORCA-laite on myöskin kateissa. Se on huonoja uutisia, sillä kyseisen laitteen avulla voidaan herättää eri puolilla maata uinuvia jättimörköjä ja Godzilla on jo herännyt. Erityisen iso ja äkäinen Ghidorah on yksi niistä ja se ei ole kiva juttu se.

Michael Doughtery ohjailee hirviörellestystä missä Iso G pääsee riekkumaan urakalla ja pari muutakin Toho-aikakauden veteraania on saatu plastiikkakirurgin ja henkilökohtaisen valmentajan voimin kinokuntoisiksi. Käsikirjoitus on siis pelkkä lattea tekosyy jättihirviöiden rellestämiselle ja muutenkin spektaakkelia on aika isosti luvassa kun professori Serizawa (Ken Watanabe) tuikkaa Iso G:lle annoksen atomiadrenaliinia.

Kyle Chandler on leffan alussa jättimörköjä aiheesta inhoava ukko ja Ken Watanabe on se rohkea tieteilijä. Vera Farmiga kantaa juonielementtiä mukanaan ja Charles Dance on pähkähullu karvanaama joka ei edes pääse Iso G:n tallattavaksi. Roolituksia ei leffan käsikirjoituksen heppoisuus huomioiden voi haukkua ja muutamat koomiset letkautukset pyrkivät purkamaan haudanvakavaa tunnelmaa. Millie Bobby Brown debytoi varsin vakuuttavasti ja osoittaa tarpeellista itsenäisyyttä.

Luvassa on pari tuntia melkoisen aivotonta ja kevyttä hirviörellestystä ja yhtään sen enempää ei pidä odottaa. Iso G on voimissaan ja tämän työtoverit myöskin hyötyvät saadusta erityiskohtelusta, joten jättimöröillä on enemmän persoonallisuutta kuin ihmisrooleilla ja näiden jättämä tuhovana tulee erittäin selväksi.

"SKREEEEEE-ONNNNNNNK!!! "

Pisteet: rating 60,000

Jurpo
Tähtääjä, 1395 arvostelua
Arvosteltu: 13.06.2019
Katsottu: Teatterissa 3D-näytöksenä

Saman kategorian TOP-leffoja

Pelon palkka
Pelon palkka arvosana 4,19
Pelon palkka
Inception
Inception arvosana 4,15
Inception
Seitsemän samuraita
Seitsemän samuraita arvosana 4,34
Seitsemän samuraita
Imperiumin vastaisku
Imperiumin vastaisku arvosana 4,24
Imperiumin vastaisku

Elokuvan tiedot

Godzilla II: King of the Monsters
Godzilla II: King of the Monsters arvosana 2,26

Godzilla II: King of the Monsters (2019)

Alkuperäinen nimi: Godzilla: King of the Monsters

Genret:
Sci-fi,
Valmistusvuosi:
2019
Pituus:
132 min
Ohjaajat:
Michael Dougherty
Käsikirjoittajat:
Max Borenstein, Michael Dougherty, Zach Shields
Pääosanäyttelijät:
Aisha Hinds, Bradley Whitford, Charles Dance, David Strathairn, Ken Watanabe, Kyle Chandler, Millie Bobby Brown, O'Shea Jackson Jr., Sally Hawkins, Thomas Middleditch, Vera Farmiga, Zhang Ziyi
Maat:
USA
Kielet:
englanti