Pistejakauma

1%

2%

1%

5%

10%

16%

23%

27%

6%

10%

Pisteytykset

rating 30,000

Alm0st
Käyttäjä

rating 30,000

Mielestäni Fast Five on yksi tämän vuoden puuduttavimmista pätkistä. Äksöniä, autoja ja Vin v*tun Diesel. Vin Diesel on varmaan yksi rasittavimmista näyttelijöistä joita tiedän, ja tällainen machoilu saa hänet näyttämään vieläkin turhauttavammalta hahmolta. Kliseitä on leffassa enemmän kuin liikaa, ja toiminta on juuri sitä mitä tällaiselta pätkältä voi odottaa. En ole koskaan ollut hurjapäät sarjan fani, mutta mielestäni tämä on yksi sarjan suurimpia pohjanoteerauksia sitten 2 Fast 2 Furious:in.

Tupolev79
Käyttäjä

rating 30,000

Alkaa olla jo käsittämätöntä, että mikä näitä FF-leffoja enää kannattelee, kun niitä vielä jaksetaan tehdä? Samaa imelän kliseistä roskaa alusta loppuun. Kassaholvin ryöstö sotii fysiikan lakeja vastaan jo siihen malliin etten enää voi ottaa tätä harmittomana aivot narikkaan-viihteenä. Jos jotain positiivista täytyy sanoa niin Herra Johnson sopii tämän tyyppiseen roskaan vallan mainiosti.

Elokuvan tiedot

Fast Five
Fast Five arvosana 3,52
Genret:
Toiminta,
Valmistusvuosi:
2011
Pituus:
130 min
Tunnetaan myös nimillä:
Fast and Furious 5, Fast & Furious 5
Ohjaajat:
Justin Lin
Käsikirjoittajat:
Chris Morgan, Gary Scott Thompson
Pääosanäyttelijät:
Dwayne Johnson, Elsa Pataky, Gal Gadot, Jordana Brewster, Ludacris, Matt Schulze, Paul Walker, Sung Kang, Tyrese Gibson, Vin Diesel
Maat:
USA
Kielet:
englanti