Frantic

(1988)

Elokuvasta

Elokuvan nimi: Frantic
Genret: ,
Maat: ,
Ohjaajat:
Käsikirjoittajat: ,
Alkuperäinen nimi:Frantic
Valmistusvuosi:1988
Pituus:120 min
Pisteytyksiä: 91
Tarkka arvio: 3.27

Kirurgi Richard Walker osallistuu konferenssiin romanttisessa Ranskan pääkaupungissa ja viettää vaimonsa Sondran kanssa pari päivää hyvässä hotellissa. Kun Walker on kylvyssä, hänen vaimonsa katoaa yhtäkkiä. Walker tajuaa, että jokin on vialla ja huomaa joutuneensa osaksi juonittelun, vakoilun, gangsterien, huumeiden ja murhien maailmaan.

Arviot

Vaikka elokuvassa ei hirveästi toiminnallisempiakaan osuuksia löydy, niin kummallisen perusviihdyttävää kamaa se joka tapauksessa on.

Harrison Ford laitetaan Roman Polanskin jännärissä Frantic varsin koville. Fordin näyttelemä tohtori Richard Walker matkustaa vaimoineen Pariisiin matkalle, eikä mene hetkeäkään kun tämän vaimo katoaa hotellista salaperäisesti. Herra tohtori hölmistyneenä ja paksun kielimuurin edessä pyrkii sitten selvittelemään vaimonsa kohtaloa, mutta jollain suuremmalla taholla tuntuu olevan näppinsä pelissä. Poliisista ei näytä olevan mitään apua ja tohtori […]

Arvosteltu: 18.12.2004

Kommentit & Pisteytykset

arg

4

Dickey2

Hitaasti mutta varmasti etenevää Polanskia tämäkin. Oikein hyvä ja jännittävä kissa hiiri jahti missä Harrison Ford loistaa.

JVDS

3/5

-ak
Roklis
ussoj
ajv
Gaz
TaoTao
Timpsi
Kookosbanaani
TheDude
astralic
Eyehategod
JonzcuPotato
Elvis69
markus aki berg
ms
leffamaster
Ihan höpö jätkä
QT
Allu
Nimetön
MiiCa
Ipar
Luski
eero
Lassomies
HAL9000
jawbreaker
Amis
Seonsiinä
Mowgli
mbay
delorean
Nosfecoff
TeeP
Projektori
feher-v
Ville
lällälää79

Lisää luettavaa