Pistejakauma

2%

6%

2%

2%

9%

32%

19%

17%

0%

11%

Pisteytykset

rating 70,000

Anzalone
Käyttäjä

rating 70,000

Glimmer Mania voi melkeinpä pitää Seagalin viimeisena "klassikko" -leffana. Tämän jälkeen alkoi aikido-mestarilta tulla enemmän tai vähemmän paskempaa tavaraa ulos. Nivelet poikki ja pahat pojat pinoon!

Makke_95_
Käyttäjä

rating 70,000

Hyvä Seagal pätkä. Seagal takaa toiminnan ja Wayans huumoripuolen. Jokatapauksessa viihdyttää oikein hyvin koko kestonsa ajan.
Tätä voisi pitää Stevenin viimeisenä "klassikkona".

Tertsi
Käyttäjä

rating 70,000

Seagalin parhaimmistoa, uskaltaisin sanoa. Eipä tämä nyt kokonaisuutena mikään kovin erikoinen toimintapläjäys ole, mutta helkkarin viihdyttävä sellainen Stevien ollessa vielä suurin piirtein ysärin alun vireessä. Keenen Wayans on pesunkestävä sidekick. Juoni ei ole ihan tyypillisintä kuraa, joten tarttumapintaa on muuallakin kuin mukavan rujoissa toimintakohtauksissa. Yllätti positiivisesti tämä..

-Testament-
Käyttäjä

rating 70,000

Ihan hyvä seagal pätkä

3/5

vallu_87
Tähtääjä

rating 70,000

Seagalin monijakoisen uran parhaimmasta päästä oleva Toimintajännäri, jossa on mukavasti huumoria ja väkivaltaa sopivassa suhteessa. Hyvä tarina kulkee mukavaa vauhtia välillä höpisten, mätkien ja hieman räiskienkin. Muutama isompikin stuntti on mahdutettu mukaan.

Seagalin rooli on muihin aikaisempiin elokuviinsa verrattuna hieman kevyempi. Toki edelleen käsiä katkotaan ja äijiä heitellään piikkeihin, mutta vuoropuheluissa ja taisteluissakin on kevyt huumorihuntu päällänsä. Alapäähuumoripitoisista paskapökäleistään tunnettu ohjaaja Keenen Ivory Wayans ura toimintasankarina jäi lyhyeksi, mutta helposti mielummin tällaista katsoo kun miehen uuden uravalinnan tuotoksia.

Elvis69
Käyttäjä

rating 70,000

Luski
Käyttäjä

rating 70,000

Stain84
Käyttäjä

rating 70,000

Tsingis
Käyttäjä

rating 70,000

Elokuvan tiedot

The Glimmer Man
The Glimmer Man arvosana 3,42
Genret:
Komedia,
Valmistusvuosi:
1996
Pituus:
88 min
Ohjaajat:
John Gray
Käsikirjoittajat:
Kevin Brodbin
Pääosanäyttelijät:
Bob Gunton, Brian Cox, Keenen Ivory Wayans, Steven Seagal
Maat:
USA
Kielet:
englanti